keskiviikko 18. helmikuuta 2009

Njjn -Nähtävyys, joka jäi näkemättä

Galleriassa katselin ihmisten kuvia ja bongasin pari myöskin New Yorkissa käynyttä kaveria. Kyseiset kaverit poseerasivat Ghostbusterssien päämajana tunnetun paloaseman edessä, joka jäi meiltä aivan näkemättä. -No eipä kyl tosin tullut mieleenkään, että "mennäänpäs katsomaan sitä Ghostbustersissta tuttua paloasemaa". -Mutta eiköhän New York tule vielä uudemman kerran olemaan matkakohteena joskus tulevaisuudessa, eli sitten vain seuraavalla reissulla sitä ihailemaan.

Simpsoneissa tänään!

Jazzia ja hyväntekeväisyyttä. Lisa masentuu, kun Bartista kehkeytyy lahjakas jazz-muusikko, mikä on ollut saksofonia soittavan Lisan suurin unelma. Tässä jaksossa vierailee The White Stripes -yhtyeen kaksikko Jack ja Meg White. Amerikkalainen piirrossarja.
...
Tutulta kuulostaa, mutta en ole varma. No, sehän sitten jää nähtäväksi illalla kun ohjelma tulee. -Innolla odotan.

MatoApinen yhteiset(ko/kö) leffasuunnitelmat + päivän makeet kuvat ja videot!

Joululahjaksi saatujen leffalippujen suuren määrän takia on päässyt käymään semmonen tilanne, että viime Hulluilta päiviltä lokakuussa mulle, Tontsalle ja osittain Hulkillekin yhteiseks ostamiani 14.5. asti voimassa olevia leffalipuista on vielä kaikki 10 jäljellä :o! Myös 26.4. asti voimassa olevia joululahjalippua on jäljellä 4 kappaletta (mulla 3, Tontsalla 1) , joten päätinpä vähän listata tulevia leffoja jotka vois mennä MatoApinan porukalla kattomaan... oli se sitten kaikki 3 jäsentä tai vaan 2. Mieluiten tietysti kaikki kolme =)!
  1. Watchmen (ensi-ilta 6.3.) - Tähän minä ja Tontsa on jo sitouduttu 110% (:p), joten eiköhän Hulkinkin ole PAkKO tulla =)?
  2. Fast and Furious (ensi-ilta 10.4.) - Meitsi ainakin haluu tän TOD nähä jo teatterissa (vaikken sarjan edellisiä leffoja nähnykään) kiitos upeiden trailerien ja eiköhän Hulkkikin =), vai? Tontsa ei tainnu olla niin kiinnostunu ku petty niin pahasti kolmoseen :/.
  3. Knowing (ensi-ilta alustavasti 10.4.) - Nyt kun selvis että tän ensi-ilta on aika varmasti ennen lippujen vanhenenmista, niin mä ainakin lähen kattoo. Tuleekos muut mukaan =)?
  4. X-Men Origins: Wolverine (ensi-ilta 1.5.) - No TOD kiinnostaa teatteriin asti kiitos jälleen upean trailerin. Eiköhän kolmisteen mennä kutn edellisenkin X-Menin tapauksessa =)?
Siinäpä oli ennen lippujen vanhenemista ensi-iltaan tulevat leffat, joihin parhaassa tapauksessa menee vaan 12 lippua :(, joten kiinnostaakos Hulkkia ostaa multa pari lippua kun seuraavan kerran nähään? Sä kun käyt selvästi meitä useemmin leffateatterissa.

Tosin on vielä pari leffaa, joita vois harkita :), mutta 2 niistä on sellasia joille ei oo ensi-iltaa tiedossa ollenkaan, eli ne voi päätyä suoraan DVD:lle :/.
  1. Transporter 3 (ei ensi-iltaa tiedossa) - No jos tää pamahtaa nykyisten lippujen voimassaoloaikana teatterreihin, niin meitsi ja ehkä Tontsakin mennään kattomaan, joten tuleekos Hulk mukaan =)? Tosin luulenpa että tää menee suoraan DVD:lle :/.
  2. Underworld: Rise of the Lycans (ei ensi-iltaa tiedossa) - Edelleen jos lippujen voimassaoloaikana teattereihin tulee, niin kiinnostaa kyllä tarpeek nähä :). Mutta luulenpa että tän ensi-ilta on vasta kesällä, jos sillonkaan :/.
  3. Iltasatuja [Bedtime Stories] (ensi-ilta 13.3.) - No tässä kaikki riippuun lipputilanteesta. Jos näyttää siltä että lippuja jää yli vaan 2, myyn ne mielummin Hulkille, mutta jos niitä näyttää jäävän 4, kenties koitan suostutella Hulkin mukaan tätä kattomaan ja myyn loput :p. Tätä nimittäin on verrattu joltain osin Paluu tulevaisuuteen -leffoihin ja IMDB:ssä suurin osa huonoista arvosteluista (joita on ihmeen vähän kun pisteytyksen keskiarvo on 6.3) tuntuu olevan Adman Sandlerin vihaajia tai muita pällejä |O... :p.
Sitten muita tän vuoden kiinnostavia leffoja, joiden ensi-ilta on selvästi lippujen voimassaoloajan ulkopuolella. Näistä eniten kiinnostavia varten sitten ostetaan seuraava 10 lipun paketti Hulluita päiviltä :p!
  1. Terminator Salvation (ensi-ilta 5.6.) - No tämä on kyllä Watcmenin sun muiden ohella trailereiden sun muiden perusteella PAkKO nähdä jo teatterissa =)! Tontsa tuntuu olevan vielä kahden vaiheilla :/, mutta eiköhän Hulk ole mun kanssa samaa mieltä :)?
  2. Transformers: Revenge of the Fallen (ensi-ilta 26.6.) - Samaan kategoriaan edellä mainitun kanssa, elikkä Must Absolutely See In Theater - M.A.S.I.T. :D! Tontsa epäili tämän pilaavan huonoudellaan ykkösen (WHAT the FUCK :x?), mutta mitenkäs Hulk?
  3. The Year One (ensi-ilta 24.7.) - No tässä kaikki riippuu taas lipputilanteesta, mutta kyllä toi trailerin perusteella tosi hauskalta näytti.
  4. Land of the Lost (ensi-ilta 31.7.) - Sama kuin yllä, mutta jos nyt pitäis valita jomman kumman väliltä, niin en osaisi päättää. Eiköhän tilanne muutu sitten lähempänä ensi-iltaa.
  5. 2012 (alustava ensi-ilta joskus loppuvuodesta) - No tän ensi-iltaan on vielä niin paljon aikaa ja trailereissa näkyy niin vähän että mielipide ehtii muutua, mutta eiköhän toi ainakin tehsoteiden puolesta TOD kiinnosta. Tunnettuja näyttelijöitäkin näyttää vilisevän.
Joo eli lähinnä Hulkilta kaivattais kommenttia ainakin noihin neljään ekaan, mutta tietysti mieluiten kaikkiin :P. Leffajulisteet toimii päivän makeina kuvina, joten lopuks vielä ne päivän videot: Soittolista jossa on kaikkien yllä olevien leffojen traileri tai teaseri tai jopa molemmat B)! Siitä vaan kattomaan ja vakuuttumaan että koko MatoApinan tiimin täytyy nähdä noi leffat (tai no ainakin 4 ekaa niistä :P) jo teatterissa.