maanantai 3. lokakuuta 2022

BB; Nabaz turvaan & Mathias tippu

Nyt mennään khyllä heti tärkeimpään, eli Nabaz pääsi turvaan! Ou yeah 😇 Tai nythän kaikki pääsi turvaan - mukaanlukematta sitä joka tippui, tietenkin... Niin että Nabaz ei ollut ainoa joka pääsi turvaan, vaan kaksi muuta tyttöä pääsi jatkoon. Mutta Nabaz pääsi ekana turvaan - eipä tarvinnut enään pelätä että se tippuisi. Ihan ku se muka olisi tippunut! 😁 Tai ikinä ei tiedä mitä kansan päässä liikkuu 😦 Mutta khyllä sillä yli puolet äänistä taisi olla, selvästi helppo jatkoon - ja ei muuta kun kohti voittoa 😎

Mutta kuten otsikosta selviää - ja katsojille selvisi jo eilen, niin Mathias sitten tipahti! Ei ollut iso häviö... Toki, ei Mathias mikään tylsä ollut - päinvastoin ihan hupaisa kaveri 😀 Mutta ei oikein iskenyt - ja kun vastassa on Nabazin tyyliset kilpailijat, niin ei ollut saumaa. Mathias myös tuli uusien joukossa, se ei hyvää lupaa. Niin kun pitää kisata 'alkuperäisiä' vastaan.

Muita suosikkeja mulla on.. No, ainakin Reeo! Ihan hupaisa kaveri... Ottanut vähän johtajan roolia. Onhan hän yksi vanhimmista, ainakin/varsinkin miehistä. Tai niistä (miehistä) hän taitaa olla vanhin, naisista yksi taitaa vaan olla vanhempi. Tuula nimittäin (jota fanitan myös vähäsen).

Sitten Miikka on myös yksi mun suosikki! Aika miesjohtoista 😦😁 No ehkä seuraava sitten...

No ei ollut sekään, WAHT?! 😱 No kuvan perusteella khyllä luulisi naiseksi, mutta ihan mies hän on. En tiedä miksi hän haluaa itseään kutsuttavan, mieheksi vai naiseksi. Vai joksikin muuksi, nykyään näitä titteleitä riittää...

Mutta siinä on muutama mun suosikki, aika 'alkuperäis' johtoista. Jotenkin ne vaan iskee kovempaa, kun ne on ollut ihan alusta lähtien mukana. Yksi mun vähän suosikki ei tullut heti alussa, esittelen hänet joku toinen kerta...


...nyt nimittäin paisuu tämä blogaus aivan infernaaliseksi?! =D No ei, aika lyhyt blogaus - ainakin/varsinkin siihen verrattuna mimmosen tästä saisi. Mutta en nyt jaksa esitellä/kehua, pitää sitä jättää jotain myöhäsemmäksikin :saint:

Päivän ruoka

Päätin sitten tehdä hieman isomman pastakastikkeen; kaupasta löytyi yhden kilon jauhelihapaketti joten olihan se ostettava. Pitihän sitten Dolmio tomaattimurskankin sitten oltava hieman isompaa kokoa. Tuo Deli Cheese Tex Mex pussi tuli kastikkeeseen sekaan ja parmesaani tuli valmiin annoksen päälle. Myös sipuli oli tennispallon kokoluokkaa ja koko sipuli meni. Silppuna siis.
Ja ihan hyvän näköistä tuli😋. Ruokajuomana minulla on vakkarijuomaksi muodostunut Schweppes Tonikvesi.

Päivän KKSA-kuva

Nyt oli Facebookin KKSA-ryhmässä Tuomas Veturi teema ja totta kai joku oli jo ehtinyt tehdä Tuomas Enbuskesta pilakuvan. No tein joka tapauksessa oman version.

No nyt on Hullut Päivät haamumunkkeja

Nyt tuli rysäyteytyä hieman isompi pino Hullut Päivät haamumunkkeja  ~ yhteensä kuusi pakkausta eli 12 haamumunkkia😎...🤗...😋... Kyllä nyt kelpaa herkutella. Ekalla kerralla kun oston kaksi pakettia niin söin ne yhdeltä istumalta..., mutta nyt en ehkä viitsi - kuitenkin melkoisia sokeripommeja.

Music & Lyrics


 When I Need You"


When I need you
I just close my eyes and I'm with you
And all that I so wanna give you
It's only a heartbeat away

When I need love
I hold out my hands and I touch love
I never knew there was so much love
Keeping me warm night and day
Miles and miles of empty space in between us
The telephone can't take the place of your smile
But you know I won't be travelin' forever
It's cold out, but hold out, and do like I do

When I need you
I just close my eyes and I'm with you
And all that I so wanna give you, babe
It's only a heartbeat away
It's not easy when the road is your driver
Honey that's a heavy load that we bear
But you know I won't be traveling a lifetime
It's cold out, but hold out, and do like I do

Oh, I need you

[Instrumental Interlude]

When I need love
I hold out my hands and I touch love
I never knew there was so much love
Keeping me warm night and day

When I need you
I just close my eyes
And you're right here by my side
Keeping me warm night and day
I just hold out my hands
I just hold out my hand
And I'm with you darlin'
Yes, I'm with you darlin'
All I wanna give you
It's only a heartbeat away

Oh, I need you darling
...