sunnuntai 27. tammikuuta 2008

No vielä yks juttu. -VALLATTINPAS!!

No aika moneen kertaan tämän päivän aikana itse asiassa, mutta nyt näin vielä PAKOllisella viimeisellä sanala totean, että vallattinpa uusimmat blogaukset sivu -Damn, we're good B)!! Nyt kyllä sit kelpaa mennä nukkumaankin, kun noin voitokkaasto ollaan blogailtu tänään. -Jos vielä Matsku ja Tontsa jaksaisivat loppuun asti (klo 23:59) touhuta, niin khyl khyl -ai että B)... -Joops.
...

VALLATTIINPAS B)!! -Kuva

Buana Notte!

Joo. Tähän päättyi blogitus minun osaltani. Muut jäsenet voivat toki vielä tosiaan jatkaa kaikin mokomin mikäli tulee vielä juttua. -Minä tässä toivottelen nyt italialaisittain "buona notte" eli hyvää yötä ja MO!

Vasta klo 22:00 -paljon aikaa olis vielä, mutta...

Kello on vasta 22:00, eli olis vielä reippaasti blogitus aikaa, mutta jaksaakos sitä käyttää loppuun asti? -No eihän minun seuraavaksi tulevaan hyvänyön blogaukseen ole Matskun ja Tontsan blogailut vielä pakosti loputtava, joten pistän minun osaltani seuraavalla blogauksella pillit pussiin tältä päivältä ja Matsku ja Tontsa voivat vielä pistellä vaikka mitä -mitä ikinä tuleekaan mieleen -matkaan tai muuhun liittyvää.

Päivän eXtra kuva!

Enpä nyt jaksa säästellä tätä huomiseksi -tänään ku piti tollanen löytyä. Mitäs siinähän ovat South Parkin rääväsuiset ipanat kävelemässä Hollywoodin Walk of Famea pitkin. Ollaankos sitä suunittelemassa jotain näyteltyä versiota ja tähdiksi pistetty..., -no ei kyllä kerro mitään noi pärstät.

Blogiuudistuskokeilu!


Keksinpä tossa yhtenä päivänä kuinka lyödä nämä kaksi (ja puoli) kärpästä yhdellä iskulla B):
  • Kuinka saada tietoa siitä paljonko suunnilleen porukkaa käy lukemassa blogiamme myös Bloggerin puolelle? Tai kuinka paljon lukijoita meillä ylipäänsä on, jos yhtään :'(... :D?
  • Minkälaisista typyistä himokkaat lukijamme pitävät :D?
No blogikyselylyllä tietenkin B)! Ottaen mallia omasta blogistani ajattelin järjestää viikoittain (joka sunnuntai) vaihtuvan kyselyn, jossa kysytään mikä kuluneen viikon typyistä oli lukijan mielestä paras. Tuskin kellään on mitään tällaista kokeilua vastaan :saint: (Tontsalle kerroinkin jo s-postitse). Aluksi kokeillaan ainakin yksi viikko ja sitten jatketaan jaksamisperiaatteella eteenpäin, eli äänien määrä ei sinänsä vaikuta siihen kuinka pitkään tätä kokeillaan, mutta tietenkin mitä enemmän ääniä saamme, sitä parempi =)! Eli kaikki vaan mars mars valitsemaan viikon parasta typyä =)! Typythän saa kätevästi esille klikkaamalla Päivän typyt -aihetta tuosta oikealta.

Vote now =), or be square :|... :D!

Ground Zero

Tämän jälkeen loppuu kyllä nähtävyysluettelo. Eihän näihin keksi muuta tekstiä kuin: -"Tonne vois mennä" -ja "toi on nähtävä" jne.. -Mutta tästä nyt vielä yksi nähtävyys, eli Ground Zero, paikka jossa WTC tornit muinoin niin ylväinä seisoivat.

Chinatown

Tonne syömään ja tuliaisostoksille -ja muutenkin ihan vain kiertelemään. -Niin..., mitäs vielä tuosta sanoisi.

Statue of Liberty

No tämäkin on kyl yksiä must see nähtävyyksiä -minun ja Matskun kohdalla "must see again" -nähtävyyksiä. -Eiköhän tonne joku päivä suunnata?

Empire State Building

No eiköhän ton upean rakennuksen ihan ylös mennä sit tähyilemään maisemia. -Sieltä sais mitä LOiSTavimmat valokuvat nääs. -Kerran nähneenä voin todeta, että on hienot näkymät.

Guggenheim -museum

Leffa on vielä hieman kesken, mutta sainkin tässä ajatuksen, että sen jälkeen voisin listata erillisinä blogauksina eri nähtävyys vaihtoehtoja. -Tässä ekana olisi Guggenheim museo, joka on Kiasman kaltainen nykytaiteenmuseo. -Kerran nähty, mutta on sinne takuulla tullut jotain uutta.
...

Leffan jälkeen sit jatkuu.

Pieni lisäys kisakuvaan B)...:whistle:...:D...:p...


Jeps jeps. Huomanette varmaan, että olen lisännyt Auvisen "nettirakkaan" (:D...:p) pään ylle kolme sydäntä korostamaan poikien välistä romantiikkaa :D...:D...:D. -Alhaalla linkki koko kuvasta, jonka voi pistää kisaan vanhan -muokkaamattoman kuvan tilalle.
...

Paranneltu "Auvisen nettirakas (:D...:p) -kuva

Koko kuva
...

Joops, mutta nyt takas leffan pariin. -NYT!

Star Wreckiä tässä katon

Väliblogaus ennen ku palailen katsomaan leffaa, josta on nyt jo kuitenkin todettava, että hienot tehosteet ja efektit, mutta näyttelijäsuoritukset pilaavat koko muutoin upean kokonaisuuden -Komedia tai ei -Suomalaiset eivät osaa näytellä. -Mutta ei anneta tämän seikan pilata muutoin todella hienosti toteutettua leffaa, jonka katselu jatkuu... -NYT!

Toista Lara Croftia viedään

(Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life)

Yllätyksiä tulviva seikkailu etenee kolmella mantereella Kreikasta Hongkongin kautta Keniaan. Arkeologi ja seikkailija Lara Croft jäljittää nyt Britannian tiedustelupalvelun pyynnöstä legendaarista Pandoran lipasta tehdäkseen tyhjiksi suuruudenhullun tiedemiehen Jonathan Reissin (Hinds) tuhoisat suunnitelmat. Aisaparikseen Croft kiinnittää entisen rakastettunsa, taitavan mutta epäluotettavan palkkasoturin Terry Sheridanin (Butler). Tarinankuljetuksen vauhdista vastaa tiivistunnelmaisen toiminnan ekspertti, Speed-ohjaaja Jan de Bont. Pääosissa: Angelina Jolie, Gerard Butler, Ciaran Hinds, Chris Barrie, Noah Taylor, Djimon Hounsou. Ohjaaja: Jan de Bont. Ohjelma sisältää voimakkaita kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille. (112') Uusinta.
...
Jatko-osa perjantaina tulleelle mainiolle Lara Croft -Tomb Raiderille tulisi tänään, mutta kuten jo ykkösleffan kohdalla sanoin: "No tämähän minulta löytyy VHS leffoista ja Matskuhan minulle tiistaina ehdotti, että hankkisin Lara Croft DVD boxin, missä molemmat Lara leffat, joten eiköhän jää telkusta katsomatta?". -No eiköhän pidetä sama linja tässäkin.

(Simpsons)

Perheterapia. Johtajan perinteisillä piknikkutsuilla Homer tajuaa, että hänen perheensä poikkeaa työtovereiden perheistä.
...
Nyt ei kyllä jaksa kausi -ja monesko jakso merkintöjä. Ne tulee vain arkisin tuleviin Sub-Simpsoneihin. -Mitä itse jaksoon -ikivanha jakso luvassa, mutta mikäs siinä. Enpä muista viimeksi nähneeni.

"Auvisella nettirakas" -kuva By: Hulk


Siinä olisi minun kuvaehdokkaani kisaa varten. -Kuvan nimi on "Auvisella nettirakas". -Ohessa näkyy myös kuva profeetta Mohammedista, vieressä teksti "Mohammedin kuva MatoApinan blogissa". -No sielä se nyt sitten koreilee.
...

Auvisen nettirakas + profeetta Mohammed -kuva

Saoirse Ronan elokuvasta Atonement

Taas melko nuori ehdokas, joten suuret onnittelut hänelle. -Mutta Blanchett pitää edelleenkin ennakko suosikin titteliä yllään.

Tilda Swinton elokuvasta Michael Clayton

Tätähän pitäisi melkein kannustaa peukuin, sillä olis se nyt hieno, jos toi leffa sais Oscarin sekä parhaasta miespääosasta (Clooney), parhaasta miessivuosasta (Wilkingson) -että parhaasta naissivuosasta (Swinton). -Mutta Blanchetin voima on nyt niin suuri, että peukut pysyy nyt hänelle pystyssä. -Piste.

Ruby Dee elokuvasta American Gangster

Eipä myöskään ole tullut nähtyä yhtäkään leffaa häneltä -niin, vielä. Kyllä toi American Gangster, mistä hän on ehdolla -on nähtävä ja täten toivotan Rouva Deelle onnea gaalaan -vaikkakin peukut ovat pystyssä Blanchetille.

Amy Ryan elokuvasta Gone Baby Gone

Onnen toivotukset hänellekin jahtiin, mutta peukut pysyy visusti pystyssä Blanchetille. -Valitan. Tarkistin juuri Imdb:stä, etten ole tältä näyttelijättäreltä edes nähnyt yhtäkään sen elokuvaa, eli täysin tuntematon vielä kaiken lisäksi.

Cate Blanchett elokuvasta I'm Not There

Cate Blanchetille kyllä ehdottomasti peukut pystyyn, sillä näyttelijätär on pääosa Oscarin lisäksi ehdolla myös parhaasta sivuroolista ja olis aika kova suoritus voittaa molemmat pystit. Eli peukut korkealle pystyyn Catelle.

Jatkuu...

No niin. Nyt sitten jatkuu Oscar-ehdokkaiden esittely -naisten sivuosa kategoriassa..., -joops.

Sitten asiasta toiseen. -Eikös Oscarit näytetä aina tuolta maikkarin puolelta, eli pistinpä siis maikkarin vanhan "jatkuu" -mainoksen ilmoittamaan, että nyt sitten kans jatkuu.

Päivän typy(t)

Onkos siinä meille kolmelle kaikille oma =). -No siltä kyllä lupaavasti näyttää, mutta mennäänpä kuitenkin Bloggeriin varmistamaan asia.

No siinähän näkyy olevan oikea typyranta, eli kun nuo kolme on hoideltu, niin eiku muihin käsiks sit vaan :D...:p.

Päivän makee kuva


No onhan toi nyt makee. Siis maailman makeimman koskaan eläneen lihansyöjäliskon -Tyrannosauruksen pääkallo. Vielä makeempi on tosin itse Tyrannosauruksen koko luuranko, mutta nyt tyydytään pelkkään kalloon. -New Yorkin eläintieteellisessä museossa olen nähnyt kokonaisen T-Rexin luurangon. -Ai, että oli upea näky.

Päivän kuva!


aa-a. Mitäs tohon voisi sanoa :|...:/ <---(miettii)? -Hmm... No, kaverihan on selvästi noussut väärällä jalalla. Siinähän se :D...:p.