maanantai 2. tammikuuta 2017

Back to the 2016


Huomasin että olin aivan unohtanut blogaista vuoden viimeiset ensi-illat viime vuoden puolella -joten blogasinpa ne jälkikäteen asettamalla blogaukset viime vuodelle. -Eli jos siis kiinnostaa mitä munulla oli sanottavaa viime vuoden viimeisistä ensi-iltaleffoista niin palatkaapa vuodelle 2016 blogihistoriassa.

*Perjantain ensi-illat - Ei enää "ei kiitos"-leffoja

Pieni muutos perjantain ensi-ilta esittely blogauksissa. -Nyt tulevasta perjantaista lähtien blogaan vain ne perjantain ensi-illat mitkä kiinnostaa nähdä ja jätän ns. -"ei kiitos"-leffat kokonaan blogaamatta. -Eli jos joku perjantai tulee pelkkiä -"ei kiitos"-leffoja ensi-iltaan niin silloin jätän ensi-illat kokonaan blogaamatta. -Että tämmöstä. -Muuten kyllä tuttuun tapaan edetään tämäkin vuosi.

2017

Siirrytäänpäs MatoApinassakin vuodelle 2017. -Tänä vuonna blogailu jatkuu samaan malliin tutuin blogauksin: -Oscarit..., MM-kisat *perjantain ensi-illat jne.. -Perjantain ensi-illoista tulossa erillinen blogaus -siksi tuo (*) merkki. -Mjoops -mutta nyt vuosi on vielä niin aluillaan että vielä kerkiää toivottaa -Happy New Year 2017😎😇😊🎆🎇.