tiistai 18. huhtikuuta 2023

Päivän toinen leffa

Juuri eilen taidettiin Tontsan kaa puhua tästä kun Tontsa oli törmännyt johonkin artikkeliin missä sanottiin 90-luvun olleen Stallonen heikointa aikaa. No paskanmarjat oli - ysäri oli Stallonen kulta-aikaa - kuten monen muunkin Hollywood tähden. Mutta takas Stalloneen ja sen ysärileffoihin - pistänkin seuraavaksi pyörimään yhden hyvän esimerkin hyvistä Stallonen ysärileffoista nimittäin 1996 katastrofileffan - Daylight - Paniikkia tunnelissa. Tästä omistan myös Soundtrack levyn mikä on kyllä myös vallan mainio. 

Päivän juoma

Ihan kahvit keitin..., mutta vaan hyödyntääkseni kaupungilta ilmaiseksi saamaani Elovena kaurajuoma Kahviin tölkkiä. Kyllä kaurajuoma on ihan hyvää kahvin kanssa. Eipä muuta. 

Special Birthday wish to Conan O' Brien

Miksiköhän tätä ei ollut Imdb:n -"Born today" -listalla? Tänään on nimittäin talkshow juontaja Conan O'Brienin syntymäpäivät. Herra täyttää tänään tasavuosia eli 60-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎈🎁🥳 ja Happy Birthday 🎂🎈🎁🥳 Conan O'Brien.

Päivän leffa

Eilen tuli katsottua ensimmäinen - Ghost Rider - elokuva ja tänään pistän sitten kehiin elokuvan hieman kehnomman jatko-osan - Ghost Rider: Spirit of Vengeance. Ainakin on hieno alkuvalikko kuva tällä. Ei muuta kuin leffaa pyörimään. 

Päivän ruoka

Otin 15. päivä tekemäni kermaisen kana-siitakesieni pastan jämät...
...-ja lisäsin siihen tänään ostamani juustoraasteen...
...-ja tein vanhasta uuden. Siinä ruoka valmiina uunista tulleena
Ja siinä lautasella tarjottuna. Mahtui koko vuoallinen kerralla. Mahtuukohan myös syötynä koko vuosllinen kerralla🤔 - eiköhän😎.

Ruoka ostosten esittely

Tuli vietyä lähi Alepaan pulloja mistä sain vaivaiset 2,57€..., mutta kun tarvitsin kaupasta vain pussin juustoraastetta niin se riitti täydellisesti. Itse asiassa jopa niin täydellisesti että tuon Rainbow Mozzarella juusto pussin hinta oli tasan tuo minkä sain pulloista eli 2,57€. Päivän ruoka blogauksessa selviää sitten miten hyödynsin juuston.

Päivän KKSA-kuva

Jonkun -"Just Stop Oil" -aktivistin tempauksesta oli heti tehty pilakuvia Facebookin KKSA-ryhmässä joten muokkasinpa sitten heti omani. 

Happy Birthday following actors and one director

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät ja yksi ohjaaja. Sarjasta Frasier tuttu Jane Leeves täyttää tänään 62-vuotta. Sarjasta Will & Grace tuttu Eric McCormack täyttää tänään tasavuosia eli 60-vuotta. Elokuvista Transformers: Dark of the Moon ja Mad Max: Fury Road tuttu Rosie Huntington-Whiteley täyttää tänään 36-vuotta. Elokuvien Cabin Fever ja Hostel ohjaaja -ja elokuvassa The Lost World: Jurassic Park cameon tehnyt Eli Roth (oma onnittelublogaus myös Jurassic Mania blogissa) täyttää tänään 51-vuotta. Elokuvista The Specialist ja White House Down tuttu James Woods täyttää tänään 76-vuotta. Sarjasta Ugly Betty tuttu America Ferrera täyttää tänään 39-vuotta. Elokuvista Ghostbusters..., Spaceballs..., Kulti kutistin kakarat ja The Flintstones tuttu Rick Moranis täyttää tänään tasavuosia eli 70-vuotta. Elokuvista The Specialist ja The Expendables tuttu Eric Roberts täyttää tänään 67-vuotta. Sarjasta Doctor Who ja elokuvasta Fright Night tuttu David Tennant täyttää tänään 52-vuotta. Elokuvista Tomorrowland: A World Bryond ja Mr. Church  tuttu Britt Robertson täyttää tänään 33-vuotta. Elokuvista Mission: Impossible: Fallout ja Fast & Furious: Hobbes & Shaw tuttu Vanessa Kirby täyttää tänään 35-vuotta. Sitten vielä elokuvista A History of Violence ja The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor tuttu Maria Bello täyttää tänään 56-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎈🎁🥳 ja Happy Birthday 🎂🎈🎁🥳 kaikille päivänsankareille.