perjantai 20. joulukuuta 2013

A Late Quartet

A Late Quartet

Kelpo näyttelijä kolmikko (Hoffman, Walken, Keener).., mutta eipä nyt tällänen viulunvinguttelu-draama pahemmin houkuttele. -Teattereihin siis -DVD:lle kyllä voisi harkita -tarjousleffana tosin.

Tunnottomat

Tunnottomat

Kauhuleffat muuten kyllä aina kiinnostaa..., mutta tämän ehkä jättäisin kuitenkin teattereista väliin. -Mieluummin menen katsomaan englanniksi puhuttua kauhua. -Tää on joku espanjalais-portugalilais-ranskalais kauhupätkä -joten ei ihan houkuttele. -DVD:lle voi kyllä harkita -kyllähän niitä espanjaksi-ja ranskaksi puhuttuja kauhupätkiä löytyy jo entuudestaan. -Tää olisi vain yksi lisää.

Walking with Dinosaurs

Walking with Dinosaurs

Sama tän kanssa -että jos vain saa niitä sarjalippuja -niin tämän kyllä TOD menen kattomaan. -Tää jopa kiinnostaa enemmän kuin edellä esitelty animaatiopätkä. -Dinosaurukset on lapsesta asti nimittäin kiehtoneet ja mikä tahansa dinoihin liittyvä -elokuva-tai joku muu -kiinnostaa.

Frozen - huurteinen seikkailu

Frozen - huurteinen seikkailu

Jos joululahjaksi saa taas niitä Finnkino sarjalippuja ja tää on vielä ohjelmistossa ensi vuoden puolella -niin kyllähän tätä voisi harkita menevänsä kattomaan. -Trailerin perusteella ainakin varsin hauskan oloinen elokuva.

Perjantain ensi-illat

Mitäs ensi-iltoja tänään olisi luvassa...? -Ainakin kaksi mielenkiintoista näkyisi olevan. -Mitkä -se selviää sitten esittelyissä. -Alla otsikot...
...
  • Frozen -huurteinen seikkailu
  • Walking with Dinosaurs
  • Tunnottomat
  • A Late Quartet
Ja tässä on se eilen lupaamani makee kuva -jonka oliosin kyllä voinut blogata jo eilenkin -kuin myös päivän videon..., mutta joo. -Mutta ite kuvaan -aika hemmetin makee Arskan Sabotage-leffan virallinen juliste. -Kyllä niin odotan tätä leffaa -kuten odotan myös kolmatta Expendablesia.

Päivän ällöttävä kuva + video

Jaa-a -nyt on sitten vuorossa se eilen hehkuttamani EX3 teaser traileri. -Ja siihen hehkutukseen liittyykin tämä ällöttävä kuva. -Meinaan -hehkutin hirveen isolla innolla traileria -joka ei sitten osoittautunut kaiken sen hehkuttamisen arvoiseksi. -Odotin näet jo jonkinlaista kunnon traileria..., mutta tää olikin vain joku näyttelijöiden kokoontuminen yhteen kuvaan -traileri. -Muuten kyllä ihan hyvä video -ei siinä mitään..., mutta innostuin turhan paljon pelkästä tyngästä. -Alla video -olkaa hyvät...
...