perjantai 21. syyskuuta 2007

Perjantain typy!

No nyt pitäis olla semmonen kuva joka ei Tiltissä maistu edes ahmatti Snorlaxille :), joten pitää keksiä toinen syy tulla tänne uuteen blogiin :D!

No toinen paljastavampi kuva tietenkin B), FUCK YEAH =)! Sehän on muuten Parisin serkku tai mikä lie eli Hannah Hilton =), FUCK... NO :'(, koska eipä taida olla sukua vaikka haarat onkin yhtä levällään ja muutenkin on selvästi yhtä huorahtava :D!

Vallattiinpas :saint:...B)...:D...:p


Ei vitsi ollaan..., eipäs kun olen hyvä. Minähän täällä yksin olen blogaillut kaiken tänään. -No sama se. Mutta sainpa vallatuksi uusimmat blogaukset sivun -DAMN I'm good B)!! Nyt onkin hyvä mieli ja fiilis lähteä kotiin aloittamaan viikonloppu. Se on MO!

Koulu loppuikin jo nyt =) -FUCK YEAH B)!!!

TODellakin on syytä leveään hymyyn, sillä koulu loppuikin jo nyt. -Hallelujah :saint:...:)...=). Se on taas viikonloppu. -Nyt ei sit muuta kuin heipparallaa ja MO!
...

School's out (:)...=)) -kuva

Nyt on syytä leveään hymyyn, sillä...

No, pistetään sille sit oma erillinen blogauksensa, että miksi on aihetta leveään hymyyn. -Mutta tollanen virne mulla khyl nyt on naamallani, kun tosiaan..., -no, erillinen blogaus.
-Joops.
...

Happy face (:)) -kuva

70's Showssa tänään


Kadonneen sormuksen metsästäjät. Kitty kadottaa kihlasormuksensa Fezin suosiollisella avustuksella. Jengi päätyy seikkailurikkaalle etsintäretkelle keskelle avaraa luontoa.
...
Kuulostaapa hauskalta =)...:). -Joops.

Toinen hyvä leffa tänään

Neloselta puolestaan tulee ihan hauska komedia -tähtinä Steve Martin ja Queen Latifah. -Tosi hauska, mutta sekin löytyy VHS kokoelmista, joten väliin jää tämäkin raina. Alas kuitenkin vielä..., -joops...
...

(Bringing Down the House)

Koomikkolegenda Steve Martin esittää hulvattomassa komediassa losangelesilaista asianajajaa Peter Sandersonia, joka uskoo löytäneensä internetistä elämänsä naisen. Totuus paljastuu ensitapaamisella: Peterin unelmablondi onkin riski ja kovaääninen vankikarkuri Charlene (muusikkotähti Queen Latifah), joka on päättänyt käyttää juristia hyväkseen loatun maineensa putsaamisessa. Kaaos pahenee, kun Peterin paras ystävä (American Pie -elokuvista tuttu Eugene Levy) iskee silmänsä Charleneen. Ohjaaja Shankman muistetaan myös Jennifer Lopez -menestyksestä Häät mielessä. Pääosissa: Steve Martin, Queen Latifah, Eugene Levy, Joan Plowright, Jean Smart, Kimberly J. Brown. Ohjaaja: Adam Shankman. (100')

Hyvä leffa tänään telkusta

Tänään tulee hyvä leffa kolmoskanavalta. Tosin se kyllä löytyy VHS kokoelmista, joten väliin taitaa jäädä, mutta pitää nyt kuitenkin mainita kun kerran hyvä leffa on. -Kyseessä on siis elokuva...
...

(Speed)

Huippujännittävä elokuva painajaismaisesta bussimatkasta. Häikäilemätön kiristäjä on asentanut bussiin pommin, joka laukeaa heti, jos auton vauhti vähenee. Ohjaaja: Jan De Bont, USA 1994 (111'). Pääosissa: Keanu Reeves, Dennis Hopper, Sandra Bullock, Joe Morton, Jeff Daniels. - Ohjelma sisältää voimakkaita kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille

Klo 16:00 asti koulua (:|...:/...|O)

Eiih. Ei jaksa |O, mutta PAkKO jaksaa :'(. -Mutta onneksi on perjantai ja viikonloppu alkaa kunhan päästään täältä p3rslävestä kotiin. -Tänään on nimittäin pelkkää teoriaa eikä keittiötunteja joten ihan v|tun tylsä koulupäivä. No joop, mutta nyt takas tunnille. MO!

Perjantain ensi-illat


Taas tuli kaksi hyvää katsottavaa kolmesta. Eka hyvä katsottava on kolmas Rush Hour rymistely, jonka menen MatoApina tiimin kanssa katsomaan huomenna en kerro mihin aikaan. -Eli Rush Hour 3 siis huomen.

Sitten se toinen katsottava, joka on kreisikomedia Knocked Up -Paksuna. Sen olen sopinut erään kaverini kanssa, että menen katsomaan. Leffassa nainen tulee raskaaksi ensi treffien jälkeen. Kuulostaa hauskalta :p.

Ja sitten se ei kiinnostava. Renee Zellwegerin tähdittämä draamatylsimys Miss Potter. -Tämä Potter leffa ei oikein kiinnosta.

Muut ensi-illat -ei jaksa linkittää -joku Shark tale -ja Nemoa etsimässä kopio -Shark Bait