perjantai 13. helmikuuta 2009

Päivän typy

Viidennen Tappajahai filmin budjetti on niin pieni, ettei ollut varaa mihinkään tietokoneella animoituun haikalaan, saati mekaaniseen kauko-ohjattavaan aidoista puhumattakaan. -Täten ainoa vaihtoehto oli teettää miehen menevä haipuku ja minä tietysti tarjouduin näyttelemään haita.

Päivän video


Mutsi lähetti sähköpostiin tälläasen hauskan videopätkän -olkaa hyvät, tässä...
...

Catherine Tate - Translator Skit


Perjantain ensi-ilta Nro 5

Kielletty hedelmä

Tää kuuluu "ei kiitos"-leffojen eliittiryhmään, joihin lukeutuu kaikki vastaavanlaiset kotimaiset leffat. Harvoin tulee kiinnostavaa kotimaista. Viimeksi näin leffan -Sauna ja se oli yllätys hyvä, mutta se ei ollutkaan ihan perinteinen suomifilkka.

Perjantain ensi-ilta Nro 4

Wild Child

Tää nyt menee niihin "ei kiitos"-leffoihin, vaikka tosin tää kiinnostaa enemmän kuin viimeiseksi esiteltävä leffa, mutta niin vähän, että jää kuitenkin "ei kiitos"-leffaksi. -Mutta jos tän ja seuraavaksi esiteltävän välillä pitäisi valita, niin sitten kyllä ehdottomasti tämä, mutta vain siinä tapauksessa.

Perjantain ensi-ilta Nro 3

The Pink Panther 2

No tämänhän takia tuli se ykkönenkin hankittua, eli TOD teattereihin asti yltää kiinnostus. -Tosin DVD:lle ehkä sitten vasta tarjousleffoista -niin innoissani en ole, että menisin heti uutuutena ostamaan. -Ellei sitten ole jotkut huippumakeet kuoret, mutta tuskinpa. Jos ykkösenkin ostin tässä ihan vastikään, niin kakkonenkin saa odottaa ostamistaan -eli siihen asti kun se tulee tarjoukseen.

Perjantain ensi-ilta Nro 2

Bolt

Eipä ole pitkään aikaan tullut katsottua näitä Pixarin leffoja -Ötökän elämää taisi olla viimeinen mitä olen yhtiöltä nähnyt teattetreissa, ja se oli joskus vuonna '98. -No, tää kyl näytti ihan hauskalta trailerin perusteella. Ja hyvä näyttelijä päähahmon äänenä, nimittäin John Traviolta -yksiä suosikeistani. Kyllä vois siis harkita ihan teattereissa. Alkuperäisenä tietenkin -mitään shitti dubattua. Hyi, yök.

Perjantain ensi-ilta Nro 1

Friday the 13th

Tämä kyllä TOD kiinnostaa, mutta pitänee säästää varmaan DVD:lle, kun en ole alkuperäistäkään nähnyt.. -WHAT?? -Sehän on klassikko. Itse asiassa en ole nähnyt yhtäkään perjantain 13 päivä leffaa -jos ei nyt jotain Jason X ihan kelpo leffaa lasketa. Mikä häpeä. En ole kauhuklassikoita nähnyt aikaisemmin ja minä vielä harrastan leffoja. No se oli selvä merkki, että koko sarja DVD:lle alkuperäinen jatko-osineen ja tämä uusi.