torstai 10. huhtikuuta 2008

Hyvänyön blogaus + Miniklip

Sieltä tyynyn takaa kurkkien nalle vilkuttaa teille hyvät yöt. Minäkin voisin nallen tavoin vilkuttaa nyt hyvät yöt ja mennä nukkumaan. Tosin en tyynyn takaa kurkkien nallen tavoin, mutta vilkuttaa nallen tavoin. Eli ei muuta kuin hyvää yötä ja MO!

Eiku pesemään hampaita ja sitten...

Aika taas vetäytyä tietsikalta ja valmistella nukkumaan menemistä aloittamalla vaikka pesemällä hampaat. -Ei kuitenkaan ihan noin tyylikkäästi -ja sottaisesti kuin kuvan naikkosella :D...:p...

Way to go ! -Your Answer Is Correct!

Oikein meni Matskulla ja Tontsalla, vaikka kuten Matskukin tokaisi -tausta taisi olla liian helppo vihje. -Mutta kait olis mennyt ilmankin taustaa, vai olisiko?

Torstain typy!

Uuu-la-laa :whistle:! Mutta voihan arvolisävero (:D) kun on juuri sopivasti rajattu jättäen varmaankin yhden tai useamman naurunappulan (:D) pois kuvasta :|... :'(... :D! No katsotaanpa alemaa kuvaa jospa sen kanssa olisi parempi tuuri =)... :P... :D!

No niin :whistle:, Houston we have a Nipplegate B)... =)... :D! Hiekkaa näyttää kyllä olevan aika paljon :x, joten sitä voi myös olla siellä "väärässä" paikassa :'(... :D! No ei muuta ku esileikkien lomassa vaihvihkaa kierittämään typy veteen B), niin johon huuhtoutuu ylimääräiset hiekat pois ja varsinaisen hommat voi alkaa =)... :D!

Guess Who visailu palaa pitkältä tauolta :saint:..B)...

Kattoo nyt jaksaako pyörittää tätä silleen, että tulee uusi kuva kun vanhan kuvan arvausaika on mennyt umpeen, mutta tässä nyt olis yleisön pyynnöstä yksi kuva tunnistettavaksi. -Voisin kuvitella, että aika liian helppo, mutta eihän sitä tiedä.

Kommentteja selatessa törmäsin :saint:...


Joo kommentteja kun tässä selailin (listaa varten B)... :p... :D), niin törmäsin "vanhaan kunnoon" (:p... :D) Guess Who -visaan *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo loppu on varmaan selvää :saint:...

Guess Arska (:p... :D) who :saint: -kuva!


...we/I/we (:p... :D) want more of those piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicS *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p.... :D!

Hulkin ehdotus # 5

Poseeraus seksikkäissä asuissa olisi minun mieleen -vaikka poliisin vetimissä tai kuumana hoitsuna. -Huomenna kun on typyvuoroni, niin löysin yhden aika hyvän kuvan.

Tontsan kuusi(puu :p... :D) ehdotus B)... :p... :D!


Joo siinähän kiiltää jo mun kuudes(puu :p, EHEHHEEEEeeee :D) ehdotus :saint:, mallia vaan ottamaan blogauksesta (Tiltissä ja Bloggerissa) =), eli suihkuun vaan mars MARS *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D... =)! Joo ekassa ehdotuksessanihan tätä jo vähän ehdotin kylmän sään takia :saint:... :'(... :p... :D, mutta, no nyt asia on ainakin selvä =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Tontsan, mun :p, kuudes(puu :p... :D) ehdotus =)... :saint:... B)... :p... :D -kuva!

PS. Joo oishan pelkkä "kuusi" viittomakieli tyyppikin ollut :), mutta toi puu "lisäke" oli "kiva" (:p... :D) =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHHEHEHEEEEeeee :D!


Suihkuvaa, kuten muitakin =)... :p... :D, odotellessa *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHHEEeeee :D!