perjantai 21. maaliskuuta 2008

Perjantain typy!

Onkos tossa taustalla semmonen täytettävä kelluva tuoli tsydeemi :P?

No onhan se :P, joten typyn himokkaan kärsimätön ilme kielii siittä, että koska puhkuit ja puhalsit sen kelluvan tuolin täyteen :saint:, ei typy meinaa millään malttaa olla vastapalvelukseksi puhkumatta ja puhaltamatta juuri sinun you know mihin ;)... B)... =)... :P... :D!

Whaddaya waiting for :|? Christmas :D?

P.S. Jos mun seuraava typyvuoro osuu sunnuntaille (eli jos Hulkilla ei netti toimi siihen mennessä), niin en 95% varmuudella pysty panemaan sukulaisilla ja mökillä olon takia :/, joten sumplikaa se keskenänne :P.

Six Flags Great Adventure vuoristorataesittely: Osa 8

Kahdeksantena vuorossa on puiston hitain vuoristorata eli vuonna 1999 avattu Blackbeard's Lost Treasure Train, jonka huippunopeus on hurjat 36 kilometriä tunnissa. Korkeutta sillä on huimat kahdeksan metriä. 360 metriä pitkä ajelu kestää hieman yli minuutin. Laitteen löllöydellä on hyvätkin puolensa, mutta en vain vielä tiedä mitä ne ovat :D! No ei, vaan ne ovat äärimmäisen lyhyt jonotusaika ja se että juna suorittaa nykyään kaksi kierrosta radan ympäri. Näin ollen Blackbeard’s Lost Treasure Train on vielä lähempänä Lintsin Pikajunaa (ent. City Express) kuin Runaway Mine Train. Kuten kuvasta näkyy, vuoristoradan juna on äärimmäisen pitkä, peräti 20-vaunuinen, joten ajokokemus on selvästi erilainen etu- ja takapäässä sekä keskellä. Jos aika vain sallii, voisi ajelussa käydä kolmesti edellä mainituissa paikoissa istuen, sillä eiköhän se vähintään Pikajunan veroisen kokemuksen anna. Mutta ajan käydessä vähiin, ainakin meikämanne suuntaa hurjempiin ajeluihin B)!

Päivän kuva ja typymuistutus!

Pääsiäinen kun on, niin oheinen kuva sopii täydellisesti :saint:. Tipu kauhistelee paistunutta kananmunaa epäillen sitä kaverikseen :'(... :D! Ja samalla tipu eli chick eli typy muistuttaa itseäni pistämään taas päivän typyn :P.

Fuck! Pete, is that you??? :D