tiistai 2. marraskuuta 2010

Miehen puolikkaat / 24

 Mitä ihmettä. -Telkku.comissa oli selostukset Miehen puolikkaissa...?? -No kait on sitten esitettävä perinteinen kysymys: -Mitäs kivaa illan Miehen puolikkaissa olisi tänään luvassa =)...:saint:...:)...?
...
Alan palasina. Alan onnistuu telomaan itsensä melko avuttomaan kuntoon, joten Charlie lupautuu huolehtimaan sekä veljestään että veljenpojastaan koko viikonlopun ajan. Varsinkin Jakessa on kuitenkin paljon enemmän hoivattavaa kuin Charlie on osannut odottaa... Amerikkalainen komediasarja.
...
Hauskalta kuulostaapi =)...:)... -Entäpä sitten illan 24 jaksossa -mitäs jännää siinä olisi tänään luvassa =)...:saint:...:)...?
...
07.00 - 08.00. Epätietoisuus presidentti Hassanin kohtalosta kalvaa hänen perhettään ja presidentti Tayloria. Jackin epäilyistä huolestuneet Chloe ja Renee ryhtyvät heti selvittämään, kuka CTU:n sisällä on myyrä. Raa'an petoksen uhriksi joutunut Ethan taistelee hengestään. Amerikkalainen toimintasarja. - Ohjelma sisältää kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille.
...
Jännältä kuulostaapi =)...:)... -Odotan illan ohjelmia TOD suurella innolla =)...:saint:...:)...

Eilinen 24 jäi TAAS kerran blogaamatta

Minä se jaksan unohdella näitä 24 jaksoja aina maanantaisin. -Kuvasta näkee eilisen jakson tapahtumat -ja eipä kait muuta sitten kuin blogaisemaan tämän iltainen jakso seuraavaksi.