torstai 24. elokuuta 2023

Päivän elokuva + poster + trailer (by Tontsa)

Jahas, tuli sitten tämä leffa katsottua - ihan kova 😎 Vaikka tehosteet on vähän kärsineet 😕 Halle Berry nakuilee tässä, josta saisi helposti päivän typyn 😍😍 Mutta en jaksa blogata sitä, ainakaan tänään 😓😋😁 Hulk voi viedä kunnian, jos haluaa 😇 John Travolta(kin) oli ihan vedossa, toisinkuin nykyään... Hugh Jackman oli myös hyvä, ei ollut mikään ylimielinen mulkku 😡 No joo, onhan sillä ihan rentoja rooleja - mutta jotenkin paistaa ylimielisyys... Tässä/tähän aikaan hän ei tainnnut olla kovin tunnettu..? 😈 Tai 2001, kai häneltä nyt edes jotain hyviä leffoja oli tullut 😊 Joissa paistaa ylimielisyys, noh, onhan hän aika kokenut hyvä näytteliä (ainakin nykyään...)!

🌟🌟🌟+

Oli ihan kova leffa, vaikka ei mikään paras... Tämä kuuluu vielä siihen 'hyvään aikaan', aika nopeasti lähti elokuvien alamäki suunnilleen tämän jälkeen 😖 Khyllähän sitä välillä tulee hyviä, mutta parhaat on sinä '90 - 2000 luvun alussa 😎 Eiköhän mennä - taas siihen tuttuun; vauhdikkaaseen traileriin...
Ihan kovalta leffalta näyttää, ja khyllähän tämä sitä aikalailla olikin B) Khyllä voin suositella katsottavaksi, TOD..!! =) Harmi, kun en arvostelua jaksanut kyhätä =/ Noh, ehkä joku päivä :)

Ei kommentteja: