perjantai 13. marraskuuta 2009

Päivän pilanimi

2004 ilmestyi ohjaaja Roland Emmerichiltä katastrofileffa -The Day After Tomorrow ja silloin siinä oli kertakaikkiaan upeat tehosteet. -Viisi vuotta myöhemmin ohjaajalta ilmestyy uusi vastaavanlainen tehostepakkaus jonka tehosteet ovat niin upeat..., että niiden rinnalla Day After Tomorrown tehosteet ovat pelkkä iso...
...

2012..................................................................................LOlZ

Perjantai 13. päivän ällöttävä kuva -ja tapahtuma

Siinä koreilee Laajasalon Kiinteistö Oy:n lähettämä maksukehotus rästiin jääneistä vuokrista. -Ei tosin minulta ja Tontsalta -me ollaan tunnollisesti maksettu joka v|tun kuukausi vuokramme..., mutta nämä ovatkin aikaisemman kämppikseni rästejä -siirtynyt sitten vain minun ongelmikseni talon ollessa minun nimissäni. -V|ttu ei huvittaisi yhtään hoitaa toisen maksamattomia rästejä -varsinkin kun pitäisi maksaa huikeat 600,88 h*ora euroa -no chanse in BLUE HELL.., I'm paying anything. -Yllä siis FUCKING lasku..., joka on TOD ällöttävä kuva.

-Ja ällöttävän tapahtuman tekee se juttu..., että nyt olis mentävä selvittämään tota paskaa sinne h*ora toimistoon vaikka ei kyllä millään jaksaisi. --Ja v|ttu..., muistaakseni viimeksi kun puhuin tän kaverin kaa täst asiasta -nii se lupas käydä hoitamassa asian. -Sit ei niinku pitkään aikaan kuulu mitään -ja sit yht'äkkiä pamahtaa tollanen lehmän pillu mun niskaan. -Ei jumanv|ttusaatana sentään...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Perjantai 13. päivän typy

Tämä typy ei ota ei:tä vastauksena kun petihommista on kyse. -Jos nimittäin lipsauttaa kielteisen vastauksen panoja kysyttäessä..., niin se on sitten kalu irti siltä seisomalta (:D...:p...).. -Tosin tollasen hottiksen kanssa kaikki vain nimenomaan haluaisi panna -vaikka typy ei ehdottaisikaan..., joten ei huolta perhekalleuksien menettämisen suhteen.

Perjantain ensi-illat Nro 4

Paranorma Activity

Kauhuleffat kyllä aina kiinnostaa..., mutta jotenkin tuntuu että tämä on sellainen minkä jättää väliin. -Ainakin teattereista -ja DVD:llekin korkeintaan sitten tarjouksena..., mikäli haluaa laajentaa kauhuleffa hyllyä. -Mutta sentään mikään "ei kiitos"-leffa tämä ei ole -ei vain houkuttele teattereihin. -Kaksi edellistä ei houkuttele edes trailerin verran netin kautta katsottuna.

Perjantain ensi-illat Nro 3

The Yes Men Fix the World

Joo-o. -Joku persanan dokumenttileffa -kiinnosta niin paskan vertaa. -Kyllä lukijoitakin mielyttäisi jos jatkossa vaan jättäisi nää selvät -"ei kiitos"-leffat vaan blogaamatta..., niin ei joka kerta tartte lukea samaa vaahtoamista. -Mutta sit taas toisaalta ei kerry niitä blogauksia -ja jos joku perjantai esim. on pelkkiä "ei kiitos"-leffoja..., niin silloinhan jäisi blogailut kokonaan tekemättä ja sehän ei kävisi päinsä -ei TOD..!! -Joten näiden blogailu jatkukoot -sillä näitä kuitenkin pukkaa joka vitun perjantai.

Perjantain ensi-illat Nro 2

Looking for Eric

Jaa-a. Onneksi sentään tuo yksi kiinnostava ensi-iltaleffa -loppujen ollessa niitä -"ei kiitos"-leffoja kuten tämä karseus. -Pilaa kyllä MatoApinan ulkoasua tämmösten leffojen julisteet..., mutta kerran kun on ryhtynyt esittelemään perjantain ensi-iltoja niin kait sitä on sitten esiteltävä kaikki eikä vain mieluisat. -Mitäs muuta TOD ei kiitos -paskaa tänään pukkaa...??

Perjantain ensi-illat Nro 1

2012

No tämä on kyllä selvä must see leffa ja kuten blogissa pariin otteeseen jo mainostettu -tänään olisi sitten tarjoitus tuo mennä katsomaan koko team MatoApina poppoolla. -Tästä leffaan menemisestä voi mennä lukemaan lisää omaan Hulkin blogiini -jos nyt yhtään kiinnostaa.

The Simpsons

Entäpä illan Simpsoneissa...? -Bartin koulukiusaaja Nelson näkyy olevan keskeisessä osassa. -Otetaan selvää...
...
Lisa ja Nelson. Amerikkalainen piirrossarja. Lisa miettii, voisiko miestä muuttaa.
...
Kuin myös -innolla odotan.

F.r.i.e.n.d.s.

Taas jaksoi poimia sepitykset MTV3 oppaasta illan Frendit jaksoon..., joten eiköhän katota mitä tänään on luvassa...?
...
Chandlerin koirakammo. Phoebe salakuljettaa koiran huoneeseensa. Chandler teeskentelee allergiaa.
...
Innolla odottaen.

Perjantai 13. päivän kuva

Heh :D...:p.. -Siinä on joku lisännyt "Hooray!" -kuplan henkensä edestä pulikoivan Jasonin sanottavaksi tehden kuvasta hauskan -sopien täten mainiosti päivän kuvaksi. Kuten otsikossa -perjantai 13. päivän kuvaksi.

Perjantai 13. päivän makee kuva

Siinä on joku teettänyt hienon kuvan Jason Vorheesin kehityksestä -viimeisenä ollen Jason X leffan mutantti Jason. -Ja niin muuten -tänään ollessa perjantai 13. päivä..., niin ajattelin että perusblogaukset -tämän lisäksi päivän kuvat..., päivän typyt jne.. -voisivat olla sen aiheisia. -Ainakin omalta osaltani toteuttaisin blogaukset sen mukaan.

Perjantai 13. päivä.. -Epäonnea heti aamusta..

Miten juuri tämän päivän aamulle sattui käymään siten..., että herätyskello unohtui laittaa päälle ja tuli nukuttua pommiin. -Tänään olisi ollut klo 09:15 aamu..., eli olisi tarvinnut herätä klo 07:00..., mutta nyt tuli herättyä 08:45 ja olisin myöhästynyt aivan sikana -joten päätinpä sitten olla lähtemättä ollenkaan. -Ja tässä nyt blogailen kellon ollessa jo reippaasti yli yhdeksän. Suljin kännykän siltä varalta että luokanvalvoja..., jolla on taipumus soittaa perään joka kerta kun on poissa -tai ei näy koulun ailkamis aikaan. -Mieluummin menen joka päivä ajoissa kouluun -sitten jos käy näin onnrettomasti..., niin samantien sitten vain jättää menemättä. -Ja poissaolojahan minulla ei ole paskan vertaa -toisin kuin muilla luokkatovereillani..., joten ei ole mitään hätää. -Maanantaina sit taas tarkkoina herätyksen kanssa ja ajoissa liikkeelle. --Mutta miten h3lvetissä just perjantain 13. päivälle sattui osumaan tällanen kömmähdys...? -Toivottavasti epäonnisia tapahtumia ei tapahdu lisää päivän aikana.