lauantai 5. elokuuta 2023

Päivän leffa

Nyt en jaksa blogata mikä elokuva? blogausta koska on jo näin myöhään ja haluan jo päästä katsomaan leffaa..., mutta huomenna voisi blogaista taas mikä leffa? blogsuksen. Nyt kuitenkin illan leffan pariin mikä on Russell Crowen tähdittämä - Unhinged - Rattiraivo. Ei muuta kuin leffaa pyörimään. 

Näetkö tuhmia?

Tässä pitäisi näkyä sammakko..., mutta en näe tossa sammakkoa vaikka kuinka katselen. Eikä tarvitse olla likainen mieli nähdäkseni mitä kuva oikeasti esittää. Sehän on ihan selvä mitä siinä tapahtuu. 

Happy Birthday following actors and one director

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät ja yksi ohjaaja. Elokuvasta Folf Creek tuttu John Jarrett täyttää tänään 72-vuotta. Elokuvien Slither..., Guardiens of the Galaxy ja The Suicide Squad: The Suicide Mission ohjaaja James Gunn täyttää tänään 57-vuotta. Elokuvista A Jayne Mansfield Story ja A Nihght at Boxbury tuttu Loni Anderson täyttää tänään 78-vuotta. Elokuvista Malecifent ja Outolintu-sarja: Kapinallinen tuttu Janet McTeer täyttää tänään 62-vuotta. Elokuvista Brooklyn Finest ja The Cabin in the Woods tuttu Jesse Williams täyttää tänään 41-vuotta. Sitten vielä elokuvista Zero Dark Thirty..., Kingsman: The Secret Service ja Shazam! tuttu Mark Strong täyttää tänään tasavuosia eli 60-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎁🎈🥳 ja Happy Birthday 🎂🎁🎈🥳 kaikille päivänsankareille. 

Coming Soon: London Story

Lontoonmatkatarina on niin pitkä että blogaan sen kyllä vasta ensiviikolla. Blogaan sen neljänä eri päivänä - maanantaina 1.8. London, Day 1 - tiistaina 2.8. London, Day 2 jne.. 

Eiliset ensi-illat

Sinne rysähti eiliset ensi-illat - linkitän ne tähän alas👇.

Myöhästyneet synttärionnittelut

Sinne rysähti synttärionnittelut kolmelle eri päivälle. Linkitän ne tohon alas👇 jos kiinnostaa käydä lukemassa.

Rästiblogaulua (makee kuva)

Nyt sitten luvassa pientä rästiblogailua kun blogaan kolmen eri päivän syntymäpäiväblogaukset ajastettuna kukin omalle päivälleen - 2.8. - 3.8. -ja 4.8.. Oheinen kuva viittaa siihen että blogaan siihen tahtiin että näyttö on oikein tulessa. Aika makee toi kuva btw. Jees..., mutta etiä päin blogailussa.

Hulk returns

Hulk on palannut reissultaan ja sitä myötä palaa myös blogin ääreen. Ei mulla tähän muuta - ilmoitin tässä vain paluustani.