perjantai 11. tammikuuta 2008

Perjantain typy!

Taasko ollaan vajis linjalla :o?!

No näköjään nyt puuttuu koko pää :x, mutta eipä sillä väliä sillä tossahan näkyy jo kaikki "tarvittava" ;)... B)... =)... :ashamed:... :D!

Päivän kuva

Ei helkutti :D -Ehhe-heee!! -Tohon voi vain sanoa, että ollaanpas pa5kaisessa paikassa :D.

Perjantain ensi-illat Nro 3

Solstorm

Izabella Scorupco, joka on tuttu ihan hyvistäkin leffoista, kuten esim. 007 -Golden Eye, Vertical Limit ja Manaaja -Alku -alentuu tekemään tälläistä pa5kaa. Tämä leffa kiinnostaa kaikista tämän päiväisistä ensi-iltaleffoista vähiten. -Mieluummin Tummien perhosten koti -tai Nanny Diaries kuin tämä hömpötys.

Perjantain ensi-illat Nro 2

The Nanny Diaries

No jos ei tyttöystävä sitten halua nähdä tätä, niin tämän voi hyvin jättää katsomatta. -Haukuttiin Metro arvosteluissa aika lyttyyn, joten eiköhän luoteta siihen.

Perjantain ensi-illat Nro 1

Tummien perhosten koti

Hmm. -En ole koskaan oikein perustanut kotimaisista filmeistä, joten näkemättä taitaa jäädä tämäkin pätkä. En nyt kuitenkaan hauku tätä aivan lyttyyn -totean vain, ettei pahemmin kiinnosta.

Tämä voisi kiinnostaa..., DVD kokoelmiin

(Grosse Pointe Blank)

John Cusack (Valamiehet, 1408, Sattumalta) esittää vauhdikkaan toimintakomedian pääosassa palkkamurhaaja Martinia, joka päätyy keikalle kotikaupunkiinsa ja ajautuu haasteelliseen tilanteeseen vanhan rakastettunsa (Minnie Driver) kanssa. Pakkaa sekoittaa paikkakunnalle osuva Martinin kollega Grocer (mestarikoomikko Dan Aykroyd). Ohjaaja George Armitage muistetaan myös kovaksikeitetystä rikostrilleristä Miami Blues. Pääosissa: John Cusack, Minnie Driver, Dan Aykroyd, Alan Arkin, Joan Cusack, Hank Azaria. Ohjaaja: George Armitage. Ohjelma sisältää voimakkaita kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille. (102') Uusinta.
...
Tätä voisi harkita DVD:lle hankittavaksi. Hyvät näyttelijät -mm. John Cusack ja Dan Aykroyd -ja naiskauneutta tuomassa Minnie Driver -takaa sen, että on kyllä varma hankinta.

MIB-Men in Black telkusta, mutta...,

(Men in Black)

Humoristinen ja vauhdikas tieteis- ja toimintaelokuva, joka on palkittu mm. MTV Movie Awardilla, Golden Satellite Awardilla ja Oscarilla. NYPD:n poliisi Smith palkataan Jonesin pariksi supersalaiseen tiimiin. Tiimin tehtävänä on pitää silmällä tuhansia muukalaisia, jotka useimpien ihmisten tietämättä asuttavat maapalloa. Kun eräs erityisen väkivaltainen muukalainen heittäytyy hankalaksi, alkaa todellinen kilpajuoksu maapallon pelastamiseksi. Pääosissa: Tommy Lee Jones, Will Smith, Linda Fiorentino, Vincent D'Onofrio, Rip Torn, Tony Shalhoub. Ohjaaja: Barry Sonnenfeld. (93') Uusinta.
...
Joops. Tämä on khyl TOD kelpo leffa, mutta kun VHS kokoelmista se löytyy, jääkööt se nyt sitten telkusta katsomatta. Mutta TOD LOiSTavuutensa ansiosta ansaitsee kyllä maininnan blogissa.

Nuori DiCaprio elokuvassa "New Yorkin kadut"

(Basketball Diaries (K15))

Tositapahtumiin pohjautuva manhattanilaisdraama nuoresta Jim Carrollista, joka pitää päiväkirjaa, haaveilee koripallotähteydestä, elää kaduilla ja koukuttuu huumeisiin. Vasta kun tapahtuu väistämätön, hän kasvaa arvostamaan omaa elämäänsä. Ohjaaja: Scott Kalvert, USA 1995. (99') Pääosissa: Leonardo DiCaprio, Lorraine Bracco, Marilyn Sokol, James Madio, Juliette Lewis, Michael Imperioli. - Ohjelma sisältää kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille.
...

DiCapriosta tuli suosikkini vasta The Beachin -ja paremmin sitten Gangs of New York elokuvan myötä, joten joku '95 valmistunut raina missä vielä nuori teinisankari -ei tahdo oikein innostaa.