perjantai 31. heinäkuuta 2009

Perjantain ensi-illat Nro 4

The Brothers Bloom

Tässä toinen leffa joka mielyttäisi ihan teattereissa asti käydä katsomassa. -Traileri vakuutti, eikä näyttelijäkaartikaan huono ole. -Siihen kuuluu mm. Muumio leffoista tuttu Rachel Weisz, King Kong seikkailussa nähty Adrien Brody ja Mark Ruffalo, jolta mainittakoon vaikka elokuvat Tahraton mieli ja Windtalkers. -Nyt tuli paljon leffoja mitä kiinnostaa nähdä. -Joskus on niitäkin jaksoja kun tulee liuta niitä "ei kiitos" -leffoja.

Perjantain ensi-illat Nro 3

Lesbian Vampire Killers

Tätä voisi mieluummin harkita ostaa DVD:lle tulevia leffailtoja varten team MatoApinan kanssa. -Ihan teattereihin asti ei ehkä ihan kuitenkaan. Traileri on nähty ja ei kyllä miltään erityisen nerokkaalta leffalta vaikuttanut. -Mutta juuri sopivalta kyllä leffailtoihin.

Perjantain ensi-illat Nro 2

The Taking of Pelham 123

Tämä taasen kiinnostaa TOD paljon mennä teattereissa asti katsomaan. -Travolta nähdään pitkästä aikaan pahiksen roolissa -viimeksi mies taisi näytellä konnaa Marvel filmatisointi The Punisher leffassa, joka oli aika tylsä suoritus. -Vertaa esim. Broken Arrowiin tai Face/off leffaan -jälkimmäisessä tosin hyvis, mutta suurimmaksi osaksi pahis. -Täydellisiä suorituksia molemmat. -Eikä Salasana Swordfish pahisrooli yhtään huono ollut. -Surkeinpana mainittakoon -mitä onneksi en ole edes nähnyt -tieteisleffa Battlefield Earth fiasko. -Mutta tässä uusimmassa -ainakin trailerissa nähtyjen pätkien pohjalta -näyttää siltä, että Travolta vetää taas kunnon pahisroolin -tyyliin Broken Arrow ja Face/off.. -Ehdottomasti nähtävä. Nyt hehkutin vain Travoltaa vaikka Denzel Washingtonki kuuluu yksiin suosikkinäyttelijöistä. -Ilo siis on kaksinkertainen nähdä tämä elokuva.

Perjantain ensi-illat Nro 1

The Young Victoria

"Ei kiitos"-elokuvien aatelia -tylsät pukudraamat, nyyhkypaskat -totaali kieltäytyminen niiden katsomisesta. -Olen elämäni aikana nähnyt yhden tällaisen teattereissa ja se oli joskus yläasteella elokuva nimeltä -Little Women. -Ja jo silloin vihastuin tähän genreen -tunne ei ole sen koommin muuttunut.