keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Päivän ällöttävä kuva

Tontsakin kihisi aiheesta jo Facebookissa -ite päätin sitten ottaa kantaa asiaan täällä MatoApinassa ällöttävän kuvan muodossa.-Siis ei toi valokuva missä minä ja Tontsa vaan toi Facebookin uusi kuvan katselu tsydeemi. -Kieltämättä aika v|tun ruma ja hirveä ratkaisu.

JIM: South Park

Mitäs tämän iltaisessa South Parkissa olisi luvassa...?
...
Kalapuikot. Jimmyn kirjoittama kalapuikkovitsi nousee valtavaan suosioon, mutta Cartman haluaa osansa kunniasta. Vitsi ei kuitenkaan miellytä kaikkia, ja niinpä Kanye West alkaa vainota poikia. Amerikkalainen sarja. 13. tuotantokausi. 
...
Näitä 13. tuotantokauden jaksoja olen tosin katsonut All SP sivuilla..., mutta sen verran hauskoja kuitenkin ovat että kelpaa katsoa uudestaankin. -Odotankin tämän iltaista jaksoa suurella innolla.

South Park esittelyt MatoApinassa

Lisää poikkeuksia TV-sarja esittelyjen suhteen. -Nyt olen jo sanonut esitteleväni vain erikoisimmat elokuvat mitä tulee telkusta ja sellaiset TV ohjelmat mitkä ansaitsevat jostain syystä mainostusta. -Simpsonit sun muut mitä raiskasin viime vuonna päivittäin jäävät edelleen pois esittelyistä tänä vuonna..., mutta JIMiltä tulevaa South Parkkia voisi ruveta mainostamaan. -South Park on sen verran hyvä ohjelma että se ansaitsee mainostuksen. -Ja sitä jaksaa katsoa -toisin kuin Simpsoneita, Miehen puolikkaita ynnä muita -niitä ei ole pitkään aikaan tullut katsottua -niin mikä pointti mainostaa. -Mutta seuraavaksi luvassa siis tämän iltaisen South Park jakson esittelyt.

Päivän video

Source Code

Tässä leffa joka ainakin minua (Hulk) kiinnostaa mennä ihan teattereihin asti katsomaan. -Mikäli ymmärsin trailerin perusteella leffan stoorin -Jake Gyllenhaalin esittämä hahmo on jossain Source Code ohjelmassa jolla se asettuu jonkun toisen ihmisen kehoon kokien tämän kokemat asiat. -Enempää en tohdi analysoida tarinaa etten mene täysin sekaisin. -Mutta jotain tollasta sain irti leffan trailerista -joka toimii päivän videona. -Tässä traileri -olkaa hyvät...
...