perjantai 28. joulukuuta 2012

Tuttu kasvo ohjaajan pallilla

MatoApinan tiimi pitäisi tuntea tämä henkilö joka vastaa Juoppohullun päiväkirja -elokuvan ohjauksesta. -Enpä nyt ala yleisemmin mainostamaan mistä ja miten on tuttu..., mutta fellow tiimiläiset muistavat varmaan jotenkin. -Tämän seikan takia pieni kiinnostus leffaan..., mutta DVD:ltä nähtynä. -Ja silloinkin odotan että joku kaveri ostaa sen ja voin lainata.

Vuoden 2012 viimeiset ensi-illat Nro 4

Metsän tarina

Luontodokumenttejä on ihan kiva seurata TV:stä -esim. -Avaraa luontoa on tullut pienempänä katottua..., mutta teattereihin en kyllä kauhean innolla mene mitään eläindokumenttejä kattomaan. -Yksi on nähty ja se riitti. -Pingviinien matkassa tuli nimittäin käytyä..., mutta ei siitä sen enempiä. -Tän jätän kuitenkin välistä -eli -"ei kiitos" -vaan.

Vuoden 2012 viimeiset ensi-illat Nro 3

Juoppohullun päiväkirja

Tässä leffassa on yksi tekijä miksi aivan pikkiriikkinen kiinnostus leffaa kohtaan..., mutta ei kuitenkaan riittävän iso että raahautuisin sen takia teattereihin tota kattomaan. -Siitä voisi jopa mainita erillisessä blogauksessa ensi-ilta blogausten jälkeen. -Mutta tää leffa on edelleen -"ei kiitos" -kamaa vaikka onkin yksi kiinnostava tekijä.

Vuoden 2012 viimeiset ensi-illat Nro 2

Ella ja kaverit

Voi v|ttu mitä paskaa. -Tätä en menisi kattomaan vaikka olisin lastenvahtina ja lasten vanhemmat olisivat jättäneet leffarahaa jotta veisin niiden kakarat leffaan. -Omilta lapsilta kieltäisin ton kokonaan ja opettaisin ne tykkäämään vain Hollywood elokuvista. -Eli siis aika selvä -"ei kiitos" -pamahti tän leffan kohdalle.

Vuoden 2012 viimeiset ensi-illat Nro 1

Haute cuisine -mestari keittiössä

Ranskisleffa ranskan presidentille kokkaavasta naisesta..., juu- ei voisi vähempää kiinnostaa. -Eli ei muuta kuin -"ei kiitos" -ja etiä päin esittelyissä.

"My brain is full of shit" -ensi-illat

Vuoden 2012 viimeisissä ensi-illoissa tarjolla pelkkää paskaa. -Toimintatähti ja kung-fu mestari Jackie Chan ilmaisee mielipiteensä aika osuvasti; -"my brain is full of shit" -ja niin on kyllä minullakin (Hulk) kun katon tota tän päivän tarjontaa. -PAkKO ne on kuitenkin esiteltävä vaikka kiinnostus on pohjamudissa.