torstai 17. kesäkuuta 2010

Paljon jäi vielä hahmoja tekemättä

Ja tuossa ei ole edes läheskään kaikkia..., mutta en saanut enempää ängettyä samaan kuvaan. -Siinä tosiaan koreilee liuta Simpsoneiden keskeisimpiä hahmoja joille en ole tehnyt näyttelijöitä. -Jäi tekemättä silloin 2006 kun sain ton ajatuksen -ja jää kyllä nytkin. -Tossahan on ihan jättiläismäinen projekti keksiä noille kaikille sopivat näyttelijät..., muokata kuvat -ja keksiä tekstit oheen. -Hulluksihan siinä tulee.

Sean Hayes and Orlando Jones as Lenny & Carl

Tässä viimeiset mieshahmot kuvitteelisesta Simpsonit näytellystä elokuvasta, jota toivottavasti ei koskaan oikeasti tule. Huomen sit viel sama naishahmoista.

James Gandolfini as Fat Tony

Eiköhän se ole selvä kuka näyttelee mafiapomo Fat Tonya? James "Tony Soprano" Gandolfini tietenkin. Tähän ei ole kellään, siis KELLÄÄN mitään lisättävää. Vai onko? Mitä? Onko? <--(Aggressiivisella gansteri sävyllä).

Jon Cryer as Sideshow Bob

Jon jos kasvattais pitkät hiukset ja rastoittais ne, hän olisi kuin ilmetty Sideshow Bob. Sais Osmentin poika syyn pelätä häntä setissä.

Rainn Willson as Smithers

Ilmetty Smithers. Ei ole lisättävää. NEXT! -Hmm -tietysti olisi voinut blogata nämä kaikki yhteen blogaukseen -Bloggerissa kun pystyy lisäämään monta kuvaa samaan blogaukseen..., mutta sittenhhän ei kertyisi blogauksia -ja se on koko tämän projektin pointti.

Rick Moranis as Rev Lovejoy

Rillit vaan pois ja piilolinssit, niin muuta muutosta ei tartte, että Rick sopisi Lovejoyn rooliin. Hän on kuin nakutettu siihen.

George Dzundza as Mayor Quimby

Selvä yhdennäköisyys. Pitääkö vielä jotain lisätä? -Vois kyllä lisätä..., mutta ei jaksa -joten antaa olla.

Willie Garson as Kirk van Houten

Kalju koppa molemmilla. Ja rillit viel tolle Garsonille, nii se on siinä. -Hjoops.

Jonathan Lipnicki as Milhouse

Jerry Maguiresta ja Stuart Littlestä tuttu kakara Jonathan Lipincki sopii kuin sukka jalkaan Bartin koulukaveri Milhousen rooliin. Juu. Sit eteenpäin.

Howard Stern as Otto

TSII-SUS jos ette näe jotain yhtäläisyyksiä, niin ootte khyl sokeita.

Christopher Lloyd as Krusty the Clown

Christopher on hauska näyttelijä, Crusty on hauska hahmo. Jep. Ei ole lisättävää.

Sean Connery as Willie

Skotteja molemmat. Mitä yhtäläisyyksiä vielä kaipaat? -Joo-o. -Paljon jaksoin miettiä tekstiä näihin silloin vuonna 2006.

Steve Zahn & Martin Lawrence as Lou and Eddie

Hehän näyttelivät poliiseja elokuvassa Veijareita vai vartijoita. No pistetään ne uudestaan näyttelemään poliiseja.

Horatio Sanz as Chief Wiggum

Jep. Kuin kaksi marjaa. Ei mitään lisättävää. -Näitä mun silloisia tekstejä :ashamed:...:|...:/... -Hjoops...!!!11

Christopher McDonald as Seymour Skinner

Joo. Sehän on päivän selvä, että nuo kaksi ovat kuin kaksi marjaa. Asia selvä siis? Eiku sit seuraavaan.

Kal Penn as Apu

Montako kuuluisaa Intialaista näyttelijää on Hollywoodissa :o:o? -En sitten parempaa tekstiä keksiny silloin tätä blogatessa.

Boberto Beningi as Moe

Eiköhän se nyt ole aika selvä. Moe puhuu Italialaisella aksentilla ja herra Beningi on Italialainen näyttelijä... Ööö. No se nyt vain sopii Moen rooliin.

Jim Carrey as Mr Burns

Miksikö Jim Carrey Mr. Burnsin rooliin? Sehän oli Lemony Snicetissä jo aivan kuin ilmetty Mr. Burns. Ei muuta tähän aiheeseen.

James Earl Jones as Dr Hibbert

Darth Vaderin äänenä tunnetuksi tullut James Earl Jones sopisi minusta mainiosti Tri. Hibbertin rooliin. Jaa, miksi? No se nyt vain sopii. Pitääkö perustella?

Robert Duvall as Grandpa Simpson

Kyllä se Duvall on. Pieni meikkaus tekee ihmeitä. Jos tulee joku parempi mieleen, kommentoi alas.
-----------------

Hulk sanoo: Eipä paljoa lisättävää :D

Leslie Nielsen as Kent Brockman

Jos keksit paremman näyttelijän kuin Leslie Nielsen Kent Brockmanin rooliin niin olet khyl aika hyvä. Nielsen on kuin ilmetty Brockman.

Jeff Garlin as Barney

Eddie Murphyn kanssa Daddy Day Caressa sekoillut koomikko Jeff Garlin olisi mainio Barneyn roolissa. Se vain sopii kuin hanska käteen Barneyn rooliin. Ei lisättävää tuohon.

Brent & Shane Kinsman as Rod & Todd Flanders

Villissä tusinassa hauskuttaneet kaksoset Brent ja Shane Kinsman ovat kuin ilmetyt Rod ja Todd Flanders. Tohon on vaikea lisätä enää mitään. Se on niin selvä asia.

William H. Macy as Ned Flanders

Mm. Jurassic Park 3, Saharassa ja Cellularissa näytellyt William H. Macy olisi minusta oiva valinta Ned Flandersin rooliin. Herra Macy on minusta kuin ilmetty Ned Flanders. Hehän ovat kuin kaksi marjaa.

Haley Joel Osment as Bart Simpson

Kuudes aisti poika Haley Joel Osment tuli ekana mieleen kun ajattelin Bart Simpsonia. Tietysti herra Osment on jo mitä.., 22 vuotias, Hollywoos teinileffoissa aina näytellään itseään nuorempia. Otetaan nyt esimerkiksi Rachel McAdams elokuvasta Mean Girls. Tyttö on -76 syntynyt ja näyttelee jotain lukiolaista. Just joo.

John Goodman as Homer Simpson

John Goodman sopisi mielestäni näyttelemään laiskaa sohvaperunaa, Homer Simpsonia. John on taitava näyttelijä ja hyvä koomikko. Homerin rooli olisi kuin tehty Goodmanille. Siis mun mielestä.

The Simpsons Movie cast

Aika siirtää Tiltin sivuilta tänne Bloggerin MatoApinaan ensimmäinen osa Simpsonit leffan tähtiä -eli kuten Tiltin blogissa..., myös täällä tulee mieshahmot ekana -sitten naishahmot erikseen seuraavana päivänä.

The Simpsons / JIM: South Park

Mitäs illan Simpsoneissa tänään olisi luvassa...?
...
Täydelliset naiset. Kauneussalongissa Lisa ja Marge alkavat pohtia, voiko nainen olla yhtä aikaa kaunis, älykäs ja tehokas. Manikyyristä nauttiessaan he myös rankkaavat vallassa olleet historian naiset järjestykseen. Jaksossa vierailee Oscar-palkittu näyttelijätär Jodie Foster, joka muistetaan muun muassa elokuvista Uhrilampaat, Kaikki isäni hotellit sekä Taksikuski. Huippusuosittu amerikkalainen piirrossarja.
...
Kuulostaapa kivalta. -Entäpä sitten illan South Parkissa -mitäs siinä tänään...?

World of Warcraftin kiusanhenki. World of Warcraftin maailmaan on päässyt kiusanhenki, joka uhkaa tehdä lopun koko pelistä. Pojat päättävät pistää öykkäröijälle kampoihin. Ohjelma sisältää voimakkaita kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille. Amerikkalainen sarja. 10. tuotantokausi.
...
Taas kerran hyvä jakso luvassa -odotan innolla. -Kuin myös illan Simpsoneita.

Jalkapallon MM 2010 typyäänestys: 7. alkulohkopäivä

Tänään pelataan kaksi B-lohkon ottelua:


NIGERIA

Sekä yksi A-lohkon ottelu:

Sitten vaan kaikki kipin kapin äänestämään tätä tai joukkueiden nimissä olevaa linkkiä klikkamalla! Meikämanne äänestää Argentiinaa, Kreikkaa ja Meksikoa :p! Aikaa on 26. päivään saakka, mutta jos aikataulu uhkaa pettää, saatan joutua sulkemaan näitä alkupään äänestyksiä aikaisemmin.