maanantai 19. toukokuuta 2008

Hyvää yötä vaan kaikille. -Lalalalaaa...

Tälläkertaa hieman poikkeuksellinen hyvänyön blogaus. -Ilman otsikkoa "hyvänyön blogaus" nimittäin. -Joops. -Painttailinpa tollasen hoilottavan ukkelin laulamaan.., -no, otsikossa ja kuvan puhekuplassahan se jo lukeekin, eli mitä turhia enää toistelemaan -nyt kun tekstiäkin tuli tarpeeksi. -Ei muuta kuin hyvää yötä ja MO!
...

Aivan PAkKO kuitenkin...

"Hyvää yötä vaan kaikille. -Lalalalaaa..."

Huominen video on varattu :saint:...


Joo eli huominen päivän video on siis varattu :saint:, jonka tarkkasilmäisimmät (:p... :D) löytävätkin jo mun blogista =)... :'(... :p... :D, varsinkin kun Tilt ite alleviivaa linkit :|... |O... :'(... :p... :D, mutta ei välttämättä kaikki :saint:, mutta.., no huomenna sitten viimeistään :), joopS :p... :D! Eli...

GTA IV video varaus :saint:... :p... :D -kuva!


...huomisen videon jyystäminen on mun harteilla :saint:, joopS :p... :D!

Aloinpa vihdoinkin katsomaan Heroesia

Niin. -Vihdoinkin päätin ruveta katsomaan jouluna Tontsalle lahjaksi alunperin tarkoitettua Heroesia. -Tänään katson tosin vain kaksi ekaa jaksoa ykköslevyltä, mutta sekin jotain kun joulusta asti antanut vain seistä hyllyssä koskemattomana. -Sama Rooma sarjan boxin kaa. -Isänpäiväksi joskus viime vuonna tuli se ostettua ja vasta yksi jakso tullut katsottua. -Sitäkin pitäisi varmaan jossain vaiheessa ruveta katsomaan.
...

EDIT. Yksi jakso sai nyt sittenkin riittää.

Maanantain typy!

Mitäs se typy tällä kertaa vihjailee =)? Joku kannu ainakin näyttäisi olevan pelissä :P.

No typyn antamat vihjeethän on päivänselviä B)! Aloitetaan hommat takaaapäin :P...

...jatketaan "taikasauvan" (;)... :D) imemisellä =)...

...ja lopuksi heitetään "kannuille" ainakin parin kannullisen kokoiset lastit :x... B), FUCK YEAH :D!

Herättää utelias huono Indiana Jones

Tarkennetaanko? -No tuo "huono Indiana Jones" blogaus herätti minun uteliaisuuteni, että mistä on kyse -"huono Indiana Jones" ?? -Lähetän MatoApina yksäriin veikkaukseni mistä mahdollisesti voisi olla kyse. -Hope I'm wrong about it :/..:|..
...

EDIT. Yksäri lähetetty.

Päivän kuva + lisä typymuistutus

No, Matskun vuoro se edelleenkin, mutta asiasta toiseen. -Mikä ihme tekee kuvasta päivän kuvan? -Siinähän on vain kaksi naista -melkein menee enemmän päivän typystä, mutta sehän ei ole minun vuoroni, kun se meni jo eilen -joten kyllä se päivän kuva on, mutta miksi ihmeessa -se pitää mennä Bloggeriin selvittämään.
...

Melkein menee kyllä päivän typystä, mutta kun ei edelleenkään ole minun vuoro -ja kun kuva on samalla aika hauska, niin kelpaa myös päivän kuvaksi.

Päivän makee kuva + typymuistutus

Tollanen makee kuva löytyi muistuttamaan Matskua siitä, että on jälleen hänen vuoronsa jyystää. -Joops. Eipä sitten muuta.

Desperate Housewives / Californication

Sunnuntai. Lynette kiinnostuu uskonasioista ja herättää hämmennystä kirkossa. Susanin serkulla on uutta tietoa Katherinen salaisuudesta. Amerikkalainen draamasarja. 4. tuotantokausi.
...

Kolmisin. Sinkkumarkkinoille palannut Charlie houkuttelee Hankin railakkaaseen hauskanpitoon. Mia toteuttaa sillä välin oman suunnitelmansa. Ohjelma sisältää voimakkaita kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille. Amerikkalainen draamasarja. 1. tuotantokausi.

Nhaiko estetään ja "Huono Indiana Jones" :x... :p... :D!


Joo Nhaikon estot on varmaan selviö :saint:... :/... :'(... :p... :D, no valtausta se taas harkitsi joten se estettiin B)... :p... :D, mutta entä toi "Huono Indiana Jones" :x... :p... :D?!?!? No tähän en sitä sano :|... :'(... :p... :D, jos se vaikka on väärä hälytys :saint:, mutta säkärin lähetin Matskulle koskien Indiana Jonesia johon tarvittais vastausta mahdollisimman nopeasti :)... :/... :'(, joopS :p... :D! No mutta :p...

"Huono Indiana Jones" :'(... :p... :D -kuva!


...toivotaan että se oli väärä hälytys ja :saint:... :/... :'(, joopS :p... :D!