lauantai 14. tammikuuta 2023

Päivän juoma

Siinäpä se juoma taas vaihteeksi kaatuu 😊😋😁 Tällä kertaa valitsin ton hiAnon PS juomapullon 😎 Vaikkakin se tosiaan on vähän vaikea kaataa, varsinkin kuvatessa - mutta, no pitäähän sitä kaikkia käyttää vuorotellen, eikä jättää pölyyntymään 😩😓😋😂 No jotku pullot/mukit/lasit on saattanu jäädä vähän seisomaan, mutta... Ei se niin tarkkaa ole! Kuhan nyt edes välillä vaihtelee, että muutkin mukit pääsevät siihen mihin, noh, ne on tarkoitettu 😇😋😃


Menipä taas syvälliseksi, TOSI!! =X =/ :'( :P :D On toi khyllä kiva pullo, mä tykkään siitä =) (olen tainnut sen jo mainita muutaman kerran =X :D)

Päivän ruoka

No siinäpä se (Karjalanpaisti) lepää 😊 - oli khyllä vaivansa arvoinen, oli tosi hyvää 😍😎 Ei tätä khyllä montaa kertaa vuodessa jaksa, mutta khyllä nyt muutaman kerran.


Muussikin on valmista, ja juoma näkyy kuvassa - mutta mennään siihen vielä erikseen :)

Lähti sittenkin pelittämään

Ei muuta kuin takaisin The Waterboy leffan pariin nimittäin sain sittenkin soittimen pelittämään😇. Eipä tässä muuta. Paitsi tietysti - F#CK YEAH...!!!!

Sinne hajosi DVD-soitin, onneksi on Elisa Viihde

Sinne sitten hajosi Tontsalta saatu DVD-soitin. Toimi vielä hetken kun aloitin katsomaan leffaa..., mutta sitten alkoi temppuilemaan. Yritin liinalla pyyhkiä levyä mikä on aikaisemmin tepsinyt..., mutta nyt sitten meni vain pahemmaksi. Elokuva ei nimittäin käynnistynyt enää ollenkaan. Kokeilin useammalla leffalla ja mitkään niistä ei lähtenyt pelittämään. Onko tämä joku merkki joltain korkeammalta taholta että on siirryttävä Blu-Ray soittimeen. Onneks Tontsalta on saatavissa Blu-Ray soitin millä pystyy myös katsomaan DVD-leffoja.

No onneksi on sentään Elisa Viihde niin ilta ei mene ihan täysin ilman mitään katsottavaa.
STAR Channelilta tulee Moderni perhe sarja niin se saa nyt kelvata illan ohjelmasta.

Vastaus Tontsan kysymykseen

Jees - kuten totesin kommentissa takas Tontsan kysymykseen kuvassa yllä👆 niin vastataanpa siihen kysymykseen blogauksen muodossa. Siitä olisi tullut liian pitkä selostettava kommenttiketjuun. Muutenkin. Elikkä itse asiassa...
Olin vartavasten ladannut kuvan synttäriblogausta varten..., mutta se oli jostain syystä päätynyt kuvagalleriassa vuonna 2019 ladattuihin kuviin.
Ja kun avasin kuvagallerian lisätäkseni kuvan blogiin niin sielläköhän se pisti silmään tuoreimmissa kuvissa. Elikkä siis kännykkäni kuvagalleriassa se on hautautunut jonnekin 2019 kuviin..., mutta blogin kuvagalleriassa se on uusimpien latausten joukossa. Ja tämän takia Carl Weathersin kuva jäi lisäämättä päivän syntymäpäiväsankarit esittelyihin koska se ei ollut vierekkäin muiden kuvien kanssa mistä sitten otin screenshotin jotta sain niistä yhden kokonaisen kuvan.

Ruoka ostosten esittely

Eilen joo vähän uhittelin (😁) että tänään olisi herkkua luvassa, ja... Noh, sitähän tässä onkin - Karjalanpaisti! 😍😎 Yksi parhaista ruuista khyllä, ja sen näkee vaivassa; uunissa pitää olla melkein 3 tuntia 😫 No se ei nyt ole mikään vaiva, mutta... 😂 No on se sillä tavalla vaiva, että sitä pitää vahtia ja lisätä nesteitä. Jos ottaa esim. päiväunet, niin voi lihat 'palaa' (lähinnä kuivua) uunissa 😖😕 Ja ne pitää ruskistaa ennenkun laittaa uuniin, ja... No ei hirveä vaiva ole - paitsi lisuke vielä; perunamuussi pitää tehdä. Ja pilkkoa kasvikset. Mutta, sen verran hyvää ruokaa toi khyllä on, että TOD on vaivansa arvoinen.

Mennään vielä erikseen noihin aineksiin, meinas kokonaan unohtua 😓😋😆 Juomana toimii Hartwall Limonadi Omena, ruokana taas; Atria Perinteinen Karjalanpaisti johon laitoin sekaan Kotimaista Uunijuurekset ja lisukkeena perunoista tehtävä perunamuussi.

Edit. Sainpa ostokset tehtyä (sinne toiseen blogiin...)! 😇😋😁


Khyllä tässä 'vesi herahtaa kielelle', tjs shitti sanonta... =$ :P :D En edes tiedä, menikö toi oikein - enkä jaksa googlettaa =/ :'( :P :D Pääasia, että se ymmärretään - eli innolla odotan ruokaa =) Tuolla se on uunissa ollut joku n. puoltoista tuntia, vielä toiset mokomat - niin sitten on herkullista ruokaa luvassa *SYDÄN* B)

Happy Birthday Carl Weathers

No jopas sattui kummasti😐. Tämä näyttelijä jäi kokonaan unohtumaan päivän syntymäpäiväsankarit esittelyistä. Nimittäin Rocky elokuvista ja Iso-Arskan Predator leffasta tuttu Carl Weathers. No blogaistaan nyt sitten erikseen - ei siinä mitään - hyvä näyttelijä ja kertyypähän blogauksia. Elikkä tosiaan - herra Weathers täyttää tänään 75-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎈🎁🥳 ja Happy Birthday 🎂🎈🎁🥳 Carl Weathers. 

Päivän leffa(t)

Eilen tuli tehtyä kauhuputki Friday the 13th leffojen parissa joten nyt vaihteeksi vähän kevyempää leffaa kehiin ennen kuin pistää seuraavat huippuväkivaltaiset leffat (Léon ja American History X) katseluun. Tänään voisinkin siis katsoa nuo kaksi leffaa: -The Three Musketeers ja The Waterboy. Muskottisoturit saattaa ehkä olla toimintapitoinen..., mutta silleen kevyellä linjalla. 

Vuoden ensimmäinen paljuntai

Aika ottaa vuoden ensimmäiset kylvyt paljussa. Tai kuten otsikossa muotoilin -Vuoden ensimmäinen paljuntai. Tuo -"paljuntai" on itse kehittelemäni sana päiville joina otan paljun käyttöön.

Happy Birthday following actors and one director

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät ja yksi ohjaaja. Muun muassa elokuvista Red Dragon ja Everest tuttu Emily Watson täyttää tänään 56-vuotta. Sitten elokuvissa Deep Blue Sea ja S.W.A.T. nähty LL Cool J täyttää tänään 55-vuotta. Miehenpuolikkaat sarjasta tuttu Holland Taylor täyttää tänään tasavuosia eli 80-vuotta. Elokuvista Housut pois! ja The Flintstones: Viva Rock Vegas tuttu Mark Addy täyttää tänään 59-vuotta. Sitten sellaisista klassikoista kuten Bonnie ja Clyde ja Chinatown tuttu Faye Dunaway täyttää tänään 82-vuotta. Ocean's Eleven ja Magic Mike elokuvien ohjaaja Steven Sodenbergh täyttää tänään tasavuosia eli 60-vuotta. Iso-Arskan The Last Stand elokuvassa nähty Zach Gilford täyttää tänään 41-vuotta. Sitten mm. X-Men Origins: Wolverine ja Ridley Scottin Robin Hood elokuvista tuttu Kevin Durand täyttää tänään 49-vuotta. Ja viimeisenä vielä elokuvista Horrible Bosses 1 ja 2 -ja sarjasta Arrested Development tuttu Jason Bateman täyttää tänään 54-vuotta.  Onneksi olkoon 🎂🎈🎁🥳 ja Happy Birthday 🎂🎈🎁🥳 kaikille päivänsankareille.