perjantai 18. marraskuuta 2011

Päivän makea(t) kuva(t) + taide; Friends - The One With All Ten Seasons Collector's Box

Kuten tuli noin viikko sitten 'blogaistua; tarjous josta ei voi kieltäytyä' on vihdoin saapunut perille =), ilman mitään sen kummempia ongelmia :x (vaikka kuinka manailin :D), OU FUCKING YEAH B)! Ei se khyllä sentään kuvan tavoin ihan perille asti tullut :/... :'(... :p... :D, mutta, pikainen käynti lähimmässä postissa ja...
...boxi pääsi matolle viettämään laatu aikaa alle aika yksikössä :saint:, OU FUCKING YEAH B), joopS :p, EHHEHEEeeeeee :D!
Ei muuta kun auki vaan ja kuvaa ottamaan :saint:... 'Esille' parhaimmistoa, eli; keskivaihetta :)! Alkukin on khyllä LOiSTavaa =), TOD *SYDÄN*, mutta keskivaihella khyllä mennään ja KOVAA B)!!!11 Loppu taas, jaa-a... Siitä sen enempää sanomatta; väliin olisi voinut jättää sen väkisten tehdyn turhukkeen :|, mutta, no saatiinpahan tasan kymppi boxiin :), joten... 'Tarkoitus pyhittää keinot', tjs shittiä :saint:... JoopS :p, EHEHEHEeeeeee :D!
Siinä ne nyt sitten lepää, ei muuta kun...
...auki vaan ja ihailemaan koko komeutta :), jossa ihailtavaa khyllä riittääkin =), TOD *SYDÄN*, OU FUCKING YEAH B), joopS :p, EHHEHEEeeeeee :D!
Sitten vielä 'taide' -taiteeseen B)! Tosiaan; kaikkihan nämä ovat taidetta, jotkut enemmät ja jotkut vähemmän, mutta... Joo, NAUTTIKAA!!!11 =)


Tiedä sitten mistä :x?!? No blogauksesta, kuvista, itse kyseisestä sarjasta, vai mistä lie...? Minä nautin, no kaikista noista :saint:, itse kun ne tuotin B) (itse sarjankin :o? He-hee :D), mutta eniten ehkäpä juuri siitä katsomisesta :)! Joten; ADIO's... Kohti kymmenettä (10) katsomis kertaa kymmenen (10) tuotantokauden kympin (10) TV -sarjasta =), OU YEAH B)!

Ei kommentteja: