keskiviikko 21. toukokuuta 2008

Hyvänyön blogaus

Jäipä viime minuuteille hyvänyön blogaus -hyvä kun kerkesin katsoa. -Olisi jäänyt muuten pistämättä. -No nyt sitten ei muuta kuin hyvää yötä ja MO!

The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor -traileri

Vihdoinkin on nähtävissä kolmannen muumioelokuvan traileri ja kyllä hyvältä näytti. -Pitemmittä puheitta, tässä...
...

The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor -traileri

Diili jatkuu taas =)...


Tai sanoisko että jatkuu VIHDOIN ja VIIMEIN =)... :x, no edellisen kauden jätin tylsistymusen takia väliin :/, mutta, no se kannatti :saint:, ainakin sen suhteen että nyt tätä kattoo taas innolla =), mutta ei khyllä sen takia että menetti kokonausen kauden :'(, mutta, no välillä pitää uhrautua :saint:... :'(, joopS :p... :D! No mutta :p, tämmöstä on luvassa :), ensi viikosta lähtien tullen vaan pelkän selotuksen :|, ehkä :/, kattoo :p...

Ilmalaivalla voittoon. Diilin 5. tuotantokausi alkaa ja mukana on 18 kilpailijaa. Ensimmäisessä jaksossa tutustutaan paremmin kilpailijoihin ja käytetään ilmalaivaa markkinointiin.


Joo hyvältä kuulostaa =), tai ei nyt kovin :/, mutta ohjelman tietäen :saint:..., joopS :p... :D!

Diili jatkuu =)... :p... :D -kuva!


Khyllä sai odottaa :|... :'(, joopS :p... :D!

Mihinkäs aikaan Indya lauantaina? -Vastaus yksäriin...

Siinähän ne ajat näkyvät kuvassa. -Yksäriin vaan mikä niistä on se mihin me mennään. -Tyttöystävä pyysi kysymään.

Päivän video

Mutsilta ilmestyi sähköpostiin jälleen hauska video, jotenka pistän sen nyt päivän videoksi. -Olkaa hyvät, tässä...
...

Unexepted performance


Matskun typykommentti

Ei vitsi ku repesin tolle Matskun kommentille päivän typyssä. -Jotenki vain iski nauruhermoon. -"Mun "ase" ei kyllä lepokäskyä tunne B), vaan on koko ajan asennossa :x... :D!" -LOL :D...:D...:D.!!

On se valtaaminen vain niin surullisen helppoa

Niin no. Jos muut blogittajat eivät jaksa/ehdi blogailla, niin tällasen joka päivä blogittajanhan on sitten hyvä mennä rehentelemään, että miten helppoa se on vallata tuo uusimmat blogaukset sivu. -Tosin illan mittaan sitten alkaa kerääntyä niitä muita blogittajia, joten hommaan tulee sitten pientä haastetta, mutta kyllähän se meiltä onnistuu B)...:saint:...:D.. -FUCK YEAH!!

Päivän typy

Näenkö oikein -rintsikoiden nauhat ovat maastopuvun värisiä. -Selvittämään näinkö oikein.
...

Silmät eivät valehdelleet. -Typy nähtävästi haluaa jonkun teeman seksileikkeihin ja armeija on nähtävästi teemana. -Typyn komennossa käskyt "asento" ja "lepo" tarkoittavatkin; -asento, mikä tahansa sekstailuasento -ja lepo, kyllähän kiihkeän paneskelun jälkeen on kiva välillä levätä.

Devil's Advocate -Paholaisen asianajaja (1997)

(Devil's Advocate)

Jännitystarina huippujuristista ja hänet suojiinsa ottavasta pirullisesta konkariasianajajasta, jonka ainoa tavoite on voittaa jutut keinoja kaihtamatta. Ohjaaja: Taylor Hackford, USA 1997. (138'). Pääosissa: Keanu Reeves, Al Pacino, Charlize Theron, Jeffrey Jones, Judith Ivey, Craig T. Nelson. - Ohjelma sisältää kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille.

PäIvän liikkuva kuva!

Törmäsin pari päivää sitten tommoseen hassun yöeläimeen, joka tuijottaa häiritsevän näköisesti suurilla silmillään samalla kun pureskelee jotain :D. Kuvateksti taitaa tarkottaa jotain yövartijaan (vigilante) liittyvää... Espanjaa/Portugalia/mitä lie (:D... :/... :P) paremmin osaavat suomentakoon jos lystää :saint:.