tiistai 31. lokakuuta 2023

Päivän jälkiruoka (by Hulk)

Jälkiruoaksi söin loppuun tuliaisiksi saamani Tobleronen..., mutta siitä nyt en ottanut enää uutta kuvaa. Sitten tuli myös syötyä pari tollasta Pasta di mabdorla nimistä makeista. Tämä on se sama makeiden mitä mainostin sunnuntaisessa päivän jälkiruoka blogauksessaan..., mutta en silloin muistanut nimeä. 

Virallinen julistus

Julistetaan nyt vielä virallisesti poistuneiksi katselulistalta noi kaksi viimeistä Kauna-leffaa. 

Oheisen kuvan saattelemana hylkään elokuvat The Grudge 3 ja The Grudge (2020) Halloween leffa(t) - listalta. 

Päivän neljäs leffa: The Grudge 2

Seuraavaksi vuorossa The Grudge 2 ja voipi olla että jää illan viimeiseksi. Tämän kanssa tulee menemään vuorokauden yli enkä sitten varmaan enää jaksa aloittaa kolmatta ja 2020 versiota. Mutta ne nyt ovatkin sarjan heikoimmat.
Tässä vielä elokuvan juliste koska alkuvalikko kuva on hieman tylsähkö. Mutta eipä kait sitten muuta kuin leffaa pyörimään. 

Päivän jälkiruoka


Tätä mä vähän uhkailin (😋😁), että blogaan tän 'pikaisesti luonnoksena piskuisella kännyllä'. Noh, nyt on jo keskiviikko - ja blogaan tän koneella, puhtaaksi tietenkin...

Oli khyllä hyvä donut 😊😋 Joo, ei kait sitten muuta...


Mitäköhän sitä tänään söisi jälkiruuaksi, niin keskiviikkona :) Noh, jotain tarttui kaupasta mukaan, en vaan tiedä - jaksanko blogata siitä =/ itQ :'( joopS :P EHHEHEEEeeeeee :D

Päivän ruoka (by Tontsa)

Tässäpä se/ne on 'auki' - niin mitkä viime blogauksessa oli 'kiinni' 😇 Ihan hyvältä näyttää, varsinkin donitsi 🍩😋

No ei ihmekkään (että donitsi näyttää hyvälle...), koska juuri söin tämän pizzan 😊😋 Maha on khyllä vielä aika täynnä (tuli karkkiakin jonku verran syötyä...), vielä en jaksa syödä tota (donitsia...)! 😕

Sen (donitsin) blogaaminen taitaa mennä huomiseksi 😔 Konetta en yhden blogauksen takia jaksa avata 😑 Mutta, voin mä tehdä 'tilan' kännykällä 📲 Se on khyllä vähän turha, tai... No on siinä se tärkein, eli kuva 😇 Keitän kaakaot sen kera 😍😋 Mutta, tämän blogauksen piti koskea itse ruokaa...


No hyvää oli, ei tosiaan käy kieltäminen =) :P Elisa Viihde jotain sekoili, niin katsoin pitkästä aikaa Seinfeldin :) On se khyllä hupaisa sarja, T.O.D..!! *SYDÄN* Joo, mutta kohta on jälkiruuan aika - se tosiaan 'pikaisesti luonnoksena piskuisella kännyllä' =/ itQ :'( joopS :P EHHEHEEEeeeeeee :D

Ruoka ostosten esittely

Jahas, se olisi pizzan aika tänään 😊🍕 Ja jälkiruokakin 'näyttää' hyvälle 😋 Kuhan nyt ensin avataan se, seuraavassa blogauksessa sitten 😇 Eli löytyy Dr. Oetker Ristorante Pizza Mozzarella (355g 3,95e) ja Arnolds Kinuski Original (4,40e), sekä juomana Pirkka Toukkis Virvoitusjuoma (0,33L 1,25e).


Joo, hyvä setti pitäisi olla luvassa - ei käy kieltäminen... :) Mutta, no se selviää seuraavassa blogauksessa :saint:

Päivän kolmas leffa: The Grudge

Seuraavaksi vuorossa The Grudge - Kauna - jonka pääosassa nähdään itse Buffy -ei kun siis Sarah Michelle Gellar. Ihan nätin alkuvalikko kuvan sain napattua vaikka olikin liikkuvaa materiaalia elokuvasta. Mutta eipä kait sitten muuta kuin leffaa pyörimään. 

Päivän toinen leffa: Ju-On 2

Sitten vaan seuraavaksi kehiin Ju-On 2 elokuvaa.

Päivän leffa: Ju-On

Ei sitten muuta kuin ensimmäistä leffaa - Ju-On -kehiin. 

Halloween leffa(t)

Kerran yritin tehdä The Grudge - Kauna henkisen lihamurekkeenkin niin katsotaan sitten siihen teemaan sopivat leffat. Katsopa sitten kaikki nämä leffat alla👇 näkyvässä järjestyksessä. 

  • Päivän leffa: Ju-On
  • Päivän toinen leffa: Ju-On 2
  • Päivän kolmas leffa: The Grudge 
  • Päivän neljäs leffa: The Grudge 2
  • Päivän viides leffa: The Grudge 3
  • Päivän kuudes leffa: The Grudge (2020)

Halloween ruoka

Tänä vuonna oli tarkoituksena tehdä Kauna-kummitus henkinen lihamureke..., mutta siitä nyt tuli tollanen muuten vain karmivan näköinen lihamureke. Kauna-kummituksesta kyllä kaukana. Kuvassa yllä👆 ennen uuniin menoa.
Ja siinä se on käynyt uunissa. Kuvan ottamisen jälkeen pistin vielä hetkeksi uuniin.
Ja siinä lautasella tarjottuna. Jäi hieman raa'aksi..., mutta se oli naudanjauhelihasta tehty niin eikös sitä saanut syödäkin melkein raakanakin.

Halloween typy

Halloween typynä poseeraa tollanen kuuma noita -akasta kyllä kaukana. Mun Halloween asu taitaakin sitten ola luuta🧹. Kyytiin vaan😜.

Halloween png-kuva

Otinpa kuvan keittiössäni roikkuvasta Halloween koristeesta ja tein siitä sitten png-kuvan. 

Halloween (päivän) kuva

Halloween (päivän) kuvana toimii tämmönen hupaisa kuva.

Halloween makee kuva

Helsingin keskustassa on pyörinyt useampana päivänä tollanen rekka joka vetää tollasia isoja keraamisia Halloween kurpitsoja. On kyllä makee näky katukuvassa.

Halloween liikkuva kuva

Halloween liikkuvana kuvana toimii tollanen tanssiva kurpitsapää.

Happy Halloween

Happy Hall🎃ween täältä MatoApinan blogista ja täytetäänpä blogi nyt seuraavilla Halloween blogauksilla.
  • Halloween liikkuva kuva 
  • Halloween makee kuva
  • Halloween (päivän) kuva 
  • Halloween png-kuva 
  • Halloween typy
  • Halloween ruoka
  • Halloween leffa(t)

Happy Birthday following actors and one director

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät ja yksi ohjaaja. American Pie elokuvista tuttu Eddie Kaye Thomas täyttää tänään 43-vuotta. Elokuvista The Crying Game..., Painajaisissa ja V for Vendetta tuttu Stephen Rea täyttää tänään 77-vuotta. Elokuvista Missä on Emily?..., Together Together ja Lost City tuttu Patti Harrison täyttää tänään 33-vuotta. Elokuvista Home Alone 2: Lost in New York..., Demolition Man..., Judge Dredd..., Elukka..., The Hot Chick ja Grown Ups tuttu Rob Schneider täyttää tänään tasavuosia eli 60-vuotta. Elokuvien Braindead..., Taru sormusten herrasta ja King Kong (2005) ohjaaja Peter Jackson täyttää tänään 62-vuotta. Elokuvista Young Guns..., Kuka sanoo tahdon?..., About Schmidt ja Scream 6 tuttu Dermot Mulroney täyttää tänään tasavuosia eli 60-vuotta. Sitten vielä elokuvista Coyote Ugly..., Villi tusina ja Into the Grizzly Maze tuttu Piper Perabo täyttää tänään 47-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎁🎈🥳 ja Happy Birthday🎂🎁🎈🥳 kaikille päivänsankareille.