keskiviikko 7. joulukuuta 2022

Joulukalenteri luukku 7.

Lampun

kirkkaus ei osu

kerralla

kaikkialle.

Sinä päätät,

mihin suuntaat

valon.

Päivän kuva

Tämmöiseen kuvaan törmäsin, aika hupaisa 😋😁 Ja perustuu khyllä valitettavasti siihen tosi asiaan - josta olen samaa mieltä, että aika vanha käppyrä toi on Indiana Jonesia näyttelemään 😫 No tietokoneella ne on ilmeisesti häntä nuorentanut, mutta... Eikö joskus ole se aika lopettaa? Onko rahan kaipuu niin suuri asia? Sitä (rahaa) tuskin Harrisonilta puuttuu... Mutta, no kai se on jotain nostalgiaa (tjs...) päästä taas näyttelemään tuttua hahmoa. Eikä Fordi nyt niin vanha ole, mutta... Siltikin!

Hulkki jo blogasi trailerin, ja meinasi viedä päivän kuvan(kin), mutta... No onneksi päätti olla viemättä sitä! Toki, olisin voinut 'extrana' tän julkaista, mutta,,, Joo! 😂


No seuraava osa olisi ehkä jo liikaa... Ellei ne nyt vuoden parin sisään sen saisi tehtyä, mutta 10 vuoden päästä toi kuva olisi jo totuus. Ja kävelykeppi alkaa olemaan rutiinia. Toki, voisihan hän 'uuden' Indyn (eli varmaan lapsensa, näissä - tai viimeisimmässä, elokuvissa) vanhaa isä papparaa näytellä. NiinQ Sean Connery oli Fordin isä. Noh, nähtäväksi jää - mutta pahoin pelkään jo nyt - vaikka traileri näytti ihan vauhdikkaalta. Aika paljon tietokone tehosteita ja stuntteja vaan tuntu olevan, jota... No en ihmettele?!

Päivän "ruoka" & jälkiruoka

No lettujahan niistä tuli 😇😋 Sen takia ruoka " -merkeissä. Mutta... no enpä ole tänään muuta syönyt 😲 Niin illalla, töissä toki lounaan söin... Niin ja ostin mä jonku karjalanpiirakan ja croissantin, mutta muuta en ole syönyt (paitsi tietenkin karkkia 😁)! Eli khyllä tämä nyt ruuasta(kin) saa mennä, koska tämä toimi iltapalana - vieden sen nälän. Ja onhan tämä vähän niinQ leipä leipä/sämpylä, aika/melkein samat ainekset kun sisältää... Mutta sitten kun heittää mansikkahillon ja (vaahtoutuneen) vaniljakastikkeen sekaan, niin ei khyllä oikein ruokaa enään ole?!

Siinä vielä 'lähikuvaa' 😇😋😂 Mutta ruuasta tosiaan ollaan aika kaukana...

P.S. Niin paistorasva näkyi/näkyy kuvassa, jos joku ihmettelee 😖😋😃 Joo, ei... en syö pelkkää margariinia, tai laita sitä lettuihin (paitsi paiston yhteydessä...)! Että sellaista... 😆

Edit. Vanilja kastike unohtu kuvasta 😫 Onneksi olin kuvannut sen, sitä yhtä toista blogia (josta aikaisemmin mainitsin) varten 😇 Hyvä kastike oli, olisi vaan pitänyt tehdä joku puolet - koko purkki oli liikaa, jääkaappiin jäi jonku verran (en tiedä haluanko enään syödä sitä...)! Hukkaan heitto ei olisi kiva, siitä en tykkää (että heittää hukkaan), jollekkin se kuitenkin olisi maistunut...


...mutta saa nyt mennä sillä(kin) labelillä - tuskimpa ketään haittaa? Toki, aina voi ilmottaa, jos joku ei miellytä. Sähköpostini on "ei.kiinnos..." :X, joopS :P, EHHEHEHEeeeee :D

Päivän "ruoka" ostosten esittely

Mitäköhän on tällä kertaa mielessä? No se selviää varmaan seuraavassa blogauksessa, ellei tästä sen pysty päättelemään?! No aika helppo on, mutta...


...selvitetään nyt asia niille, jotka ei kokkeja/leipureita ole :saint: Nyt en jaksa listata noita kaikkia aineksia, niitä kun on niin paljon - ja olen tainnut jotku jo 'esitellä' =/ No jauhoista piti mainita, niin noista 'kaatuneista' - eipä huvittanut pizzajauhoja laittaa tähän (mitä tein), perus jauhot kelpaa vallan mainiosti. Mutta sitten kun ne (perusjauhot) loppuu, niin en taida niitä enään ostaa. Eli ostan vaan noita parempia. Iso kiitos kuuluu tolle korkille, on toi paljon kätevämpi ja - noh, tietenkin kalliimpi. Mutta niin harvoin menee jauhoja, että khyllä niihin voi sijoittaa. Pulliin menee khyllä aika paljon, voi olla että toi yksi pussi ei edes riitä?! Sillon ehkä ostan (taas) ton halvemman...

Päivän makee(t) kuva(t)

No huh?! Olipa työn takana tämän blogauksen teko! 😨 Ei että tekstiä olisi joutunut vääntämään, mutta... No kuten tuolla totesin, niin kuvia sai ahertaa ku joulupajassa lahjoja, ja linkityksiä piti tehdä niin maan pirusti!? Mutta nyt se on tehty, hyvä mieli tuli 😊 Mutta miten tämä on makee(t) kuva(t)? No khyllä melkein toi pelkkä blogauksen teko oli/on sitä, mutta... Laitetaan nyt noi 'uudet' kuvat tännekin 😇

Siinä on Mario muki täynnä... noh, glögiä, mitä muutakaan?! Alkaa jo silmät näkemään ristejä, ja mielikuvitus laukkaa 😁

Siinä menee maitoa mun uuteen PS5 juomapulloon 😎 Miksi? No se selviää seuraavassa/seuraavissa blogauksissa (ellei ole jo lukenut sitä tosta mun toisesta blogista, jossa paljastin asia...)!

Sitten Doom mukin vuoro, jonne menee kahvia... Voisinkin lainata tosta mun blogista tekstin tähän; "se ei ole Presidenttiä, vaikka purkissa niin lukee. Vaan se on halvempaa, Saludoa". Mitäpä tohon lisäämään...


Vai onko rahat tosiaan lopussa?! No sen kummemmin menemättä tohon aiheeseen, niin ei ole. Ei sitä ole kun Roope-ankalla, mutta... Ihan tarpeeksi elämiseen ja niihin s*****nan (:D) laskuihin. Mutta nyt on kiva kokoelma laseja/mukeja, veikkaan khyllä että tämä ei tähän pääty?! Kuulemisiin (ehkä saman asian tiimoilta...)!

Joulukalenterin 7. luukku muistutus

Tuskin on päässyt unohtumaan..., mutta blogausten kertymisen vuoksi tämmönen hauska muistutus blogaus että 7. luukku on jäänyt vielä avaamatta/-blogaamatta. Tietysti jos on muuta kiirettä tai jotain ja saahan sen blogaistua ajastetusti tälle päivälle huomenna. 

Melkein päivän kuva ainesta oheinen kuva..., mutta tosiaan - melkein.

Päivän jälkiruoka

Ja siinähän ne ostamani karkkipussit auki ja levällään pöydällä karkit pursuen ulos. Ei muuta kuin takas leffan pariin.

Päivän leffa

Tuli tämä nähtyä viimeksi teattereissa ja ei tainnut olla mitenkään erityisen kummoinen leffa - ainakaan muihin Robin Hood leffoihin verrattuna. Nyt puuttuu vielä se Disneyn Robin Hood leffa niin sitten vain kunnon maratonia pystyyn.

Päivän juoma

Ja siinähän se Red Bull kaatuu mukiin. Hieno juomankaato kuva tuli taas otettua. Eipä kait muuta. Kohti seuraavaa blogausta.

Jälkiruoka + juoma ostosten esittely

Herttoniemen R-kioskilta tuli haettua vielä ruokajuomat mitkä ovat 2 kpl Red Bull energiajuomia.
Jälkiruoaksi lähti pari karkkipussia - toinen on Tupla Crispy Puffs ja toinen on Mun Puffi Snacks. Tupla Crispy Puffsin tainnut blogaista kerran aikaisemminkin.

Päivän ruoka

Siinä ne nyt koreilee tarjottimella: 24kpl Taco Bell tacoja. Vähän ovat lässähtäneitä ja kylmiä..., mutta eiköhän ne kuitenkin saa syödyksi. Tämä pitää kyllä joku kerta kokeilla paikanpäällä syödä niin olisivat sentään vielä tuoreita ja lämpimiä.

Ruoka ostosten esittely

Taco Bellissä oli tollanen tarjous: 6 tacoa 10€...
...-joten oli sitten hyödynnettävä tarjous 40€ edestä😵...😎...
Siinä takeaway pussi joka sisältää 24 tacoa🌮.
Jotta paketin koosta saisi paremman käsityksen otinpa sitten selfien kassin kanssa. Kyllä on pakkauksella kokoa😲. Ja painoa. Mutta hyvää tulee varmasti olemaan.

Eilinen - Päivän "itsenäisyyspäivä" - KKSA-kuva

Sain nyt vasta hyvän idean itsenäisyyspäivä teemaiseen KKSA-kuvaan joten jouduin julkaisemaan sen eiliselle päivälle näin jälkikäteen. Alla👇 linkki eiliseen blogaukseen.

Päivän "ei oma" KKSA-kuva

Juu -kuten otsikostakin käy ilmi tämänkertainen päivän KKSA-kuva ei tosiaan ole oma muokkaukseni -vaan erään toisen ryhmäläisen -jää nyt kuitenkin nimettömäksi. Mutta syy miksi blogaan hänen muokkaaman kuvan on koska hän oli oivaltanut saman vitsin minkä ite olin keksinyt jo 2010 päivän pilanimi blogauksissa. 
Tässä vielä alkuperäinen kuva.
 

Ei ainoastaan saavuteta 1000. blogaus, vaan...

Tällä blogaustahdilla ei ainoastaan saavuteta 1000. blogausta tänä vuonna vaan jopa ohitetaan vuosi 2012 kepeästi. Ihan ei varmaan kuitenkaan päästä vielä 2010 ja 2011 tasolle..., mutta ainakin 2012 ohi ja sekin on jo jotain. Ensi vuonna voidaan sitten tavoitella vuosien 2010 ja 2011 ohittamista. Ja ehkä jopa myös saavuttaa 2008 taso - tai miksi ei jopa 2007.

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Ekana on ylävasemmalla Boardwalk Empire sarjasta tuttu Jack Huston joka täyttää tänään tasavuosia eli 40-vuotta. Sitten on mm. Bram Stokerin Draculasta tuttu Tom Waits joka täyttää tänään 73-vuotta. Seuraavaksi on A Series of Unfortunate Events..., Sucker Punch ja Pompeii elokuvista tuttu Emily Browning joka täyttää tänään 34-vuotta. Sitten on The Batman ja Shaft (2000) tuttu Jeffrey Wright joka täyttää tänään 57-vuotta. Sitten on Manaaja tähti Ellen Burstyn joka täyttää tänään tasavuosia eli 90-vuotta. Seuraavaksi on Dexter sarjasta ja Emily Rosen riivaaja ja Quarantine elokuvista tuttu Jennifer Carpenter joka täyttää tänään 43-vuotta. Ja viimeisenä vielä X-Men elokuvissa..., Jack the Giant Slayer ja aivan hiljattain The Menu elokuvassa nähty Nicolas Hoult täyttää tänään 33-vuotta. Onneksi olkoon 🎁🎂🎈🥳  ja Happy Birthday 🎁🎂🎈🥳 kaikille päivänsankareille. 

Typyjoulukalenterin 7. luukku

Aika avata typyjoulukalenterin 7. luukku.
Kylläpä nyt on porolla muikea hymy naamallaan. Mutta miksikäs ei olisi kun tollaset hottikset ratsastaa sillä.