torstai 24. maaliskuuta 2011

Damn the Japanese are fast

Yllä on ennen -ja jälkeen kuvat Japanin tsunamikatastrofin jäljiltä. -Ylimmässä tsunamin jälkeen -ja alimassa miltä se näyttää nyt. -Iltiksen sivuilla mistä poimin kuvatkin -mainittiin että tuon tuhojäljen kunnostamiseen meni alle viikko. -Siis alle viikossa kunnostaa kokonaisen moottoritien ja tien vierustat. -Otsikon sanoin; -damn the Japanese are fast.

Samaa ei voi sanoa rakennusmiehistämme jotka tuunaavat parveketamme. -Parvekkeemme näyttää edelleen tuolta kuin viime kesänä otetussa kuvassa kun se purettiin. -Tai no -hieman siistimpi..., mutta edelleen puuttuu kaide. -Japanilaiset saa jonkun katastrofin tuhoaman moottoritien kunnostettua alle viikossa..., mutta Suomessa ei saada yksiä parvekkeita rakennettua moneen kuukauteen. -Damn, we Finns are slow. -Ehkä pitääkin palkata japanilaisia rakennusmiehiä hoitamaan työt loppuun täällä niin saadaan parvekkeet nopeammin käyttöön.

Päivän makee kuva + video

Captain America: The First Avenge

Noniin. -Vihdoinkin on nähtävissä Captain American virallinen traileri -ja kyllä on todettava että aivan hemmetin hyältä  näyttää. -TOD innolla odotan leffan saapumista ensi-iltaan. -Mutta mennäänpä asiaan. -Vieressä leffan juliste -joka toimii päivän makeena kuvana -ja sitähän se kyllä on. -Aika hemmetin tyylikäs. -Ja ylistämäni traileri päivän videona alla. -Olkaa hyvät -enjoy the trailer...
...