torstai 4. toukokuuta 2023

Päivän ruoka (by Tontsa) & TV-sarja

Eilen tosiaan tein pizzaa, ja kuten totesin (jälkiruoka blogauksessa) niin; "josta jäi mulle vielä huomiseks" - ja niinhän siinä kävi 😊🍕😋 Ei mikään maailman isoin pala, mutta... no khyllä tolla kylläiseksi tuli, varsinkin kun herkkuja(kin) söi 😇

Sitten TV-sarja, joka on... no kuten täällä olen jo moneen kertaan todennut - niin Heroes -sarja on kyseessä. Aikoihin en ole sitä (heroes) enään maininnut, mutta... no sen takia vielä(kin) mainitsin sen, koska on toi uusi labeli. Kai voisi sarjasta jotain mainitakkin..?! On se khyllä hyvä sarja, vaikka... no on taso laskenut aikalailla kun lehmän häntä - mitä pidemmälle ollaan menty 😕 Mutta, no niin se on vähän kaikissa (jonka olen jo muutamaan kertaan todennut)!? 😖


Kuvan hahmo on mun yhtiä lemppareita, eli; Zachary "Sylar" Quinto - on se kova jätkä! 😎 Yleensä tykkään aina pahoisa tyypeistä, olenko 'pahojen poikien' perään..?! 😳 No en kai, itQ 😓 joopS 😋 EHEHHEHEEEeeeee 😁 Sitten Milo "Peter Petrelli" Ventimiglia on myös 'hyvä tyyppi' 😊 Eikä hänen veljensä Adrian "Nathan Petrelli" Pasdar ole myöskään huonosta päästä... Ja mun ekoja suosikkeja eli Masi "Hiro Nakamura" Oka on myös hupaisa tyyppi - mutta mitä pidemmälle ollaan menty, niin se on ollut vähän tylsä... 😕 Syytän siitä huonoja käsikirjoittajia, khyllä tosta olisi ollut ainesta vaikka mihin 😍 Sitten on hiron hupaisa 'apuri', eli James "Ando Masahashi" Kyson - hän on myös hyvä hahmo. En nyt maininnut ketään naista..?! 😖 No, niitä ei oikein ole - ainakaan mun makuun... 😕 No pari voisi mainita, eli; Ali "Niki Sanders, Tracy Strauss, Jessica Sanders, Carol, Gina" (olipas litanja nimiä?!) Larter ja Hayden "Claire Bennet" Panettiere.

Siinäpä oli hahmot mitkä tuli näin ekana mieleen, khyllä siellä vielä pari olisi - mutta ne on aika keskinkertaisia, ainakin mun makuun... Kenestäkään ei sitten tainnut tulla mitään isoa tähteä, mä en ainakaan ole näitä nähnyt melkein missään... Jotain talk-showta on ehkä näkynyt, mutta... ei sen kummempaa, ainakaan mun silmiin... No 'hiro' vilahti Bullet Train (2022) -elokuvassa, se oli ihan kiva lisä 😇

Edit. Ainiin, julisteet lähti lattialta..!? Mutta, no ei seinään - mitä tässä olen vähän suunnitellut, vaan kellarin lattialle?! 😖 No en oikein saanut intoa laittaa niitä seinään, enkö olekkaan nörtti..?! 😳😖😓😋😂 Noh, ei ne miksikään sielllä mene - enköhän joku päivä innostu ne seinään laittamaan 😊 Eipä ne tossa lattialla paljoa häirinnyt, vaikka vähän rumia oli kun vaan loju siinä 😕 Niin ja kun meni tohon hyllyyn (minkä edessä ne oli), niin ei niiden päälle ollut mukava astua!? Sen takia ettei tule jälkiä/mene ryppyyn, mutta ne oli myös aika liukkaita... Noh, nyt sain vähän mielenrauhaa kun ne on poissa silmistä - ja mielestä 😋😆 Olisi ne tosiaan khyllä kiva laittaa seinälle, noh... ehkä joku päivä!


Mutta joo, eikös tämä ollut ruoka blogaus..?! Ei, kun... tässähän on TV-sarja myös - eli, oikeilla jäljillä olin (kun paasasin tosta sarjasta) :saint: joopS :P EHEHEHEEEEeeee :D Mutta loppu lähenee, niin tässä sarjassa - Hirolta odottaisin jotain tajunnan räjäyttävää vielä =) Tai en sen tajua tarvi räjäyttää :P :D mutta, jotain kovaa settiä sille olisi syytä olla vielä luvassa B) Petrellit pelastaa varmaan päivän vikassa jaksossa, Sylar siellä varmaan riehuu vielä... Sille (Sylarille) khyllä ikävästi, kun... no en ala spoilaamaan, vaikka... No tuskin kovin moni katsoo enään näin vanhaa sarjaa, sen pitää olla (nykyajan katsojille) "ihan uutta tuoretta just eilen tullutta", tjs shittiä =X =/ itQ :'( joopS :P EHEHHEHEEEeeeee :D

Päivän jälkiruoka

Jälkiruoan aika ja siinä lepää Karl Fazer Lontoo Rae suklaalevy sopivina paloina. On kyllä hyvä - tätä voisi ostaa useamminkin.

Päivän juoma

Siinä kaatuu mukiin vakkarijuomani Schweppes. Eipä kait sitten muuta. 

Extra ruoka

Siinä pellillinen nugetteja ja ranskiksia valmiina menossa uuniin. Juustokastikkeen länttäsin siihen keskelle.
Ja siinä valmiina syötäväksi ja taustalla näkyy juoma josta sitten lisää omassa blogauksessaan. 
 

Ruoka ostosten esittely

Meninpä sittenkin kaupasta hakemassa ruokaa kun ei toi puuro nyt tahtonut viedä nälkää. Poikkesimpa siis Jollaksen Alepassa mistä lähti mukaan Rainbow kananugetit 2 kpl..., Oolannin ranskanperunat ja dipiksi niille lähti tuo Rainbow Cheese Sauce. Ruokajuomaksi lähti nuo Schweppes tölkit 2 kpl joihin jouduin tyytymään kun ei ollut puolenlitran pulloa saatavilla. Mutta eiköhän ne riitä. Sitten vielä jälkiruoaksi lähti tuo Karl Fazer Lontoo Rae suklaalevy. 

Päivän ruoka

Puurolinjalla jatketaan..., mutta nyt siinä on puolestaan Viikuna-salmiakki hilloa.
Sitten pistin siihen valmistusvaiheessa tollasta Carobjauhetta minkä pitäisi tuoda sellaisen suklaisen makeuden ruokaan. Käyttänyt sitä myös joskus pastakastikkeessa.

Päivän leffa

Ghostbusters maratonissa etiä päin kohti Afterlife elokuvaa. Pistän tähän alas👇 vielä maratonin ajankohdat tekstin saamiseksi.

  • 2.5. Ghostbusters ✔️
  • 3.5. Ghostbusters 2✔️
  • 4.5. Ghostbusters: Afterlife 
  • 6.5. Ghostbusters (2016)
Sitten ei muuta kuin itse leffan pariin.

Star Wars typy

Star Wars typynä poseeraa kuuma Kylo Ren cosplay kaunotar. Star Wars nörtit varmaan heti valomiekat ojossa tämän nähdessään.
Siinä valmiina ottamaan valomiekkaa ihan joka suunnasta.
Välillä kuumaa poseerausta...
...-ja sitten takas nörttien kimppuun.

Star Wars (päivän) kuva

Star Wars (päivän) kuvana toimii tollanen hupaisa meemi. Ihan hauska😁.

Star Wars makee kuva + poster

Star Wars makeena kuvana toimii elokuvan Return of The Jedi 40th Anniversary juliste mikä tekikin tästä myös päivän poster blogauksen. Mutta ite julisteeseen - on kyllä tyylikäs.

Star Wars liikkuva kuva

Star Wars liikkuvana kuvana toimii kohtaus Episodi 1 elokuvasta missä Darth Maul ottaa esiin tupla valomiekkansa.

May the 4th Be With You

Tänään on Star Wars päivä mikä tarkoittaisi sitä että pitäisi katsoa kaikki Star Wars elokuvat..., mutta siihen menisi koko päivä ja minulla on muutenkin vielä Ghostbusters maratoni kesken joten jatkan sen parissa. Mutta sen sijaan voin kunnioittaa tätä hienoa päivää Star Wars teemaisilla blogauksilla seuraavin otsikoin. 

...
  • Star Wars liikkuva kuva 
  • Star Wars makee kuva + poster 
  • Star Wars (päivän) kuva
  • Star Wars typy

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Muun muassa elokuvista Me, Myself & Irene..., Fun With Dick & Jane ja The Cabin in the Woods tuttu Richard Jenkins täyttää tänään 76-vuotta. Elokuvista Ginger Snaps..., She's the Man ja Juno tuttu Emily Perkins täyttää tänään 46-vuotta. Sitten vielä Teenage Mutant Ninja Turtles ja Lego Movie elokuvista tuttu Will Arnett täyttää tänään 53-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎁🎈🥳 ja Happy Birthday 🎂🎁🎈🥳 kaikille päivänsankareille.