maanantai 14. marraskuuta 2022

Päivän ruoka (by Tontsa)

Tämmöistä ruokaa tällä kertaa 😋 Tai sanoisiko yöpalaa? Venyi päivä - tai kotiintulo, sen verran pitkäksi. Ruuan teko oli vähän mielessä, mutta kovin myöhään ei viittis tuhtia ruokaa tehdä. Se nimittäin vaikuttaa unenlaatuun, huonolla tavalla. Ainakin itse allerkirjoittaneella. Eli tämmöinen "kevyt roskaruoka iltapala-purtava" oli ihan sopiva vaihtoehto. 😊 Pikkasen jäi khyllä nälkä... 😩


...mutta se lähti mässyillä; pullaa, sipsiä, ja... itse sitä mässyä, eli karkkia! =) Mielummin tietenkin kannattaisi sitä itse ruokaa syödä enemmän, mässyn sijaan... Mutta, näin myöhään ei tosiaan huvittanut syödä mitään hevosta?! =X :D

BB; Milena tippui

Milena siis häädettiin. Tämä oli aika odotettavaa, kuten vähän uumoilinkin... Tässä linkki tohon kuvan uutiseen, jos haluaa lukea tarkemmin 😊

Siinä vielä toi perus "tippunut kilpailija" -kuva. Ei tarvinnut itse tehdä sitä, kun se oli jo valmiina tällä kertaa. Aina ne ei ole ehtinyt/muistanut tehdä sitä, mutta... Joo! 😁


Kukas sitten seuraavaksi, vai onko jo finaali edessä? Ei, on tässä vielä pari viikkoa ohjelmaa jäljellä... Rahat laittaisin Sallaan, eli että hän tippuu. Rahat voittajaan taas, laittaisin Reeolle! =) Mutta, penniäkään en laita äänestykseen, en näe sitä tarpeelliseksi. Ensinnäkin, uskon vähän että ääniä 'peukaloidaan', ja ei yksi ihminen pysty paljoa vaikuttamaan. Ellei voita lotossa, ja laita isoa osaa äänestykseen. Silloinkaan en tiedä, vaikuttaako se lopputulokseen, tuotanto kuitenkin sen voittajan päättää (mutta tämä on vaan mun mutu-tuntuma veikkaus, tiedä sitten kuinka oikeassa olen...)?! :blaaah:

Päivän juoma

Otinpa itekki tollasen juoman kaatokuvan mitä Tontsa on monesti ottanut. Mutta mitäs juomaa siinä kaatuukaan mukiin🤔...?
No vakkarijuomakseni muodostunutta Schweppesiähän siinä. Tuli ostettua tämä eilen ruokajuomaksi niitä voitaikinanakkeja varten..., mutta otetaanpa nyt kuitenkin leffajuotavaksi vaikka ne voitaikinamakkarat teenkin vasta huomenna. 

Päivän leffa

Tämä leffa on osa isompaa boxisettiä minkä esittelinkin jo omassa Hulkin blogissani. Enpä ole aikaisemmin nähnyt tätä joten eipä kait sitten muuta kuin leffaa pyörimään.

Päivän jälkiruoka

Kotimatkalla tuli poikettua Herttoniemen R-kioskilla mistä lähti mukaan 4kpl Twix patukoita hintaan 2,70€. Lähti mukaan myös jotain muuta..., mutta sen esittelen sitten huomenna. 

Päivän ruoka

No nyt unohdin jo tän leivän nimen ja sekin pääsi unohtumaan että mistä ostin; oliko se Robert's Coffeesta vai Espresso Housesta. Sen ainakin muistan että Pasilan Triplasta ja että siinä oli kanaa välissä. Ja että ihan maukas oli. Eiköhän toisenkin kerran tule tätä ostettua ja seuraavalla kerralla otan sitten kuitin.

Tää on muuten tän päivän ainut ruoka eli siirrän voitaikinamakkarat huomiselle.

Päivän trailer

Neljäs John Wick elokuva on jo jonkin aikaa sitten saanut virallisen trailerin..., mutta nyt vasta blogaan siitä päivän trailereissa. No mutta -parempi myöhään kuin ei koskaan. Joops..., mutta ihan hyvältä näyttää ja pitää varmaan pian katsoa ne edelliset leffat uudestaan. Alla👇 video olkaa hyvät...

...



Extra makee + taidekuva + ällöttävä kuva

Muokkasimpa hieman parannellun version -Fright Night Style Ghostbusters: Afterlife -julisteestani ja siitähän tuli jopa hienompi kuin alkuperäisestä - vaikka itse sanon. Mutta miksikäs otsikossa on lisättynä sitten -ällöttävä kuva🤔...?

No tämän p#skan takia🙄...😑... Julkaisin ton parannellun kuvan Facebookissa kommenttina vanhan version postaukseeni ja kirjoitin -"fixed version" -ja kuten kuvasta näkee niin ylläpito meni sitten poistamaan kommentin. Ja poiston syyksi oli laittanut että kommentti oli kuulemma negatiivinen ja pitäisi julkaista vain positiivisia kommentteja. Siis miten ihmeessä -"fixed version" -kommentin on joku tulkinnut negatiiviseksi😵...😵‍💫...?? Ja nyt en saa sitten tuon takia julkaista tai kommentoida -saati tykätä kyseisessä ryhmässä -onneksi vain väliaikaisesti kuitenkin. Kaikkea sitä😐.

Fright Night style Ghostbusters: Afterlife poster, by Hulk

Muokkasinpa tollanen Fright Night tyylisen julisteen Ghostbusters: Afterlife elokuvalle. Melkein jopa päivän makee kuva ja taidekuva ainesta -vaikka otsikossa ei mainitakkaan kummastakaan..., mutta voi labelit kuitenkin laittaa. Joops..., mutta mistä ajatus tähän lähti...?
Sain idean/-inspiraation kuvaani tästä kuvasarjasta mihin törmäsin Facebookissa. 

Happy Birthday following actors

Tänään nämä seuraavat näyttelijät viettävät syntymäpäiviään. Kuvassa ylävasemmalta on Iso-Arskan kanssa Conan Barbaari ja Red Sonja elokuvissa nähty Sandahl Bergman joka täyttää tänään 71-vuotta. Sitten on Bond-tyttö Olga Kurylenko (Quantum of Solace) joka täyttää tänään 43-vuotta. Seuraavaksi on Transformers elokuvissa nähty Josh Duhamel joka täyttää tänään tasavuosia eli 50-vuotta. Ja viimeisenä on Family Guy ääninäyttelijä Patrick Warbuton joka täyttää tänään 58-vuotta. Onneksi olkoon 🎁🎂🎈🥳 ja Happy Birthday 🎁🎂🎈🥳 syntymäpäiväsankareille.