maanantai 1. lokakuuta 2007

Blogaaja voitto tuli taas <3, FUCK YEAH B)!


Joo mitäpä kuvaan lisäämään :saint:, victory is ours B), AGAIN =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Ainoa vaan mikä kusahti oli että mä (Tontsa) en saanu voittoja (niin omia sellaisia) :'(, edes tokaa (tai mitään sijaa) blogaajissa :x, TSII-SUS :|, huoh |O, joopS :p... :D... :|?!?!? No mutta...

Victory is ours =), AGAIN B) -kuva!


...juhlimaan vaan voittoa illasta yöhön josta aamuun :saint:, blogaten kaikenlaista #&%£$!* (:D) =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHEHEEEEeeeee :D!

Blogauksen poistaminen

Elikkä blogaus poistetaan siten, että Ohjausnäkymästä valitaan Hallinnoi: -kohdasta Tekstit -linkki jolloin aukeaa uusimmat blogaukset tai luonnokset näyttävä sivu, riippuen siitä mikä Blogitekstit -kohdassa on valittuna. Kun siinä on valittuna joko Kaikki tai Julkaistut, niin blogauksen saa poistettua klikkaamalla sen rivillä oikeassa reunassa olevaa Poista -linkkiä.

Jos meni liian hankalaks, niin minä tai Tontsa voidaan se myös poistaa :).

Mitenkäs poistetaan?

Blogasin koulussa päivän typyn tänne bloggeriin, mutta sitten muistinkin, että se on Matskun vuoro ja poistin pistämäni typyn ja oheisen teksti ja sitten tallensin tyhjän tilan. Mitenkäs tuo tyhjä tila sit poistetaan kun en kerennyt käyttää sitä omaan johonki muuhun juttuun. -Olin tekemässä siihen typymuistutusta, mutta kuvan teossa meni niin kauan, että olitkin jo kerennyt blogata päivän typyn. -Joops. Eipä tässä sit muuta.
...

"Mitenkäs poistetaan?" -kuva

Maanantain typyt!

Noniin, toinen typyistä ystävällisesti demoaa miten doggy style hoidetaan rokkarityyllillä - tyylikkäät aurinkolasit nenällä ja molemmat kädet ilmassa käsimerkkejä näyttämässä B), FUCK YEAH :D! No oon kyllä nähnyt jo tarpeeks :|... :o... tarpeeks liittyäkseni letkaan kolmanneksi =)... B). Tosin ensin heitän vasemmalla osittain näkyvän häiskän mereen B)... :D!

Liikkatunnilla korista (päivän kuva :D)


Jee jee. Kohta alkaa liikkatunti ja me pelataan korista -FUCK YEA... -no. -Noku ei jaksais pomppia jonku DAMN pallon perässä |O. -Ja sitten päivän kuvaan...
...

Noi vois tehdä Kylet viime South Park jaksossa :D. -Että olikin hauska jakso :D.