keskiviikko 28. toukokuuta 2008

Hyvänyön blogaus

Ja taas kerran itse painttailtu kuva, jossa tyyppi nukkuu ja ylhäällä lukee "ZzZz...". -No vähän on kyllä ZzZ toi aihe, mutta kun ei aina jaksa Googlatakkaan näitä kuvia tähän niin... -Joops. Eiköhän se ole sitten vain hyvää yötä ja MO!

Natsi koira -SIEG HEIL!!

No mitäpä kuvaan lisäilemään. -Koirahan nostaa tassua kuin natsit ikään tervehtiessään Hitleriä. -Joops. -Että sellasta.

Lisääkö päivän *kröhöm* kuvia?

Otsikko ja kuvahan kertoo yhdessä 4 + 1000 sanaa :D, mutta selvennetään silti. Eli vaikka alunperin varasin vaan 3 päivää löytämilleni päivän *kröhöm* kuville :saint:, niin nyt löysin niitä peräti 7 lisää =), joten kysymys kuuluu haluutteko blogailla jotain päivän kuvia välissä vai voinko varata seuraavat 7 päivän kuvaa sarjan jatkamiselle B)?

Päivän video

Tyyppi näyttelee kohtauksen elokuvasta Jurassic Park ja näyttelee kaikkia hahmoja taitavasti imitoiden. -Katsokaa vaikka itse...
...

Re-Enacment: Jurassic Park

Keskiviikon typy!

No siinäpä komea inkkaripäähine typyllä :P.

Ja vielä ratsailla ollaan :o! No eipä sitten auta muuta kuin pukeutua cowboyksi ja lassota pakeneva inkkaritypy kotiin B)... :D! Tai lasson puutteessa nykästä tosta päähineestä sopivasti :saint:... :D! Ja jos ajastakin on pulaa, niin taidokas cowboy voi antaa "kyydit" poistumatta hevosen kyydistä :x... B)... :P... :D!

YouWhoresta, eiku ihan YouTubesta tuli mieleen...

Voisinpa tässä varata päivän videon mielessäni kun on yks aika hauska minkä löysin linkitettynä IRC-gallerian yhdestä yhteisöstä. -Typyn voi tosin pistää tähän väliin ennen sitä. Eipä ole kiireitä.

Huomenna YouWhore :saint:... :'(... :p... :D!


Joo eipä tänään tota jaksa ku venähti nyt näin myöhään :/... :'(... :p... :D, vaikka eipä tohon eiliseen paljoa ole lisättävää :), vaikkakin yks todiste mun suuntaan löytyy :saint:... :p... :D, mutta...

Huomenna YouWhore :saint:... :'(... :p... :D -kuva!


...no huomenna sitten :saint:... :'(, joopS :p... :D!

(The Apprentice)

Tekstailua. Tällä viikolla kilpailijoiden tehtävänä on markkinoida Gilletten uutta partakonetta tekstiviestien avulla. Molemmat joukkueet ovat kaaoksen partaalla, kun erilaiset persoonallisuudet ottavat yhteen.

R.I.P. Sydney Pollack

Näitä julkimojahan kaatuilee nyt siihen tahtiin, että kohtahan voisi Bloggerin puolelle pistää niille oman labellin. -Mitäs niitä on tullut blogailtua? -Anna Nicole Smith, Kirka, Pavarotti, Ledger jne.. -Aika liuta jo löytyy. -Nyt sitten tähän vainajaan.

-Oscar-palkittu ohjaaja Sydney Pollack kuoli syöpään kotonaan Los Angelesissa. Ohjaaja on tunnettu myös näyttelijänä ja viimeiseksi leffaksi hänelle jäi romanttinen komedia Made of Honor -Rakastunut bestman. -Syd voitti Oscarin vuonna 1985 elokuvasta Out of Africa, pääosissa Meryl Streep ja Robert Redford.

Just Married (2003)

(Just Married)

Sarah ja Tom ovat täysin eri paria, mutta silti umpirakastunut nuoripari, edessään unelmien häämatka Eurooppaan. Nuorten erilaiset taustat ja kaikenkarvaiset sattumukset panevat rakkauden koetukselle. Ohjaaja: Shawn Levy, USA 2003 (95'). Pääosissa: Ashton Kutcher, Brittany Murphy, Christian Kane, David Moscow.

Päivän *kröhöm* kuva!

Näyttää olevan herkullisen näköisiä meloneja myytävänä =), ja kuvan herrasmies ilmeisesti haluaa maistaa tuotetta ennen ostamista :saint:. No mikäs siinä :whistle:... Myyjätär ainakin näyttää hymyilevän myönteisesti :D!

You've Got Mail, Tontsa!

Mitäpä otsikkoon ja kuvaan lisäämään, tosta vaan lukemaan yksäriä :P. Tai no voinhan mä mainita että se on Mister "Susi Ratchet" Bondilta ja vastaus mun koko MatoApinan puolesta aiemmin lähettämääni vastaukseen :saint:... :P.