lauantai 14. heinäkuuta 2007

Leffa vielä kesken, mutta...


Leffassa ei olla päästy vielä edes ensimmäiseen murhaan, eli paljon on vielä leffassa kestämistä, mutta katotaan se nyt kuitenkin loppuun asti ja sit mennään nukkumaan. Tämä jääkööt nyt minun osaltani sitten viimeiseksi blogaukseksi tänään. -Huomenna sit taas lisää. Nyt ei muuta kuin hyvää yötä ja MO!

Lauantain typy!


Siinäpä sitä taa keikistellään =), mutta mitäs se oikein ihmettelee :x?!?!? No sehän ihmettelee mitä likaa sillä on ala*köh*päässä :o?!?!? No samaa khyllä ihmettelen itekkin :x, mitä tässä palleron tuijottamiselta ehtii =)... B)... :p... :D, joten ei muuta kun lähelle ottamaan (IRL:ssä =)... B)... :p... :D) selvää putsaten sen =), palleroa samalla myös vähän puhdistaen =), FUCK YEAH B), EHEHHEEEEEEEeeeeeeeee :D!


Eli dirty slut itse dirtyllä =), FUCK YEAH B)/noH :'(, kuvaa kun pilaa :|, mutta..., joopS :p... :D!

COMING SOON!


Tänään toivonmukaan saadaan nähdä hauskaa kuvamateriaalia ku pyörittiin Tonts... Leonardon kanssa stadissa ennen Leon leffaan menoa. -Niin, ja varmaan sieltä leffastakin on ihan hauskoja kuvia otettu (;)) <--pieni vinks vinks, että kyllä varmaan on tulossakin hauskaa kuvamatskua leffasta, mutta Tontsaleo (:D) blogaa sit varmaan ite siitä. -Mutta hauskaa on taas luvassa, sen voin taata.

Maksukorttilaite taisi hieman kusahtaa

Tollanen kuvan vastaava maksukorttilaite taisi hieman kusahtaa yhdessä pizzaravintolassa Erottajalla. Laitoin korttini (Visa electron) siihen laitteeseen ja näppäilin PIN-koodin siihen mielestäni aivan oikein siihen näytölle. Kone ei jostain syystä hyväksynyt korttiani ja sylkäisi kuitin jossa luki "hylätty", joka meinasi, että tilillä ei ole enää kattausta. Ja pa5kanmarjat ei edes ollu tyhjä. Kävin sit myöhemmin tarkistamassa tilin ja sielä oli vielä 9 euroa ja pizza maksoi vain 5 euroa. Tais nyt joku kusahtaa siinä laitteessa tai sit painoin vahingossa PIN-koodin väärin.

Lähtö stadiin kuvailemaan


Tapaan Tont... Leonardon kaupungissa ja menemme hieman räpsimään kuvia Leon uudella kameralla (kuva). Ja meitsi saa taas poseerata B). -Joop, mutta kohta lähtö -eipä vaan itseasiassa -NYT.


Leonardon uus kamera (Ixus 70) -kuva!


Leonardo Edit. On khyl TOD nättiH kameraH Leonardolla =), FUCK YEAH B), EHEHEHEEEEEeeeeee :D!