torstai 14. syyskuuta 2023

Päivän jälkiruoka (by Tontsa)

No nyt vaihtui parempaan ohjelmaan, eli Halutko miljonääriksi? (haluan 😇😋😁). Ja syöminenkin on 'parempaa'. No joo, jos pitää valita - että ruoka vai karkki, niin... No tuskin tarvii sanoa, että vastaus on kark... 😱😖😓😋😂 No ruoka ehdottomasti, karkki on vaan 'lisuke', ruoka - erityisesti liha siinä, on se 'pääasia' 😍😎 Khyllä jos mä olisin eläin, niin mikään ruohonsyöjä ei khyllä olisi... Noh, olenhan mä ihminen - joka syö (vaan?) lihaa. Vegaania yms minusta ei saa kirveelläkään, tulee jo huono olo kun pelkästään näkee jotain tofu ruokaa 😨😨 Hyi yök, aivan karmeaa... Ja miksi niiden pitää näyttää ja 'maistua lihalta' (semmoisen kuvan olen ainakin saanut?!), eikö ne voi olla sitä itseään - eli kasvis-shittiä 😡😡

Mutta takaisin itse jälkiruokaan 😋😆 M&M's Chocolate (165g 2,79e) ja Fazer Aarrearkku (280g 2,99e).


Oli khyllä hyvä setti, niin tämä jälkiruoka - kun itse (liha)ruoka =) Ei kait muuta, kun kohti huomista, olisi tarkoitus pari leffaa mennä katsomaan B)

Päivän ruoka (by Tontsa)

Jahas, varsin tuttu kuva - juomaa kaatuu lasiin 😇😋

No tämä on varmaan vielä 'suositumpi' kuva, eli olen ruuan kanssa TV:n äärellä 😎 Olen jo varmaan toitottanut, että khyllä tämä on ehdottomasti se paras paikka syödä ruoka 😍 Noh, ehkä jos on perhettä - niin sitten pitää(?) ruokapöydän äärellä syödä 😵 Mutta sinkku-miehelle, TV:n äärellä syöminen on ehdotonta 'herkkua' 😈

P.S. Niin ohjelmana pyörii mikä lie Onnenpyörä 😒 Noh, khyllä sitä katsoo - mutta esim. Frendeihin verrattuna... 😍😎 Ainiin, mutta sehän loppui jo (niin frendit...)! Ja uudestaan en tosiaan(kaan) ala katsomaan, paitsi ehkä vuoden parin päästä - kuten eilen blogasin...


Joo, siinä oli ruoka - vielä on ilmeisesti(?) jälkiruoka =) Noh, kukas sen paremmin tietää - kun minä itse :saint: :P :D Eli, jep - khyllä on luvassa vielä jälkiruoka :)

Ruoka ostosten esittely

Nyt vähän venähti "päivän" blogaaminen, mutta parempi joskus - kun ei milloinkaan 😇😋😁 Taas pääsi unohtumaan - ahneuksissaan 😆, ottaa kuvan aineksista, niin ennen kun revin paketit auki 😨 Noh, ainakin tämmöinen vaihtelu kuva 😊 Ei kait muuta, kun esittelemään ainekset; Kotimaista Sika-nauta jauheliha rasvaa 23% (400g 2,75e), Rainbow Verdure Vihannespastakastike (420g 1,89e) ja Barilla Classic Spaghetti N°5 (1kg 2,09e), sekä juomaksi Pommac Sekahedelmäjuoma (1,5L 3,59e).


Täytyy khyllä tulla erinomainen setti B) Ja tulikin, tämä on khyllä mun yksi lempiruokia - vaikka tämä on aika helppo tehdä, ja vielä halpa :) Noh, ei se kallis hinta aina takaa hyvää - EI TODellakaan :| Vaikka on se aika hyvä 'kompanssi', mutta... No ei todellakaan kannata sokkona luottaa kallliseen tuotteeseen, Pasta Bolognese on siitä erinoimainen esimerkki =)

Päivän leffa

Illan leffana toimii mikä elokuva? kyselyssä visailemani elokuva - Mean Girls. Eipä kait sitten muuta kuin leffaa pyörimään. 

Lumipallo & Mansikkalumpilallo + Leijona viina

Ostin Kampin ostarin Candy Townista kahta eri toffeekarkkia Lumipallo ja Mansikkalumipallo. Toi aikaisemmin mainittu on kuulemma kookospähkinän makuinen. Kärkit tuli ostettua seuraavaa liköörikokeiluani varten. Ostin molempia makuja varten oman Leijona viina pullon.
Siinä on Mansikkalumipallolikööri sekoitettuna...
...-ja siinä se pelkkä Lumipallolikööri sekoitettuna. Nyt vaan sitten odotellaan niiden valmistumista. 

Päivän peli

Testasinpa tänään Kampin ostarin Konsolinet kaupasta ostamaani uutta Game Boy peliä - The Titus Fox ja oli kyllä erikoinen peli.
Pelin ideana oli vain kerätä jotain ihme laatikoita ja pelissä olevia vihollisia piti vain väistää. Ei siis ollut mitään lyömistoimintaa millä olisi saanut kukistettua vihollisen. Yritin myös Mario tyyliin hypätä vihollisen päälle..., mutta siitä menetti vain pisteitä. Eli vihollisia pitää vaan väistää. Mutta nähtävästi pitää siis vaan poimia jotain laatikoita mikä tekee pelistä melko helpon. Ja leveli menee läpi kun tietty määrä laatikoita on kerätty. Eikä onneksi ole mitään aikarajaa että niitä laatikoita saa kerätä ihan rauhassa. Kunhan väistää vihollisia niin kaikki hyvin. Ihan hupaisa peli. Ja hyvä lisä pelikokoelmiin.

Extra jälkiruoka

Tulipa sitten syötyä ihan kunnollinen jälkiruoka nimittäin kauppakeskus Redin Föönin kahvilasta tuli otettua tollanen munkkipossu. Siinä samalla seurasin ihmisten leijuntaa tuuliputkessa. Jos ei olisi niin ökykallis hupi niin kokeilusin mieluusti itsekin. Vaikka onhan se jo koettu kerran Ameriikoissa.

Päivän jälkiruoka + juoma

Tämä nyt ei ole varsinainen jälkiruoka kun eihän tässä mitään syötävää ole vaan juotavaa..., mutta toimikoot nyt myös jälkiruokana. Tuli käytyä Sompasasaaressa sijaitsevassa M/S Maria nimisessä kahvilalaivassa missä otin tollasen Munttukaakaon.
Siinä vielä hieno png-kuva juomasta. 

Oikea vastaus tuli

Ja sieltä tuli oikea vastaus - vaikkakin paljastin sen puhelimitse..., mutta joka tapauksessa - Mean Girls -on täysin oikea vastaus.

Päivän ruoka

Tuli käytyä Sörnäisten William K:ssa syömässä pitkästä aikaa heidän Mega Basket ateria. Siinä on kyllä nätti ateria ja yhtä nätti png-kuva ateriasta.

Mikä elokuva? vastaus paljastettiin puhelimitse

Tontsan kanssa käydyn puhelinsoiton yhteydessä tuli paljastettua vastaus Mikä elokuva? blogauksen kysymykseen. Haluaakos Tontsa kunnian paljastaa vastauksen tämän blogauksen kommenteissa?

Mikä paikka? vastaus + päivän juoma

Tämä taisi olla hieman hankala. Vastaus näkyy kuvan vasemmassa alakulmassa.
Tässä kuva isompana. Zhao Tea Taste of Japan nimistä kioskia haettiin. Tätä olen tosiaan aikaisemminkin mainostanut täällä MatoApinan blogissa. Nyt en kyllä muista ostamani juoman nimeä..., mutta ihan hyvä kuitenkin oli.

Mikä elokuva? Vielä yksi veikkaus

Tontsalta tuli peräti kaksi veikkausta jotka molemmat valitettavasti väärin😐.
Annetaan kuitenkin vielä yksi mahis veikata.

Mikä paikka?

Blurrasin paikan nimen..., mutta vihjeenä annettakoon että on ollut aikaisemminkin esillä täällä MatoApinan blogissa.

Mikä elokuva?

Nyt en anna mitään vihjeitä kun saattaa helpottaa likaa.
Eli vaan kuvien perusteella arvailemaan. Yritin valita mahdollisimman randomit kuvat. 

Päivän (sarja)kuva

Facebookissa törmäsin tämmöseen hupaisaan sarjakuvastrippiin ja olihan se dinoystävänä otettava talteen.
 

Happy Birthday following actors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät. Elokuvista Alex Cross ja Teenage Mutant Ninja Turtles tuttu Tyler Perry täyttää tänään 54-vuotta. Elokuvista Face/Off..., Ray ja Yön ritarin paluu tuttu Robert Wisdom täyttää tänään tasavuosia eli 70-vuotta. Sarjasta The Walking Dead ja elokuvasta Love Actually tuttu Andrew Lincoln täyttää tänään myös tasavuosia eli 50-vuotta. Elokuvista Taistelija..., Vangitut ja The Equalizer tuttu Melissa Leo täyttää tänään 63-vuotta. Sitten vielä elokuvista Jurassic Park..., Event Horizon..., Jurassic Park III ja Jurassic World: Dominion tuttu Sam Neill (oma onnittelublogaus myös Jurassic Mania blogissa) täyttää tänään 76-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎁🎈🥳 ja Happy Birthday 🎂🎁🎈🥳 kaikille päivänsankareille.