perjantai 1. syyskuuta 2023

Twisters fan poster by Hulk

Muokkasinpa sitten PicsArt sovelluksella oman fanijulisteen ensi vuonna ilmestyvälle Twisters elokuvalle. Julisteessa on näyttelijät Daisy Edgar-Jones..., Glen Powell..., Maura Tietney ja Anthony Ramos joiden uskon olevan elokuvan keskeisiä hahmoja - siksi valitsin ne julisteeseen. Ihan onnistunut muokkaus tuli vaikka ite sanon.

Päivän leffa

Pistänpä ensikatseluun tämän tänään ostamani  Spider-Man: Across the Spider-Verse elokuvan. Eipä kait sitten muuta kuin leffaa pyörimään. 

Päivän ruoka (by Tontsa)

Siinäpä se on avattuna, varsin herkullisen näköinen 😍🍔😎

Eikä edes ollut pahan-hintainen, vain 12e 😇😡😵 Mistä vihainen hymiö? No ennen tämä oli 10e päivä, sitä on nostettu 2e:lla 😰 Eihän toi nyt paha nousu ole, mutta ensi vuonna se on varmaan taas toiset 2e, ja sitten (ja siitä eteenpäin) ollaan jo... 😭 Mutta oli erinomainen purilainen, TOD!! 😊

Paikkana toimi MorriSon's, khyllä suosittelen 😇 Olen muistaakseni aikasemminkin blogannut tosta, mutta... No en ala kaivelemaan 😔😓😋😁

Edit. Tämmöiset löyty haulla; Leffailta @ MatoApina HQ 2016: Morrison's ja maanantai 24. huhtikuuta 2023 - Päivän ruoka. Tosta ekasta onkin jo aikaa, kiva lukea/katsoa kuvia (itsestään ja muista jäsenistä...) noin vanhasta blogauksesta 😍😎 Tosta tokasta ei olekkaan niin pitkää aikaa, muistinkin että olen blogannut sen vähän aikaa sitten...


Että sellaista, oli hyvä ruoka :) - TOD!! =) Ranskalaiset/lohkoperunat vähän kärsi matkalla =/ Mutta, oli ne ihan hyviä silti :saint: Onnistunut ruoka siis, koskapa se muka epäonnistuisi?! =O

Ruoka ostosten esittely

Kuten eilen totesin; "huomenna olisi tarkoitus hakea ruokaa jostain ravintolasta - ja katsoa toi 'kolkki' :)" - se piti lähes(?) paikkansa 😇 Ruuan haku ravintolasta tosiaan piti paikkansa, mutta 'kolkkia' en katsonut - vaan tyydyin Frendeihin 😊 Liian kiireinen päivä olisi muuten tullut (leffan katsominen ja sen arvostelun teko yms...), nyt voi ottaa/viettää päivää rennommin - onhan nyt sentään viikonloppu 😍


Mitä folion alta löytyy, niin... No, se selviää seuraavassa blogauksessa :)

Mentos Fanta + Leijona viina

Tuli käytyä taas Kaisaniemen makutestistä ja nyt otin testin jälkeen tollasen tuotteen testipaikan valikoimista. Mentos Fanta paketin mikä sinäkin kolme Mentos pakkausta.

Siitäpä sainkin sitten idean. Kävin taas Kampin Alkosta hakemassa tollasen vähän isomman pullon Leijona viinaa. Eipä varmaan hankala arvata mitä seuraavaksi. 

No sekoitinpa Myntosit tosiaan sinne Leijona viinaan. Kyllä sille pieni Fantan väri tuli pintaan.

Päivän jälkiruoka

Pikku Napolin jälkiruokalistalta tuli testattua tuota pikaisella alleviivattua jälkiruokaa - Nutella pizza.
Ja siinä se lepää. Pienenä pettymyksenä tuli toi että se oli kaksi tollasta pikku palaa eikä kokonainen pizza minkä päällä sitä Nutellaa..., mutta makunsa puolesta oli täysi kymppi.

Päivän ruoka

Tuli sitten käytyä testaamassa Kampin ostarissa tollanen paikka kuin Pikku Napoli. Tuli käytyä siellä pizzalla.
Siinä on alkupalasalaatti leipineen.
Tuli otettua siellä tollanen Hot Honey Salami pizza.

Ja siinä ite pizza upeana png-kuvana. Oli kyllä herkullinen pizza😋.

Päivän png-kuva

Tässä on ihan pointtikin miksi otin kuvan vessaharjasta. Sitä saa nimittäin käyttää. Nyt en ottanut kuvaa pöntöstä ennen harjan käyttöä - vaikka siitä olisi kyllä saanut oivan päivän ällöttävän kuvan..., mutta joku raja sentään. Mutta harjaa saa tosiaan käyttää. Varsinkin julkisissa vessoissa. 

Perjantain ensi-illat, Nro 3

Suomeen juurtuneet

Sitten vielä tämä elokuva. Pitääkö tästäkin sanoa jotain. No ainakin se -"ei kiitos". Eipä kait sitten muuta. 
 

Perjantain ensi-illat, Nro 2

Ilveskuiskaaja

Jos tämä olisi jatko-osa Poika ja ilves elokuvalle missä nähtäisiin aikuinen Konsta Hietanen niin sitten voisi jopa kiinnostaa..., mutta tämä ei ole sitä niin siksipä ansaitseekin nyt -"ei kiitos" -labelin.

Perjantain ensi-illat, Nro 1

Lapua 1976

Tämä jopa pikkasen kiinnostaa nähdä. Trailerin perusteella vaikutti ihan mielenkiintoiselta elokuvalta. Ehdottomasti harkintaan tämä leffa.
 

Perjantain ensi-illat

Pelkkää kotimaista näkyisi olevan..., mutta sentään yksi kiinnostava sellainen. Mikä niistä - se selviää sitten itse esittelyissä. 

  • Perjantain ensi-illat, Nro 1
  • Perjantain ensi-illat, Nro 2
  • Perjantain ensi-illat, Nro 3

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Muun muassa elokuvista Dark Blue..., Undrworld ja XxX: State of the Union tuttu Scott Speedman täyttää tänään 48-vuotta. Elokuvista Nashville..., Yhdeksästä viiteen..., All of Me..., Moving On ja 80 for Brady tuttu Lily Tomlin täyttää tänään 84-vuotta. Elokuvista Dark Knight Rises..., Pacific Rim ja Crimson Peak tuttu Burn Gorman täyttää tänään 49-vuotta. Elokuvista Spider-Man: Homecoming ja The Greatest Showman tuttu Zendaya täyttää tänään 27-vuotta. Sitten vielä elokuvista Logan..., The Predator ja Indiana Jones and the Dial of Destiny tuttu Boyd Holbrook täyttää tänään 42-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎁🎈🥳 ja Happy Birthday 🎂🎁🎈🥳 kaikille päivänsankareille. 

2072. blogaus

Holly s#it😵‍💫...😵... - nyt ollaan jo saavutettu tällä blogauksella 2702 blogausta ja tarvitaan enää 78 blogausta jotta saavutetaan vuoden 2007 blogausmäärä. Sitten se on sen jälkeen uusi blogiennätys. Jos nyt alkanut syyskuu blogataan yhtä ahkerasti kuin mennyt elokuu niin saatetaan hyvin saavuttaa 3000 blogausta ennen kuun loppua. Ei voi muuta todeta kuin - hyvä me😎.

Mitä v#ttua taas...??!!

Tästä tein blogauksen jo aikaisemmin tänä vuonna..., mutta se ansaitsee nyt uuden ihmettelyblogauksen. Nimittäin Facebook päätti jälleen kerran estää minulta seuraajalistani selaamisen koska ilmeisesti selasin sitä liian nopeasti😵...🙄...🥱. Ja nyt en mielestäni edes selannut niin nopeasti kuin edellisellä kerralla kun näin tapahtui. Silloin oikeasti skrollasin nopeasti..., mutta nyt kyllä etenin melko hitaasti ja silti tuli tuo huomautus😐. Oikeesti - kuinka hitaasti sitä pitää selata jotta se ei ole yhteisösääntöjen vastaista🤔. Ja miksi se ylipäänsä edes tulkitaan yhteisösääntöjen vastaiseksi...? Pitääkö antaa jokaiselle seuraajalle ruutuaikaa vai mitä v#ttua😵‍💫. En tajua😑. Sen edellisen blogauksen jätin laittamatta päivän ällöttäväksi kuvaksi/-tapahtumaksi..., mutta tähän voisi lisätä kyllä ne labelit. TOD😖...!!!111