torstai 24. elokuuta 2023

Päivän extra trailer + poster

Tätä joo arvuuttelin tänään, jonka Hulk helposti tiesi 😇 Nyt olis posteria ja traileria luvassa 😎

Strays (2023)

No nyt ei ollut vauhdikas trailer =/ itQ :'( joopS :P EHEHEHEEEeeeee :D Mutta, hyvältä näytti - komedia mielessä, eiköhän tästä monet naurut irtoa =) Vai, oliko trailerissa kaikki parhaat kohdat?! :x Noooh, ei se elämä siihen lopu - jos/kun leffa on p@ska. Mutta, mieluiten menee semmoisia - mitkä on hyviä. Noh, tämä vähän näyttää siltä (hyvältä leffalta) - ehkä vähän juuri ja juuri, mutta ihan hyväksytyksi :)

Päivän elokuva + poster + trailer (by Tontsa)

Jahas, tuli sitten tämä leffa katsottua - ihan kova 😎 Vaikka tehosteet on vähän kärsineet 😕 Halle Berry nakuilee tässä, josta saisi helposti päivän typyn 😍😍 Mutta en jaksa blogata sitä, ainakaan tänään 😓😋😁 Hulk voi viedä kunnian, jos haluaa 😇 John Travolta(kin) oli ihan vedossa, toisinkuin nykyään... Hugh Jackman oli myös hyvä, ei ollut mikään ylimielinen mulkku 😡 No joo, onhan sillä ihan rentoja rooleja - mutta jotenkin paistaa ylimielisyys... Tässä/tähän aikaan hän ei tainnnut olla kovin tunnettu..? 😈 Tai 2001, kai häneltä nyt edes jotain hyviä leffoja oli tullut 😊 Joissa paistaa ylimielisyys, noh, onhan hän aika kokenut hyvä näytteliä (ainakin nykyään...)!

🌟🌟🌟+

Oli ihan kova leffa, vaikka ei mikään paras... Tämä kuuluu vielä siihen 'hyvään aikaan', aika nopeasti lähti elokuvien alamäki suunnilleen tämän jälkeen 😖 Khyllähän sitä välillä tulee hyviä, mutta parhaat on sinä '90 - 2000 luvun alussa 😎 Eiköhän mennä - taas siihen tuttuun; vauhdikkaaseen traileriin...
Ihan kovalta leffalta näyttää, ja khyllähän tämä sitä aikalailla olikin B) Khyllä voin suositella katsottavaksi, TOD..!! =) Harmi, kun en arvostelua jaksanut kyhätä =/ Noh, ehkä joku päivä :)

Päivän ruoka (by Tontsa)

Ainekset joo esittelin, tuli tosiaan pihvit vedettyä muussin kera - oli tosi hyvää 😊😋

Juomakin oli hyvää, ostin tosiaan 6-packin 😇


Ei kait muuta lisättävää, varsin maukas ateria =) :P Katsoin samalla elokuvan, jonka voisi blogata "päivän leffana" - vaikka en jaksanut edes arvostella sitä =(

Päivän jälkiruoka

Jälkiruoan pariin ja Polly Ice Cream pussia kehiin. Aika tyylikäs png-kuva tuli avatusta pussista.

Päivän leffa (vastaus -Mikä leffa? -blogaukseen)

Nyt taisi olla aika hankala taas vaihteeksi. Aika paljastaa vastaus.

 Vastaus olisi ollut vuoden 2019 - Child's Play - remake. Mark Hamill on siinä tosiaan Chuckyn äänenenä. Nyt muuten poikkeuksellisesti tollanen png-kuva elokuvan DVD kotelosta koska mokoma leffa alkoi suoraan eikä -"Disk Menu" -painikkeesta päässyt alkuvalikkoon. Nyt kun tämäkin tärkeä tieto tuli jaettua niin ei sitten muuta kuin leffaa pyörimään. 

Päivän juoma

Siinä kaatuu ruokajuoma mukiin ja nyt sain tehtyä juomankaatokuvasta aika nätin png-kuvan toisin kuin edellisessä päivän juoma blogauksessa. Mutta mikäs juoma tässä kaatuukaan mukiin.

 No sehän oli se Schweppes Russchian tonicvesi. Siitäkin tuli nätti png-kuva.

Päivän ruoka

Siinä tänään ostamani juustoraaste laitettuna eilisten lasagnejämien päälle. Sitten ei muuta kuin uuniin.
Ja siinä valmis lasagne rapsakalla juustokuorella.

 Ja siinä vielä lautasella tarjottuna. Nätit png-kuvat tuli jälleen kerran.

Ruoka ostosten esittely


 Tuli poikettua Kaisaniemen K-marketista hakemassa extra juusto eiliseen lasagnenjämään. Otin tollasta Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraastetta. Jälkiruoaksi lähti Polly Ice Cream pussi.

Mikä elokuva? (by Hulk)

Jos kuvat ei kerro mitään niin voin antaa tähän muutaman vihjeen. Vihje, Nro 1. Elokuva on remake.
Vihje, Nro 2. Mark Hamill äänessä.
Ja vihje, Nro 3.... Ööh - no nyt en keksi kolmatta vihjettä.

Päivän juoma(t)

No nyt iski oikein kunnon Roope-Ankka suoni 😳😳😋😁 Ostin sitten kunnon läjän Solevita Orange Juice from Concentrate with Juicy Bits -juomaa. No eihän siinä mitään pahaa ole, jos/kun ostaa paljon halvalla - mutta... No jos - ja kun, menen yleisillä - niin tämmöisen ravaaminen ei ole kivaa 😕 No, onneksi oli vaan muutama pysäkki - enkä keskustasta (tai pidemmältä) asti raahannut näitä. Mutta...


...no nyt on ainakin juomaa =) Mutta voipi olla, että tähän on kohta kyllästynyt =/ itQ :'( Ja mitenköhän päivämäärä, pitää muuten varmistaa... *Edit. No on se 04.02.2024, mitä vähän veikkasinkin :) Niin en tarkkaa päivää (se olisi jo aika hyvin :P :D), mutta että kauan nämä tulee kestämään... Niin, hinta oli 9,00e - eli 1,50e pullo, jossa on 0,75L. Hyvä ostos, ainakin toivottavasti :saint:

Ruoka ostosten esittely

No nyt en ollut liian ahne, ja sain otettua kuvan ennen syömistä/ruuan valmistusta 😇😋😁 Johtunee ehkä siitä, että en ole vielä aloittanut ruuan tekoa - eikä ahneuksissaan kuvanotto unohtunut... Ei kait muuta, kun esittelemään 😊 Solevita Orange Jui... ei kun, sen esittelen erikseen 😈 Miksi, no selviää sitten...  Peruna yleispesty (430g 1,05e/kg 0,45e) ja Snellman Naudan pippurinen fileepihvi (2 kpl 360g 9,62e).


Ihan hyvä setti pitäisi tulla, hintava ainakin... No onneksi sai sentään pientä alennusta (-30%), khyl kelpaa :)

Mikä "oikea kuva" leffa? - ja vastaus

Hulkki sitten pamautti oikean leffan, vaikka yritin hämätä?! 😵 No, yritin hämätä - että kyseessä olisi tämä elokuva...

Jonka tietää varmaan kaikki 😇😖😓😋😁


Pisteet voi ottaa kotiin, jos haluaa... Niin tästä jälkimmäisestä kuvasta :)

Happy Birthday following actors and one director

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät ja yksi ohjaaja. Muun muassa elokuvista Wilde ja V for Vendetta tuttu Stephen Fry täyttää tänään 66-vuotta. Elokuvien Yatterman ja 13 Assassins ohjaaja Takashi Miike täyttää tänään 63-vuotta. Sarjasta C.S.I: New York tuttu Carmine Giovinazzo täyttää tänään tasavuosia eli 50-vuotta. Elokuvista Mask of Zorro ja Annabelle tuttu Tony Amendola täyttää tänään 72-vuotta. Elokuvasta Ghostbusters 2..., Transformers ja Unstoppable tuttu Kevin Dunn täyttää tänään 67-vuotta. Elokuvista The Nutty Professor ja Con Air tuttu Dave Chappelle täyttää tänään tasavuosia eli 50-vuotta. Elokuvista Anchorman: The Legend of Ron Burgundy..., Final Destination 5 ja Piranha 3DD tuttu David Koechner täyttää tänään 61-vuotta. Elokuvista Children of a Lesser God ja Coda tuttu Marlee Matlin täyttää tänään 58-vuotta. Poliisiopisto leffoista tuttu Steve Guttenberg täyttää tänään 65-vuotta. Elokuvista Patriot Games..., Clear and Present Danger ja The Art of War tuttu Anne Archer täyttää tänään 76-vuotta. Harry Potter elokuvista tuttu Rubert Grint täyttää tänään 35-vuotta. Elokuvista Freaky Friday..., House of Wax ja Fortress tuttu Chad Michael Murray täyttää tänään 42-vuotta. Elokuvista Master and Commander: The Far Side of the World..., An American Haunting ja Oppenheimer tuttu James D'Arcry täyttää tänään 48-vuotta. Sitten vielä elokuvista Sherlock Holmes: The Game of Shadows..., Lincoln ja Pompeiji tuttu Jared Harris täyttää tänään 62-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎁🎈🥳 ja Happy Birthday 🎂🎁🎈🥳 kaikille päivänsankareille. 

Viikon "Star Wars" kuva 4/7

Neljättä (4.) pukkaa pukkaa... 😇

Viikon "Star Wars" kuva 1/7

Viikon "Star Wars" kuva 2/7

Viikon "Star Wars" kuva 3/7


Ei mulla muuta :) =/ :'( :P :D

Mikä elokuva?

Nyt on aika helppo, joten...


En anna mitään vihjeitä :x :'( :P :D Tietääköhän Hulk? :)