perjantai 17. syyskuuta 2010

Päivän TOD tod TOoOoOoOoOoOoD makee kuva

Kuten edellisessä päivän makeissa kuvissa lupailin isompaa ja parempaa kuvaa kyseisestä Hulk boksista olisi nyt luvassa. -Tuli näet rysäytettyä se tänään kokoelmiin -ja oli muuten hyvä etteä tuli kans ostettua sillä se oli viimeinen kappale mitä näkyi hyllyillä. -Jos olisin pihtaillut sen kanssa -olisin takuulla jäänyt nuolemaan näppejäni. -Mutta nyt tuo upeus on minun -ja nyt täytyy vain miettiä mihinkä sen sijoittaisi kokoelmissa.

Perjantain ensi-illat Nro 2

The Switch

Hyviä näyttelijöitä ainakin piisaa pääosa tähtien lisäksi..., mm. Jeff Goldblum, Juliette Lewis ja Patrick Wilson -ja leffan tarina -mitä nyt sain trailerin perusteella irti -vaikutti ihan hupaisalta. -Mutta silti ehkä jätän teattereissa näkemättä -ja kattoo nyt vähän jaksaako DVD:llekään hankkia. -Ainakaan uutuutena. -Kun löytyy tarjousleffoista voisi jopa harkita jonkun muun leffan rinnalla.

Perjantain ensi-illat Nro 1

Resident Evil: Afterlife

Tämä TOD kiinnostaa nähdä -ja tänäänhän se tullaan näkemään kun sitten illmempana Matskun kanssa tota olisi tarkoitus mennä katsomaan. -Damn. -Eipä ole tullut katsottua aikaisempia RE-leffoja tuoreeseen muistiin pitkästä aikaa. -Mikäli tänään ehtisi -voisi ehkä katsoa sarjan kolmannen osan tuoreeseen muistiin -sillä eiköhän tämän uusimman seikkailut kuitenkin jatku siitä.

Miehen puolikkaat

Mitäs illan Miehen puolikkaissa tänään on luvassa...?
...
Charlie leikkii isää. Alan epäilee Charlien kykyä huolehtia Jakesta ja kirjaa testamentissaan Jaken huoltajuuden kaukaisille sukulaisilleen kuoleman sattuessa. Suivaantunut Charlie viettää aikaa Jaken kanssa ja huomaa, ettei Alan välttämättä ollutkaan aivan väärässä.
...
Hauskalta kuulostaapi. -Odotan innolla.

Kuin kaksi marjaa

En saanut yöllä nukutuksi joten heräsimpä siinä joskus klo 03 aikoihin koneelle -ja menin ihan ekana Apple Trailers sivuille tarkastamaan mitä uusia trailereita sinne on ilmestynyt. -Silmäni kohdatessa -Mesrine -elokuvan julisteen silmäilin sitä hieman ja totesin että siinähän on jotain pientä yhdennäköisyyttä Mel Gibsonin -The Passion of the Christ elokuvan julisteen kanssa. -Niinpä sitten päätin yhdistää nämä kaksi julistetta -ja toden totta -kyllä pientä yhdennäköisyyttä löytyy. -Mesrine leffan julisteessa ehkä pää kallistunut alas..., mutta muuten kyllä tismalleen samaa näköä.