perjantai 2. tammikuuta 2009

Päivän typy

Kelpais nyt aurinkomatkalle lähteä Suomen surkeita säitä pakoon -pakkas sellaisia, jolloin ei tollasia näkyjä näe muuta kuin saunassa tai muussa lämpimässä sisätilassa.

Päivän pilanimi

Onneksi valkoiseen taloon ei päässyt isännöimään W:tä viäläkin tyhmempi tapaus, nimittäin Mad-lehden oma kansilehtipoika...
...

W. .................................... E.

Perjantain ensi-illat Nro 4

Elegy

Viimeiseksi vähiten kiinnostava -tai ehkä pikemminkin ei yhtään kiinnostava, eli sarjaan "ei kiitos"-elokuviin lukeutuva draamatylsimys Elegy, jossa pääosissa ihan nimekkäitä tähtiä, mm. Ben Kinsley, Penélope Cruz ja sivuosassa Dennis Hopper, mutta ei riitä herättämään kiinnostusta joten kiitos ei.

Perjantain ensi-illat Nro 3

RockNrolla

Olis tässäkin yksi vaihtoehto aloittaa leffavuosi, mutta voihan tämä tulla hyvänä toisena.. -Nyt täytyy muuten noteerata yksi pikkuseikka, nimittäin Thandie Newton joka esiintyy sekä tässä että edellämainitussa W.-leffassa, jossa hän näyttelee Yhdysvaltain republigaanisen puolueen politiikkoa Condoleezza Rizea. -Aloittakaamme siis leffavuosi Thandie Newtonin kanssa. Vaikkakin kummassakaan elokuvassa neiti Newton ei ole mitenkään pääosassa -ainakaan W.-leffassa ei ole.

Perjantain ensi-illat Nro 2

W.

Tämän voisi ottaa vuoden ekaksi elokuvaksi teattereissa -Oliver Stonen Bush-leffa W.. -Leffa jossa on paljon tuttuja Hollywoodtähtiä tuttujen politiikkojen osissa kiinnostaa kyllä nähdä. -Nyt ei ainoastaan traileri saa kaikkea kunniaa kiinnostuksestani mennä katsomaan, vaan osa kunnia kuuluu leffan nimekkäille tähdille.

Perjantain ensi-illat Nro 1

Twilight

Hmm. -Jaksaako nyt jokaista tehosteryskeleffaa mennä teattereihin..? -Tässäkin näkyi trailerin perusteella olevan ihan kivasti tehosteita ja silleen, mutta viittiikö nyt niiden takia teattereihin asti ? Ehkä säästän tämän pätkän DVD:lle.