perjantai 16. syyskuuta 2022

Päivän ruoka (by Tontsa)


Hulkki ehti taas blogata omansa 😖😭😋😁 Pizzaa olisi/oli mulla tänään luvassa, on se herkkua... 😇 Mutta, ei voi kun ihmetellä?! Ai mitä? No sitä että pizzaa ei ole ollut päivän ruuissa lähes yhtään 😲😲 Mehän melkein eletään sillä - ainakin allekirjoittanut 😎😄 Mehän ollaan kun turtlesit - pizzaa on saatava, tai kaikki menee pieleen 😡😂 Joskus Tiltin aikoihin me käytettiin nimimerkkeinä Turtles hahmoja, mä taisin olla Leonardo 😍 Mutta pizza on maistunut yllättävän harvoin - tai sitten ei olla jaksettu blogata (mulla ainakin muistaakseni kerran jäi välistä...)?! Matskusta en sitten tiedä, että paljonko pizzaa menee. Mutta, Matsku ei jaksa/huvita/ties mitä (😀) blogata, niin se siitä ilosta...

Pakastepizza (27.8)

Rax (30.8)

Tommoset pizza julkasut löysin nyt tähän hätään, voi olla että jotain en huomannut. Mutta...


...lisää pizzaa - EHDOTTOMASTI!! B) :D - kiitos. Kunnon poikamies/nörtti safkaa :saint: Niin täytteet; pepperoni, pekoni, sipuli & herkkusieni - oli hyvää, TOD!!

Päivän ruoka

Päivän ruokana tänään tein täytetyt patongit yllä👆 näkyvistä raaka-aineista. Itse asiassa voisin laittaa tonne alas👇 saman tekstin minkä pistin Facebookin ruokaryhmiin minne myös julkaisin oheiset kuvat.

 Täytetyt patongit


-Majoneesia

-Auringonkukansiemeniä

-Porsaan ulkofilepihvi

-Tomaattisuikaleita

-Salaattia

-Sulatejuustoa

Päivän puujalka

Nyt on taas hauska Fingerpori😄 menee näin...

...

Heimo Vesa: -"Minulle smoothie omenalla, persikalla, banaanilla..."

Myyjä: -"Otatko ananastakin?"

Heimo Vesa: -"Mikä ettei."

Aika trrr-tsss🥁😁