perjantai 30. lokakuuta 2009

Päivän "Halloween" puujalka

Halloween aiheisen tekee se seikka..., että tässä pilaillaan Manaaja elokuvalla. -Just..., ja sitten kuvan analysointiin.
...

Krapula-Päivin nuoruus:

Krapula-Päivi ajattelee: -"Yöpaita on tullut puettua takaperin... Mahassa pyörii..."
Päivin tytär (mikä lie): -"Huomenta, Päi..."

Illalla:

Manaajapappi: -"Käsken sinua demoni,poistu tästä ruumista..."

Hyvää huomenta kaikki

Koska tekstiviestinmuodossa saapuva informaatio jäi koulusta erään kaverin toimesta lähettämättä -tulin täten liian aikaisin kouluun..., klo 08:00 -vaikka alkaisikin vasta klo 09:00..., josta tämän kaverin piti lähettää varmistustekstiviesti koska eilen annettiin vielä ymmärtää että saattaisi alkaa jo klo 08:00..., mutta muutoin tullaan normiin aikaan klo 09:00. -Ja tämä kaveri oli luvannut eilen koulusta päästyämme tosiaan tekstata kun on saanut itsekkin vahvistuksen..., että se tosiaan on klo 09:00 kun alkaa. -Ja kun ei tekstaria tullut -päätin sitten ilmaantua kaiken varalta klo 08:00 -ja nyt sitten blogailen täällä koulussa siihen klo 09:00 asti minkä kerkiän.

Hyvänyön blogaus

Halloween merkeissä myös hyvänyön blogauksessa..., nimittäin nukkuvan kurpitsäpään saattelemana lähden tästä itsekkin koisimaan ja toivottelen tuttuun MatoApina tyyliin -hyvää yötä ja MO!

Päivän "Halloween" makee kuva

Vielä näin lopuksi päivän Halloween makee kuva..., joka on tänään tollanen räjähdyspilvi joka muistuttaa halloweenkurpitsaa.
-Ehkä vielä hyvänyön blogaus seuraavaksi..., sitten nukkumaan.

Päivän "Halloween" kuva + ällöttävä kuva

Ahh-haa :D...:p... -Siinä on jonku läskipeffaan maalattu Halloweenkurpitsa.. -Ehhe-hee..., on hauska. -Ja samalla kyllä aika h3mmetin ällöttävä -DISGUSTING...!!!!!!!!!!!!

The Simpsons

Entäpä illan Simpsoneissa -mitäs heillä on tänään tarjottavanaan...?
...
Kauhujen talo, osa 7. Amerikkalainen piirrossarja. Missä on Hugo, ullakon vanki?
...
TOD innolla odottelen -tosin ohjelman alkamis aikaan olen jo sielä partyissa..., joten...

F.r.i.e.n.d.s.

Tämän päiväisten Halloweenpartyjen takia -koska joudun melko heti koulusta kotiin päästyäni lähtemään sinne enkä pahemmin kerkiä blogailemaan kotona..., niin nyt sitten kaikki tälleen näin etukäteen -elikkä..., mitäs -tai siis mikäs -on tämän iltaisen Frendit jakson -huom. jakson -tänään vain kerran Frendit (tosi tärkeä huomio) -nimi...?
...
Unagi
...
Ja kuvassa näkyykin olevan englannin kielisin tekstein selitys tuolle kyseiselle sanalle..., joka on jakson nimenä.

Perjantain ensi-illat Nro 4

Sin Nombre

Sinne tyssäsikin mielenkiintoisten leffojen tulo kuin tikku paskaan. -Tämä taas ei houkuttele niin yhtään teattereihin. -En ole tosin traileria nähnyt -enkä muutenkaan tiedä leffasta paljoa..., mutta sen tiedän ettei ainakaan houkuttele niin yhtään.

Perjantain ensi-illat Nro 3

Saw VI

No sentään jotain kiinnostavaa -kuudes jatko-osa elokuvalle -Saw. -Tosin viideskin on vielä näkemättä -ja itse asiassa jo neljänteen Sawiin tyssäsi teattereissa käynti..., mutta sen ollessa DVD kokoelmissa kiinnostus taas nousi..., joten viitosta vaan hankkimaan..., katsomaan -ja sitten kuutosta teattereihin.

Perjantain ensi-illat Nro 2

(500) Days of Summer

No eipä tämäkään leffa oikein houkutellut kun traileri tuli nähtyä..., niin sinne teattereihin tätä katsomaan -ei kyllä lainkaan. -Nyt kyllä näyttää huonolta ensi-iltojen suhteen tänä perjantaina -katsotaan onko kolmas yhtä kiinnostava.

Perjantain ensi-illat Nro 1

Michael Jackson's This Is It

Eipä nyt oikein houkuttele musadokkari edesmenneestä Michael Jacksonista -may he R.I.P..., jotenkin ei mies ole kuitenkaan niin paljoa innostanut vaikka tekikin muutaman hyvän kipaleen. -Joten on tässä tilanteessa todettava leffan suhteen että -"ei kiitos"..