lauantai 28. marraskuuta 2009

BB juttua

Kävin tuossa yksi päivä BB kotisivuilla pamauttamassa aikamoisen kommentin liittyen kovasti fanittamaani Esa A:han. -Siteerataanpa se tähän alas -vaikka sen voi lukea myös oheisesta kuvasta. -Ihan silleen tekstin saamiseksi.
...

Esa A. dissaajat HUOM.

"Eiköhän kantsis lopettaa se Esan dissaus ja äänestää mies voittoon -sillä jos käykin niin, että Esa ei voitakkaan kisaa.., niin sitten te -arvon Esa A:n dissaajat -saatte kuulla -pikemminkin lukea -sellaista dissausta minun suunnaltani MatoApinan blogissani -että teidän dissaukset Esa A:ta kohtaan kuulostaa pelkältä pikkutytön kiukuttelulta. -Tietenkään en halua haukkua ihmisiä pystyyn joita en tunne.., joten eiköhän vain pistetä sitä plussaa ahkerasti -ja jätetään ne turhat dissaukset väliin...?"
...

Jännityksellä odotan huomista ja miten tulee tapahtuman.

Tuhoaaltojen vertailu

Ylemmässä kuvassa vuonna 1998 ilmestyneen komeettakatastrofileffan -Deep Impact tuhoaalto. -Siihen aikaan oli kyllä aika hemmetin upean näköinen tehostepätkä.

Keskimmäisessä on sitten vuonna 2005 ilmestyneen -Day After Tommorrow leffan tuhoaalto hieman kehittyneenpänä Deep Impactin ajoilta. -Tämäkin oli aikanaan huikean näköinen tehostekohtaus.


Ja nyt sitten tehosteet ovat jo niin kehtittyneittä..., että näyttää jo melkein aidolta. -Edelleenkin jaksoi jättiaalto hämmästyttää -vaikka jo kolmannen kerran saatiin nähdä kun sellainen pyyhkäisee asutukset tasaisiksi.