perjantai 14. joulukuuta 2007

Typyjoulukalenterin 14. luukku!

Jaa-a... Onkohan noilla henkseleillä muutakin virkaa kuin pitää ylhäällä typyn sexipöxyjä (:D)? No sehän selviää avaamalla typyjoulukalelnterin 14. luukku =)!

No nehän peittävät parhaat palat :/, joten saksille on taas käyttöä B). Leikkaamalla henkselit selkäpuolelta, saa samalla napsaistua rintsikat poikki B), joten typyn riisuminen, telttakepin pystytys ja makuupussipainin aloittaminen ovat vain kahden kädenliikkeen päässä ;)... B)... =), FUCK YEAH :D!

Panic Room (2002)

(Panic Room)

Seven-elokuvallaan pankin räjäyttäneen ohjaaja David Fincherin tiivistunnelmainen psykologinen trilleri yksinhuoltajaäidistä (Foster) ja tyttärestä (Stewart), jotka joutuvat häikäilemättömien murtovarkaiden armoille kotonaan New Yorkissa. Asuintalo on varustettu kaikella mahdollisella modernilla turvallisuuusteknologialla, mutta hauras päähenkilökaksikko ajautuu piinaavaan kamppailuun elämästä ja kuolemasta. Tarinasta vastaa Hollywood-käsikirjoittajien eliittiin kuuluva David Koepp (mm. Carlito's Way, Vaarallinen tehtävä, Spider-Man). Pääosissa: Jodie Foster, Kristen Stewart, Forest Whitaker, Jared Leto. Ohjaaja: David Fincher. Ohjelma sisältää voimakkaita kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille. (107') Uusinta.
...
Ihan kelpo trilleri elokuvan Se7en ohjaajalta, mutta edelleenkin olen menossa illalla leffaan, joten väliin jää tämäkin raina. -Se on MO!

MiB2 -Men in Black 2 -Miehet mustissa 2 (2002)

(Men in Black II)

USA:n valtion erittäin salainen agenttiparivaljakko (Will Smith ja Tommy Lee Jones) on jälleen valmiina suojelemaan ihmiskuntaa ulkoavaruuden hörhöiltä! Huumoria ja vauhtia tulvineen MIB - miehet mustissa -superhitin jatko-osa korottaa panoksia entisestään. Nyt maailman tulevaisuutta uhkaa mystinen Serleena (Lara Flynn Boyle), joka on paljon muutakin kuin miehiä nielevä alusvaatemalli. Menossa mukana myös Jackass-veijari Johnny Knoxville. Pääosissa: Will Smith, Tommy Lee Jones, Lara Flynn Boyle, Johnny Knoxville, Rosario Dawson. Ohjaaja: Barry Sonnenfeld. (84') Uusinta.
...
No tää on nähty ja VHS kokoelmista löytyy, eli katsomatta jää. -Mutta syystäkin, sillä olen menossa tyttöystävän ja parin toisen kaverin kaa leffaan.

Men of Honor -Kunnian puolesta (2000)

(Men of Honor)

Väkevä tosikertomus USA:n laivaston ensimmäisestä afroamerikkalaisesta sukeltajasta, joka sinnikkäällä tahdonvoimallaan pyrkii päämääräänsä siitäkin huolimatta että veteraanikouluttaja haluaa tuhota oppilaansa uran. Ohjaaja: George Tillman Jr., USA, 2000. (124'). Pääosissa: Robert DeNiro, Cuba Gooding, Jr., Charlize Theron, Aunjanue Ellis, Hal Holbrook, David Keith, Michael Rapaport, Powers Boothe, David Conrad, Joshua Leonard, Glynn Turman, Carl Lumbly, Lonette McKee.
...
Pätkiä joskus kai nähnyt. Ei mikään erityisen kummoinen leffa.

South Park jälkipyykki

Juu. Ei ollut niin hauska mitä muistelin, mutta hauskoja kohtia oli kuitenkin muutama, kuten esim. Tom Cruisen ja John Travoltan -sekä lopulta myös R. Kellyn jumittuminen Stanin vaatekaappiin. -Mitäs muuta vielä? -No, säästetään muille.

Kihlauduin sitten tyttöystäväni kanssa <3

Menimmepä sitten kihloihin tyttöystäväni kanssa. -Tänään kipaisimme Kirkkonummella eräässä kultaseppäliikkeessä hankkimassa sormukset. -Nyt minut on sitten kahlittu..., (:/...:D) -eipäs kun kihlattu. -No, sama asia. -Joops.

Viimeiset joululahjat tuli hankittua... *wink wink* ;)

Lauantainen jouluostosreissu, josta ei ole vielä edes tosin sovittu vielä kunnolla mitään -peruuntuu minun osaltani, sillä kerkesinkin jo tänään käydä Kirkkonummen Prismasta ostamassa lahjanne. -Otsikon *wink wink* ;) kertoo, että takuulla tulette ainakin pitämään lahjoistanne.

Perjantain ensi-illat Nro 4

Tämä voisi taas ehkä hitusen kiinnostaa, mutta vasta DVD kokoelmiin rikosleffahyllyyn. Pääosan Joaquin Phoenix ja sivuosan Mark Wahlberg nähtiin aikaisemmin samassa leffassa myöskin rikosleffassa -Yards. Nytten he näyttelevät poliisiveljeksiä tässä uudessa jännärissä nimeltään We Own the Night. -Muissa osissa mm. elokuvista Ghost Rider ja Stuck On You tuttu Eva Mendes ja Robert Duvall. -Kyllä nyt ehdottomasti DVD:lle, mutta nyt ihan teattereihin asti. Ei jaksa.

Se väliblogaus

Sellainen huomio vain tuosta Rölli leffasta, että sen englanninkielisessä versiossa Röllin äänenä kuullaan Pirates of the Caribbean leffoissa Ragettin roolissa nähty Mackenzie Crook. -Mega LOiSTavuudesta mega sontaan. -No mikäs siinä. Eiköhän jatketa ensi-iltaleffojen esittelyä loppuun?
...

Röllin engl. ääni -kuva

Perjantain ensi-illat Nro 3

Juu. -Tämä ei kiinnosta sitten tippaakaan, mutta tyttöystävää kyllä kiinnostaa ja se tarkoittaa sitä, että miellyttääkseni k-k-k-k-kih..., joo, säästetään omalle blogaukselle -niin pitää kait uhrautua ja mennä tuo hänen kanssaan joku kerta katsomaan. -Luultavasti tulee sit olemaan huonoin koskaan näkemäni leffa. -Kyseessä on kotimainen animaatioraina Röllin sydän. -Apua. Hauska väliblogaus liittyen tähän leffaan tulossa seuraavaksi.

Perjantain ensi-illat Nro 2

Jaa-a. Eipä kauheasti innosta tämä seuraava leffa. -Joku Bob Dylan filmatisointi -nimekkäillä tähdillä tosin, mm. Cate Blanchett, Christian Bale, Heath Ledger ja Richard Gere, mutta silti ei oikein säväytä. Kyseessä on leffa nimeltä -I'm Not There. Draamakokoelmiin ehkä sitten tarjousleffoista DVD:lle, mutta ei teattereihin asti.

Perjantain ensi-illat Nro 1

Olisko tässä leffa kolmisteen mentäväksi -tai nelisteen, mikäli mun kultani haluaa mukaan? -Hitman. Ainakin trailerin perusteella näytti olevan ihan näyttävää toimintaa luvassa. -Tosin ehkä vasta tammikuun puolella, sillä nyt on rahat ihan finaalissa, kun on mennyt joululahjoihin -joista muuten erillinen blogaus tulossa heti ensi-ilta esittelyiden jälkjeen.