keskiviikko 21. helmikuuta 2007

Eilinen chat/ihmettely jatkukoot, edelleen...


No khyllä mä nyt kasin (ja varsinkin yli...) pyöristäisin 4:seen, mutta 7.3 menee mun mielestä vielä 3:seen... Pitääpi kai sitten tehä joku kaavikko tähän:

1 tähteä: 1-4
2 tähteä: 4-6
3 tähteä: 6-8 (tai ainakin 7.5 vielä...)
4 tähteä: 8-9
5 tähteä: 10

Eli khyllä aika selvästi 7.3 kuuluu 3 tähteen (vaikka pyöristys mitä sanoisi), 4 tähteä ansaitsee vain 8 ja yli, tai ehkä 7.9 (ja ehkä 7.8 vielä), mutta 7.3 ei... Eli ei tässä ole mitään harhaanjohtajaa, surkea vaan toi 5 asteikko...


Kattoo ens kerralla, KATTOO ENS KERRALLA :p... :D!

Tilt asiaa!


Joo taas on tullut aika hoitaa kuoleman vakavat äänestysvelvollisuudet (:D), eli musakisaan ja kuvakisaan äänestämään :), tai siis kuvakisa tähän, musakisa suoraan vaan... Joo Hulkki kun nyt matkoillaan on :'(... :D, niin Matsku voi tähän äänestää :), tai sitten ei :'(... :D!

PS.Niin Anturajalasta voi mielellään ottaa mallia <3... =)... B)... :D!


Go voting =), NOW :|... B)... :D!

Päivän typy!


Joo tän piti tulla vanhan Laran (Jolien <3...) tilalle tai jotain sellaista (vai oliko se nyt vaan joku pelimessu Lara vaan :'(... :D), mutta mitäpä väliä sillä, hiAnoja kuvia löyty sillon netistä <3... =)... B), YEAH :D! Joo khyllähän toikin kelpais Laran rooliin :), mutta khyllä Jolie mielummin <3, paitsi toihan voisi vilauttaa enemmän jotain <3... =), YEAH :D!


Eli khyllä kelpais :), vaikka aluperäinen enemmän =)... B)... :D!

Päivän automuistutus!


Joo kuten parrassakin, sensuroimatonta kuvaa odotellaan veri kiehuen <3... =)... B), EHEHHEEEEEeeeeeeeee :D!


Miksei täällä voi ekana näyttää :'(... :p... :D!

Typymuistutus!


Tontsan vuoro tänään pistää päivän typy. Varmaan tulee kuitenkin vasta tänään illalla. -Mutta pistän muistutuksen tänne odottamaan sillä en oo sit myöhemmin pistelemässä.

...

Joop. -Mut nyt nuQ

Päivän miesmuistutus!


Joo tässä Tontsalle (Tontsalta <3... =)... B)... :D) sitä päivän miesmuistutusta <3... =)... B), YEAH :D! Joo innolla (:D) odotetaan paljonko parta on kasvanut <3... =)... :/... :|... :'(... :D!


Tontsalle Tontsalta =)... B), EHHEHEEEEEEEEEeeeeeee :D!