maanantai 10. maaliskuuta 2008

Haukottelevan vauvan tavoin...

...nukkumaan |O! Mitäpä tuohon lisäämään :P (varsinkin Tiltin ulkoasun kusemisen takia :|). No laitetaan Hulkin sanat eli hyvää yötä ja MO!

Maanantain typy!

No mikäs nyt noin hymyilyttää :)?
Sitä ei ehkä aivan heti kuvaa katsomalla huomaa :D, mutta hymy johtuu siitä, että kuvanottohetkellä harrastin typyn kanssa kyseenalaista toimintaa ;)... B)... :o, sillä olin nimittäin naamioituneena, öööööh... valkoiseksi laatikoksi... joo, valkoiseksi laatikoksi B), EHEHEHEHEEE :D!

Päivän kuva!

Hulkilla on taas jotain häikkää netin kanssa :/, joten mäpä blogaan tämän viimeisenkin kuvan tästä "kuin kaksi marjaa" -sarjasta :).

Oh-hoh, enpäs tiennytkään että Johnny Depp on oikeassa elämässä myös muusikko :o... Se mieshän ehtii joka paikkaan :x... :D! Mutta se selittääkin mistä inspiraatio Jack Sparrowin hahmolle oikein tuli :P... :D!

Dukes of Hazzard (2005)

(Dukes of Hazzard)

Sympaattisessa seikkailukomediassa Duken serkukset Bo ja Luke aiheuttavat hämminkiä kotoisessa Hazzard Countyssa, kunnes serkuksia vihaava, korruptoitunut poliitikko Hogg hankkii heille häädön kotitilaltaan. Nyt kauniita tyttöjä ja nopeita autoja rakastavat Duket aikovat saada kotinsa takaisin - ja suloisen koston... Ohjaaja: Jay Chandrasekhar, USA/Australia 2005, 92'. Johnny Knoxville, Seann William Scott, Alice Greczyn, Burt Reynolds, Jessica Simpson, Steve Lemme, Michel Weston.

(South Park)

Kausi 3, jakso 6/20: Kissannaukujaiset. Stanin sisko Shelley on Cartmanin lapsenvahtina. Paikalle ilmaantuu myös Shelleyn poikaystävä bändeineen ja kaiken kukkuraksi Kisukin on kiimassa.