torstai 16. maaliskuuta 2023

Päivän leffa + poster + trailer

Hulkki tämän jo blogasi, mutta... no tämä on 'mun versio' 😇😋😁 Hulkilla oli khyllä hiAnompi juliste, jonka olisin itsekin laittanut - mutta en halunnut samaa laittaa... Mutta ihan tyylikäs on tämäkin juliste 😎

Shazam! Fury of the Gods (2023)

Ihan hupaisa leffa tämä oli, mutta khyllä ykkönen oli parempi 😊 Mutta oli tämä ihan katottava, kolme (🌟🌟🌟) tähteä annan viidestä.

Näyttävä leffa khyllä oli :) Mutta... no se ei takaa, että se olisi hyvä =/ Noh, oli tää tosiaan ihan katottava - mutta aika keskinkertainen. En varmaan osta omaan kokoelmaan tätä, ellei tule joku hiAno tuplajulkaisu jossa on tämä ja ykkönen. Niin ja että näitä ei tulisi lisää, trilogia boxi olisi khyllä vielä hiAnompi B)

Päivän ruoka

Siinäpä lepää tämän päivän ruoka, ihan herkullisen näköistä 😊😋 Eli tuli otettua Big Mac ateria, jonka lisäksi juustohampurilainen ja mansikkapirtelö - khyl kelpas 😇 Tuli vaan myöhemmin mieleen, että olisi voinut ottaa plus -aterian, koska toi juoma on aika pieni 😕 No mutta, mulla oli toi pirtelö lisäksi - joten...


Ihan hyvä setti, pitkästä aikaa taas mäkissä :) Taidan enemmän suosia Burger Kingiä, mutta ihan hyvä vaihdella näiden (Hesekin on yksi) välillä. Tai sitten on ne 'vähän' paremmat, jotka maksaa melkein kaksi kertaa enemmän... Mutta, on ne khyllä paljon parempia, Friends & Brgrs vaikka mainitakseni. No mutta, pääasia että se nälkä lähtee - vaikka onhan se 'matkakin' tärkeä :saint: Jota ('hyvää matkaa') ei mäkistä oikein khyllä saa =/ itQ :'( joopS :P EHEHHEEEeeeee :D No mutta, ihan kohtalainen mättö oli =)

Päivän toinen leffa

Pistetään vielä ennen tutimaanmenoa yksi romanttinen komedia kehiin. Laitetaanpa ensikatseluun tämmöinen elokuva kuten - Waitress - Unelmien resepti. Tää leffa on lojunut jo jonkin aikaa katsomattomana niin eiköhän ole aika korkata.

Päivän leffa + poster

Tänään tuli sitten käytyä katsomassa - Shazam! - Fury of the Gods -MatoApina tiimin kanssa ja oli kyllä vauhdikas pätkä. Enpä sano tässä tän enempää kun esittelen tämän huomenna muiden ensi-iltaleffojen kanssa. Vaikka tän leffan ensi-ilta olikin jo tänään niin esittelen kaikki yhtenä päivänä.

Päivän poster + makee kuva

Tänä vuonna joulukuussa ilmestyvä uusi Ghostbusters elokuva on saanut virallisen nimen ja se on - Ghostbusters: Hell's Kitchen. Ja ensimmäinen juliste on kyllä upee - tuttu logo vitivalkoisessa taustassa. Varmaan tulossa vielä joku juliste hahmojen kanssa..., mutta tämä kelpaisi minulle (Hulk) tällaisenaankin. 

Happy Birthday following actors and one director

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät ja yksi ohjaaja. Elokuvissa Rush Hour..., Ray ja Norbit nähty Clifton Powell täyttää tänään 67-vuotta. Elokuvissa Wolf..., U.S. Marshals ja Premonition nähty Kate Nelligan täyttää tänään 73-vuotta. Elokuvien The Ring..., Pirates of the Caribbean ja The Lone Ranger ohjaaja Gore Vebrinski täyttää tänään 59-vuotta. Sarjasta Alias ja elokuvista Titanic ja Legally Blonde tuttu Victor Garber täyttää tänään 74-vuotta. Elokuvista The Pieno Teacher ja Greta tuttu Isabelle Huppert täyttää tänään tasavuosia eli 70-vuotta. Elokuvista Bad Santa ja Even Almighty tuttu Lauren Graham täyttää tänään 56-vuotta. Elokuvissa Love Actually..., Resident Evil: Apocalypse..., Eragon ja Clifford the Big Red Dog nähty Sienna Guillory täyttää tänään 48-vuotta. Elokuvista A Knight's Tale..., I, Robot ja Rogue One tuttu Alan Tudyk täyttää tänään 52-vuotta. Sitten vielä elokuvista Texas Chainsaw..., San Andreas ja Baywatch tuttu Alexandra Daddario täyttää tänään 37-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎈🎁🥳 ja Happy Birthday 🎂🎈🎁🥳 kaikille päivänsankareille.