tiistai 26. maaliskuuta 2013

Päivän "synttäri" typy

Jos typymuistutus/arvoitus blogauksen kuva oli "before", niin tämä on sitten se "after" :D! Rinnus täynnä strösseleitä ynnä muita :p. Näyttää vähän siltä että päivänsankarin lasti on jo lentänyt ja osunut suoraan napakymppeihin :D... tai sitten se on vaan kakun kuorrutusta :p.

Päivän "synttäri" typymuistutus/arvoitus

Mitä tekemistä tissien tunkemisella kakkuun on päivän typyn kanssa? No senhän näemme tuota pikaa...

Päivän "synttäri" liikkuva kuva

Päivän liikkuvassa kuvassa jatketaan kakkuteemalla, mutta kakusta tosin on jäljellä vain kynttilä, jonka pervo itsensäpaljastaja ja kakkuvaras on päättänyt tunkea housuihinsa :p.

Päivän "synttäri" kuvat

Siinäpä varsinainen ghetto-versio synttärikakusta! Pelkkä KFC-kanapala johon on tökätty kynttilä :p. Erään stereotypian mukaan voisi sanoa että kyseessä on myös köyhän mustan miehen kakku :D, joten alla oleva synttäritoivotus Denzel Washingtonilta sopii mainiosti toiseksi päivän kuvaksi :p.

Päivän "synttäri" ällöttävä kuva

Tämä kärpäsiä täynnä oleva paskakikkarekakku olisi käynyt yhtä hyvin päivän kuvasta tai makeesta kuvasta, mutta paskan takia se saa nyt toimia ällöttävänä kuvana, vaikka aidosta ulkonäystä huolimatta maku on varmasti kaikkea muuta kuin ällöttävä :)! Ellei kokki sitten vahingossa ole käyttänyt aivan liikaa sokeria tms. :p

Päivän "synttäri" makee kuva

Siinä on yhteen kakkuun taiteiltu koko Simpsonien perhe ja vieläpä sohvalle istumaan... very cool looking indeed! Homerilla on jopa vielä hiukset tallella :p.

Onneksi olkoon Hulk!

Onneksi olkoon Hulk! Kaikki yhteen ääneen: Eläköön! Eläköön! Eläköön! Päivän teemana on kakut ja synttärin kunniaksi olisi tarjolla ainakin tällaisia otsikoita:

  • Päivän "synttäri" makee kuva
  • Päivän "synttäri" ällöttävä kuva
  • Päivän "synttäri" kuvat
  • Päivän "synttäri" liikkuva kuva
  • Päivän "synttäri" typymuistutus/arvoitus
  • Päivän "synttäri" typy