torstai 26. kesäkuuta 2008

Päivän typy(t)


Jaa-a. Enpä muutoin ole mikään lukutoukka, mutta tuon kirjan voisi kyllä etsiä käsiin sieltä reissulta jostain Nykin kirjakaupoista itselleni. -Lähinnä kuvien takia tekstista niin paljoa välittämättä.

Päivän makee kuva + typymuistutus (itselleni)

Hmm. -Tollanen paita jos löytyisi niin se olisi heti paikalla ostettava. -Aika hemmetin makee näet. Asiasta toiseen; kuvan naikkosista tulikin mieleen, että on jälleen minun vuoro pistää päivän typy... -Tänne bloggeriin ainoastaan.

Tälläsen muokkauksen sain aikaseks :saint:...B)...:)..

Ton parempaa en nyt keksinyt: -Tontsan siivotessa jälkiä sahapora on unohtunut päälle ja nojaa juuri sopivasti ranteen lähettyvillä sahaten valtimon auki. -Auts.

Talenttia tänään TV:stä =)...


Joo eipä sitten tule mitään muuta tänään TV:stä :(, muutamaa hyvää uusintaa lukuunottamatta :p, mutta, no mikäpäs siinä kun aikaa riittää muuhunkin :), lähinnä muun ruudun edessä oloon :saint:, mutta..., joopS :p... :D! No mutta tämmöstä olis luvassa Talentissa =)...

Illan jaksossa kilpailijoita on jäljellä kymmenen, joista USA:n yleisö äänestää ja valitsee kahdeksan parasta. Mukana mm. showryhmä The Glamazons, kamppailulajiesitys Sideswipe sekä vatsastapuhuja Terry Fator.

Joo hyvältä kuulostaa =)...

Piers, David and Sharon :saint:... :p... :D -kuva!


...alkais joooH *SYDÄN*, joopS :p... :D!