perjantai 18. marraskuuta 2011

Hyvänyön blogaus

*YAWN* indeed. -Sitä voisi mennä tästä nukkumaan. -Huomenna sitten kunnon blogiraiskaukset luvassa Dead Island näyttelijöiden merkeissä. -Mutta nyt ei sitten muuta kuin -hyvää yötä ja MO!

Päivän TV-tunnari + Music & Lyrics uusinta

Taas TV-tunnareissa music and lyrics uusintaa sillä nyt TV-tunnareissa kuultavan Frendit tunnarinkin olen blogaissut joskus aikaisemminkin. -En vain saanut metsästettyä sitä aikaisempaa blogausta laajasta blogihistoriastamme -ja blogausten hakupalkistakaan ei ollut paljoa apua. -No mutta -nyt kuitenkin uusintana tämä LOiSTava tunnusmusa. -Kappalehan on Bobby Vintonin...
...
I'll Be There For You (Friends Theme Song)

So no one told you life was going to be this way.
Your job's a joke, you're broke, you're love life's DOA.
It's like you're always stuck in second gear,
Well, it hasn't been your day, your week, your month, or even your year.

But, I'll be there for you, when the rain starts to pour.
I'll be there for you, like I've been there before.
I'll be there for you, cause you're there for me too.

You're still in bed at ten, the work began at eight.
You've burned your breakfast, so far, things are going great.
Your mother warned you there'd be days like these,
But she didn't tell you when the world has brought you down to your knees.

That, I'll be there for you, when the rain starts to pour.
I'll be there for you, like I've been there before.
I'll be there for you, cause you're there for me too.

No one could ever know me, no one could ever see me.
Seems like you're the only one who knows what it's like to be me.
Someone to face the day with, make it through all the rest with,
Someone I'll always laugh with, even at my worst, I'm best with you.

It's like you're always stuck in second gear,
Well, it hasn't been your day, your week, your month, or even your year.

But, I'll be there for you, when the rain starts to pour.
I'll be there for you, like I've been there before.
I'll be there for you, cause you're there for me too.
...

Dead Island projekti siirtyy huomiseksi

Tänään meni sen verran myöhään liikenteessä etten kyllä tänään enää jaksa blogaista Dead Island näyttelijöitä..., mutta huomenna takuu varmasti tulossa. -Tänään on muitakin suunnitelmia illaksi.

Perjantain ensi-illat Nro 5

Twilight -Aamunkoi: Osa 1

Tän leffasaagan vois kyllä jättää DVD:lle. -Takuulla ilmestyy joku Twilight boxi missä sitten kaikki ilmestyneet leffat. -Toiminnan puolesta kuitenkin pikkasen kiinnostaa nähdä.

Perjantain ensi-illat Nro 4

The Thing

Alkuperäinen Kurt Russellin tähdittämä versio löytyy DVD-kokoelmista niin voisi kyllä se tuoreessa muistissa mennä kattomaan tätä uusintafilmatisointia. -Kiinnostaa muutenkin -traileri antoi ihan hyvän kuvan. -Hyvältä vaikuttaa.

Perjantain ensi-illat Nro 3

Maaginen kristalli

Eipä viitti raiskata tuota -"ei kiitos" -kuvaa liikaa -joten pistetään nyt tähän pienen tekstinivaskan saattelemana se -"ei kiitos". -Elikkä -"ei kiitos" -ja TOD totinen sellainen. -Kotimaiseen animaatioleffaan en ole hipaisemassakaan.

Perjantain ensi-illat Nro 2

 Nader ja Simin: Ero

Perjantain ensi-illat Nro 1

 Hiljaa toivotut

Päivän "Ghana leffajuliste" kuva 4/6

Tätä jos en olisi nähnyt -jäisin odottamaan tuota kissaa jolla on kaksihaarainen kieli ja joutuisin varmaan pettymään karvaasti.

Päivän makea(t) kuva(t) + taide; Friends - The One With All Ten Seasons Collector's Box

Kuten tuli noin viikko sitten 'blogaistua; tarjous josta ei voi kieltäytyä' on vihdoin saapunut perille =), ilman mitään sen kummempia ongelmia :x (vaikka kuinka manailin :D), OU FUCKING YEAH B)! Ei se khyllä sentään kuvan tavoin ihan perille asti tullut :/... :'(... :p... :D, mutta, pikainen käynti lähimmässä postissa ja...
...boxi pääsi matolle viettämään laatu aikaa alle aika yksikössä :saint:, OU FUCKING YEAH B), joopS :p, EHHEHEEeeeeee :D!
Ei muuta kun auki vaan ja kuvaa ottamaan :saint:... 'Esille' parhaimmistoa, eli; keskivaihetta :)! Alkukin on khyllä LOiSTavaa =), TOD *SYDÄN*, mutta keskivaihella khyllä mennään ja KOVAA B)!!!11 Loppu taas, jaa-a... Siitä sen enempää sanomatta; väliin olisi voinut jättää sen väkisten tehdyn turhukkeen :|, mutta, no saatiinpahan tasan kymppi boxiin :), joten... 'Tarkoitus pyhittää keinot', tjs shittiä :saint:... JoopS :p, EHEHEHEeeeeee :D!
Siinä ne nyt sitten lepää, ei muuta kun...
...auki vaan ja ihailemaan koko komeutta :), jossa ihailtavaa khyllä riittääkin =), TOD *SYDÄN*, OU FUCKING YEAH B), joopS :p, EHHEHEEeeeeee :D!
Sitten vielä 'taide' -taiteeseen B)! Tosiaan; kaikkihan nämä ovat taidetta, jotkut enemmät ja jotkut vähemmän, mutta... Joo, NAUTTIKAA!!!11 =)


Tiedä sitten mistä :x?!? No blogauksesta, kuvista, itse kyseisestä sarjasta, vai mistä lie...? Minä nautin, no kaikista noista :saint:, itse kun ne tuotin B) (itse sarjankin :o? He-hee :D), mutta eniten ehkäpä juuri siitä katsomisesta :)! Joten; ADIO's... Kohti kymmenettä (10) katsomis kertaa kymmenen (10) tuotantokauden kympin (10) TV -sarjasta =), OU YEAH B)!