lauantai 2. kesäkuuta 2007

Lauantain typyt!

Tuli tossa yks päivä bongattua joku ihmeen body paint tapahtuma, jossa vilisi puolialastomia typyjä =), FUCK YEAH B)! No okei, vaan 3 niitä oli :'(, mutta kyllä kelpas zoomailla :D!

Vielä paremmin ois kelvannu zoomailla tommosella jättiobjektiivilla B), tosin ei ehkä noin läheltä kuten noi bloody pervot :x... :D!

P.S. Silmiin ei oo tehty Tontsamaisia silmä "munia" (:D), vaan ne on osa maalausta :P...

Arvostelut taas vähän lykkääntyy


Tänään on kaikkea muuta ohjelmaa -kaverin ylioppilasjuhlat jne. -joten tuskin ehdin/jaksan kirjoitella mitään arvosteluita. -Saa nähdä tuleeko pilanimeäkään mikäli sitten Tontsa tai Matsku eivät jaksa. -Jos ei jaksa muokata kuvaa pilanimeä varten, laittais sitten vain pilanimen ilman kuvaa -tai millä tahansa kuvalla -ja minä muokkaan siihen kuvan, jos kerkeän ennen kuin lähden jatkoille. Tiedä kuinka kauaan kaverin juhlat nimittäin kestää, joihin olen kohta ihan nyt lähdössä.

Päivän auto -ja skootteri -ja (extra) typy -ja miesmuistutukset + päivän kuva

Tulipas pitkä otsikko. Tiltin blogiin ei taida mahtua. Ainakaan tuo "päivän kuva" enää. -Mutta Matskulta tosiaan odotelaan päivän typyä, ja Tontsalta päivän miestä. Lisäksi Tontsalta odoteltaisiin myös päivän autoa -että päivän skootteria.

2x (Simpsons)

Neljät hautajaiset ja yhdet häät. Amerikkalainen piirrossarja. Marge tekee loistoehdotuksen, kun kaupungille puuhataan uutta turistipyydystä.

Lisan häät. Amerikkalainen piirrossarja. Onko englantilainen ylhäisösulhanen vai oma vanha perhe rakkaampi, kun Lisan on tehtävä valinta?
...
Eipä kummatkaan oikein kerro viellä mitään. Ehkä sitten ku näkee, palautuu taas muistiin.

Ylioppilasjuhlia taas tiedossa


Yhet ainakin minne minä olen menossa. Eräs lapsuuden kaveri kirjoitti nyt sitten ylioppilaaksi ja sen juhliin olen sitten illemmalla menossa. -Ja sitten vielä illmemmalla ois sit taas tarkoitus lähteä jatkoille kaupunkiin -ei tosin ylioppilaan kanssa. -Joops. Saa nähdä milloin itse jaksan kirjoittaa ylioppilaaksi blewattuani ekan mahdollisuuden :ashamed:. -Sitä pitää nyt vielä miettiä ja rauhassa.

(Music and lyrics) Movie theme


Indiana Jones theme -John Williams

Poikkeuksellisesti tänään ei tule perinteisiä kappaleen sanoituksia videoineen, sillä nyt saamme kuulla LOiSTavaa musiikkia Indiana Jones elokuvista.
...