torstai 12. toukokuuta 2011

SUOMI vs NORJA: 4-1

Oooh =)...8)...:)...:saint:... -Ou yeah -TOD LOiSTavan fantastista. -Suomi voitti Norjan tyylikkäin lukemin 4-1. -H3mmetin kovaa peliä -hyvä Suomi 8)... -Jatkakaa vaan samaan malliin -FUCK YEAH...!!!111

Päivän leffamusa

Päivän leffamusiikeissa kuullaan tänään taas Arska-leffamusiikkia -nimittäin elokuvan -The Running Man -Juokse tai kuole tunnusmusiikkia. -Tunnarista vastaa eilisestä tuttu Harold "Top Gun" Faltemeyer. -Tässä video -olkaa hyvät...
...

Uusin South Park jakso tuli katsottua

Tuli juuri katsottua uusin South Park jakso All SP:stä ja täytyy sanoa ettei tälläkertaa ollut ihan parhaimmasta päästä. -Tällä hetkellä 15. kauden avausjakso on ehdottomasti paras. -Innolla odottelen uusia jaksoja =)...:saint:...:)...

Päivän makee kuva

Teetinpä Facebookissa profiilikuvastani Sketch my photo ohjelmalla tollasen makeen kuvan missä kuvani koreilee Time Squaren mainostauluissa. -Kieltämättä aika makee kuva. -Ja ajatuksena kans aika makee -että oma kuva näkyisi isolla New Yorkissa -Time Squaren pilvenpiirtäjien seinissä.

Jospa sitä hankkisi elämän

Ehkä pysyttelen jatkossa kuitenkin niissä jokseenkin järkevissä blogauksissa kuten illan lätkäotteluiden mainostamisissa -ja päivän leffamusiikeissa. -Nämä tämänkaltaiset paskalätinä blogaukset ovat hieman get a life kamaa. -Eikös minulla ole parempaakin tekemistä kuin valitella blogin kusahtelua. -Tosin nyt on kyllä häpeäkseni tunnustettava että ei pahemmin ole tälläkertaa järkevämpää tekemistä..., mutta siitä sen enempää. -Olkoot tämä blogaus viimeinen tällanen turha paasaus blogaus. -Seuraavaksi päivän leffamusa blogaus joka on nyt jokseenkin järkevä. -Esittelen kuitenkin leffasäveltäjät siinä samassa.

Päivän ällöttävistä tulikin päivän turhat blogaukset

Jaa-a. -Jopas tuli tuossa heitettyä turhaa lätinää. -Virhe korjattu ja blogi on taas ennallaan. -Omassa Hulkin blogissani pääsin päivittämään leffalistaani ja voin jopa selata vuoden 2007 blogihistoriaani ilman ihme viestejä painaessani vanhemmat tekstit painiketta. -Ainoa hyöty tässä siis oli -että sainpahan ainakin blogattavaa tälle päivälle.

Päivän TOD ällöttävä tapahtuma + kuva(t)

Siis mitä h3lvettiä Blogger nyt oikein kusee. -Tämä kusahdus ilmeni eka omassa Hulkin blogissani kun painoin DVD-leffat linkkiä yrittäessäni päivittää leffalistaani. -Sen sijaan että lista olisi tullut näkyviin ruutuun pamahtikin tollanen viesti. -"Blogi on poistettu"  -WTF :o...:x...:$...?? -Oheisesta kuvasta näkee että sama kusahdus kävi täällä MatoApinan blogissa kun painoin Tarinat linkkiä. -Siis mitä v|ttua täällä oikein tapahtuu...? -Ei kai nyt tosissaan blogi ole tuhoutumassa...?? -Omassa Hulkin blogissa selasin vuoden 2007 blogihistoriaa niin sielä oli selattavissa vain yksi sivu. -Kun painoin eteenpäin vanhempia julkaisuja tuli taas tuo sama viesti.

Sitten blogi valittaa myös jotain tollasta joka kerta kun menen kirjanmerkeistä joko tänne MatoApinaan tai omaan Hulkin blogiini. -Toi sentään korjaantuu painamalla F5:sta. -Olisi TOD syytä että tämä on joku väliaikainen kusahdus. -TOD ällöttävä tapahtuma -ja TOD ällöttävä(t) kuva(t).

Jospa sitä yrittäisi nukkua [Hyvänyön blogaus]

Jospa sitä yrittäisi tosiaan nukkua. -Eipä vaan oikein tahtonut uni maittaa kun huoneessa on niin sietämättömän kuuma. -Kait on kuitenkin yritettävä. -Eipä tässä sitten muuta kuin -hyvää yötä ja MO!

SUOMI vs NORJA

Tänään sitten jännitetään Suomi vs Norja ottelua. -Toivotan jälleen LOiSTavaa pelionnea Suomipojille. -Toivottavasti jyräävät Norjan miehet illan pelissä. -Wish you good luck 8)...:saint:...:)...