perjantai 14. elokuuta 2009

Perjantain ensi-illat Nro 3

Spread

Ashton Kutcher gigolona L.A.:ssä ei oikein houkuttele ihan teattereihin asti -ja DVD:llekin korkeintaan sitten vasta tarjousleffana.
-Jopas nyt, kun näistä tämän perjantaisista ensi-illoista ei revennyt paljoa tekstiä tälläkertaa.

Perjantain ensi-illat Nro 2

Los Abrazos Rotos

Yksi lausahdus riittää, ja se kuuluu näin:

"EI KIITOS!!"

EDIT. Niin juu -se oli pukudraamoihin tuo pelkkä iso "ei kiitos", mutta hyödynnetään sitä nyt tässäkin sillä se nyt ainakin sopii tähän.

Perjantain ensi-illat Nro 1

Public Enemies

TOD kiinnostaa nähdä teattereissa. -Taas kiinnostuksen nostattajana on pääosin leffan traileri, mutta kyllä tähtikaartikin on houkutteleva.

Päivän TOD tod TOOOoooOOOd makee(t) kuva(t) B)...:saint:..=)...:)...!!!!

Olipa hyvä etten blogannut päivän makeena kuvana piirtämääni Ghostbusters 3 logoa jo aikaisemmin -nyt nimittäin pistän sen makeisiin kuviin extra makeempana.

Nimittäin t-paitaan painettuna sellaisena. -Lähetin tuossa edellis päivänä tilaukseen t-paidan missä painettuna tuo piirtämäni logo -pistin logon sähköpostina firmalle joka teetti siitä sitten upean paidan. -Aivan hemmetin upea tuli. -Pienenä miinuksena mainittakoon, ettei paitaa saanut mustana, mutta olen kuitenkin tyytyväinen lopputulokseen -kyllä tuokin kelpaa.

Tää yllä sitten pyörimään kaupungille vähän katseita keräilemään. -Eipä nyt luulla liikoja -tuskin herättää ollenkaan katseita. -Koulussa ehkä, mutta tuskinpa keskustassa.