sunnuntai 10. syyskuuta 2023

Päivän jälkiruoka

Jälkiruoaksi oli omatekoista (äidin) mustikkapiirakkaa...
...-ja sen kanssa oli myös kermavaahtoa.
Siinä vielä lautasella tarjottuna herkullinen piirakkapala kermavaahtouneen.
 

Päivän ruoka (by Hulk)

Tuli vietettyä eräiden kaverien paperihääpäivää John Scott's Arkadiassa.
Tilasinpa siellä sitten syötäväksi Chicken Wingsejä 10 klp.
Siinä itse annos - kyllä kelpas - joku kerta vois ottaa 20 kpl:n setin.
Vanhempien luona oli sitten taas perus sunnuntaisaunat ja ruokana oli tarjolla vuoallinen eri juureksia.
Siinä kulhollinen salaattia.
Siinä joku mystinen folionyytti...
...-ja siinä toinen. Mitäköhän niiden sisällä on/-oli🤔...?
No toisessa nyytissä oli ainakin tollasia porsaan sisäfilee pihvejä. Siinä toisessa oli jotain vegenakkeja. Niitäkin tuli maistettua. 

Ja oikea vastaus on... (poster + trailer)

Sen (vastauksen) paljastin jo kommenteissa (että se meni oikein), mutta blogataan nyt erikseen(kin) 😇😋😁 En tiedä, miksi erikseen blogaan - vastaus kun on jo ilmoilla, mutta... No kertyypä blogauksia 😎 Ja blogaaan sekä posterin että trailerin, joten... 😇

Ihan hyvännäköinen (Sharon Stone? :P :D) leffa khyllä, ja sitä tämä onkin =) Khyllä ysärillä osattiin kunnon leffat tehdä B) Suosittelen katsomaan tämän, TODellakin! *SYDÄN*

Päivän kuva

Tämmöseen kuvaan törmäsin Facebookissa ja olihan se otettava heti talteen. Blogaisin kuvan myös Jurassic Mania blogissani. Ihan hupaisa kuva 😁.

Päivän ruoka

Jahas, aika köykäinen ateria 😵 Noh, eiköhän kaikki tiedä - että tämä on vasta alkupala...

Tässä seisoo itse ruoka, varsin herkullisen näköinen 😊😋 Ja sitä se myös oli(kin) 😍 Viime viikolla (sunnuntaina) söin muikut, tänään tosiaan kanakorin. Miksi mainitsin sen..?


No samassa paikassa syötiin, sen ehkä kuvista tunnistaa... Ihan hyvä ateria oli, tällä(kin) viikolla :) Muikut oli ehkä parempia, niitä kun syö niin harvoin - mutta khyllä kanakori aina kelpaa B)

Mikä elokuva?

Näyttelijän nyt tunnistaa varmaaan helposti, siitä(kin) voidaan antaa lisäpisteitä 😎


Mutta itse leffaa tässä ensijaisesti haetaan, mikäköhän mahtaa olla..?

Päivän KKSA-kuva

Facebookin KKSA-ryhmään on meneillään joku rullakebab teema joten osallistuin omallani. Eh-heh-heh🙄...😁... 

Happy Birthday following actors and two directors

Tänään viettävät syntymäpäiviään nämä seuraavat näyttelijät ja kaksi ohjaajaa. Muun muassa elokuvista Bridget Jones's Diary..., Kuninkaan puhe ja Kingsman: The Secret Service tuttu Colin Firth täyttää tänään 63-vuotta. Elokuvista Independence Day..., Puhallettu 60 sekunnissa ja Donnie Darko tuttu James Duval täyttää tänään 51-vuotta. Elokuvien Yksin kotona..., Harry Potter ja viisasten kivi ja Pixels ohjaaja Chris Columbus täyttää tänään 65-vuotta. Elokuvista That Thing You Do..., Prom Night ja The Quarantine tuttu Johnathon Schaech täyttää tänään 54-vuotta. Elokuvista Carrie..., Traffic ja Hide and Seek tuttu Amy Irving täyttää tänään tasavuosia eli 70-vuotta. Elokuvista Tiedän mitä teit viime kesänä..., 54..., Julmia aikeita ja Crash tuttu Ryan Phillippe täyttää tänään 49-vuotta. Sitten vielä elokuvien Lock Stock and Two Smoking Barrels..., Snatch..., Sherlock Holmes ja Aladdin ohjaaja Guy Ritchie täyttää tänään 55-vuotta. Onneksi olkoon 🎂🎁🎈🥳 ja Happy Birthday 🎂🎁🎈🥳 kaikille päivänsankareille.